Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna dziewczyna

śluz???????????????????

Polecane posty

mam pytanie mam sluz taki dziwny znaczy jest tego duzo.... byl wczesniej bialy... a teraz przezroczysty? co to moze oznaczac?? BOJE SIE!!

to nie jest jakas oznaka ze moge byc w ciazy??

chodzi mi o to ze tez okresu nie mam... ale wykluczam raczej ciaze poniewaz kochamy sie z zabezpieczeniem znaczy...prezerwatywa i przed wytryskiem wychodzi z pochwy... okres zawsze mialam tak nieregularny poniewaz kiedys mi ustal bo bardzo duzo schudlam... i trenowalam intensywnie... to co z tym ŚLUZEM????

rob test w dzniu spodziewanego okresu, bedziesz wiedziala Ale przezroczysty sluz to sluz plodny a nie ciazowy:P

nie no jak mowie ciaze wykluczam.... ale myslisz ze to nic zlego?

to fajnie :) dziekuje

Gość frezja_17
też mam taki śluz. dziś wzięłam ostatnią tab, czekam na okres - nienawidzę tej przerwy i niepewności- mam się nie martwić tym śluzem? Bo nie pamiętam, żebym wcześniej miała taki jak teraz - gęsty i lepki... odpiszcie proszę...

lepki a właściwie gęsty i biały to mur beton niepłodny borykam się z nim już długo i wkurza mnie bo chcę zajść w ciążę a płodnego tzn.jak kurze jajko nie widziałam już dawno

Gość frezja_17
a jak wygląda ten płodny? i czy on występuje w okreslonym czasie cyklu? i 2 pytanie - czy ten niepłodny to także oznaka zbliżającego się okresu?

płodny pojawia się w połowie cyklu i to jest objaw , że kobieta może zajść w ciąże,jest przezroczysty i rozciągliwy dzięki niemu plemniki z pochwy przedostają się do jamy macicy a zniej do jajowodów , ten gęsty uniemożliwia dostęp plemnikom do pochwy i dlatego nazywany jest niepłodnym

jeśli masz termin na okres a do tego pojawia się ten gęsty śluz może to być oznaka miesiaczki

Gość frezja_17
miki dziękuję bardzo za odp :* czekam na okres - mam przerwę z odstawienia i ten śluz bardzo mnie martwi

Gość pomocyyyyyyyy
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest wodnisty i bez zapachu ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym?