Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czaje

dlaczego panowie korzystają z prostytutek?

Polecane posty

Gość nie czaje

dlaczego panowie korzystają z prostytutek? interesuje mnie to, bo dla mnie to odrzucające. bez uczucia, takie fe... to tak jakby wielu obcych ludzi lizało tego samego lizaka ( mam tu na mysli tylko cielesnosc, prostytuta tez moze kogos kochac i byc dla kogos wyjatkowa) a przedewszytskim nigdy nie wiadomo czy robi to z powolania czy kaze jej sutener... głupio ze po obsłuzeniu klienta ona sobie w twarz patrzec nie moze, żyga z obrzydzenia do siebie i na dodatek ją ktos bije...

Gość lesniaczka
bo muszą sobie ulzyc, fizjologia nic więcej. Zrobienie kupy tez nie jest rzecza estetyczną, i tez to robimy.

Gość korzen lukrecji
a jak sobie nie ulżą to im sperm amózg zalewa i robia różne głupie rzeczy. Takie tam samcze instynkty

Gość nie rób tego
mimo że jest to dla ciebie odurzające. Kurwą będziesz.

Gość nie czaje
no ale czy świadomosc tego ze ta kobieta (mam na mysli cały czas te biedne co robia bo muszą a nie co chcą) moze tylko udaje ze jest ok a w rzeczywistosci brzydzi się swym ciałem, pełna jest nienawisci i strachu. to chyba prawie jak gwałt. ja rozumiem ze fizjonomia i te takie... ale czy nie mozna załatwiac tego inaczej? np zadając się z kobietą która poprostu daje ale robi to bo chce? korzystanie usług napędza handel zywym towarem. jest popyt to podaz tez... wieźmy pod uwagę sytuację polskich dziewczyn w niemieckich burdelach. normalnie az się przykro robi...

Gość Kobiety wychodzą za mąż
i na tym zarabiają. A te co nie wyszły też muszą jakoś zarabiać. Też dupą zarabiają.

Gość Kobiety wychodzą za mąż
Dalej nie czaisz?

dlaczego faceci to robia?...... bo: zony im tego lub tak nie daja ,bo nie moga sie dogadac w tej kwestii ze swoimi kobietami,ewentualnie skrajne przypadki z ciekawosci!!! .A jesli chodzi o prostytutki to zazwyczaj maja piekne ciala i nie maja sie czego wstydzic a pozatym sex to przeciez przyjemnosc dla wszystkich dla ciebie napewno tez!!! .one potrafia rozgraniczyc sam sex od sexu z uczuciami ale wiekszosc z nas nie chce lub nie potafi tego z robic .pozdrawiam

Gość Do juliettta
Swietnie ! Widze ze znasz zycie ! Brawo ! :) :classic_cool:

Gość pomysl może że
nie każdy facet może dostać od kobiety, która "daje bo lubi"... niektórzy sa tak oblesni, że nawet ślepa i głucha by na nich nie spojrzała, albo niesmiali, albo sa to faceci, którzy nigdy nie mieli w życiu kobiety i nie wiedza jak sie do tego zabrac i takim zostaje tylko prostytutka albo walenie konia...

Gość do julietta
nie zgodzilabym sie z tym, ze prostytutki maja piekne ciała :p znam pare i kijem przez szmate bym ich nie dotkneła ....

Gość xyzed
Robią też to po to by nie kopnąć swojej starej w tyłek i nie zostawić jej z dzieciakami samej jeśli ta daje tylko dupy w nagrodę za dobre sprawowanie.Ha ha ha! Bo dawanie dupy za dobre sprawowanie to też prostytucja tylko że małżeńska i tylko przy jednej dziurze.Ale zieje wulgaryzmem.I co wy na to "cudowne" żony,matki itp itd?

Gość jest takie powiedzenie
MAŁZENSTWO TO LEGALNA PROSTYTUCJA ;-) COS W TYM JEST . NIEKTORE PARY TAK MAJA ZE : ZONKA GODZI SIE CHETNIEJ NA SEX GDY MAZ PRZYNIESIE WYPLATE O ILE JA PRZYNIESIE ( BO WCZESNIEJ MOZE PRZECIEZ WSTAPIC DO BURDELU)

Gość mopvering
miedzy innymi tez ze kobiety też korzystają z usług panów z tej samej profesji co prostytutki

Gość xyzed
do pierdol się - i tylko na tyle cię stać? Na taką jak ty to bym się nawet nie odlał.Ha ha ha! A jeśli tak dupą ruszasz jak w tej chwili głową to współczuję twojemu facetowi. No to błyśnij jeszcze czymś.

Czasami to jest czysta ekonomia.Czyli wyrwać dziewcze to trzeba zaiwestować kino,teatr,kawiarnia,kwiaty rachunek około 200zł i nie koniecznie można sobie pobzykać!!! Bo dziewcze nieda i lipa.A tak idziesz do burdelu inwestujesz w siebie 100-150zl czyli w dziwkę w burdelu i masz godzinę bzykania na 100% i nieżadko wszystko co tylko chcesz robić.Może to nie smakuje tak jak zdobycz upolowana własnoręcznie (czytaj za 200 zł w kawiarni,kinie ,teatrze itd..)ale czasami jak nie ma szczęścia to jest wyjście BURDEL

Gość wiem tylko jedno
jak suka nie da to pies nie ruszy.

Gość ale jakby pies
nie nachodził suki to ona by nie uległa