Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritta

Apel do wszystkich......precz z pomarańczą

Polecane posty

przeżycia to były jak byłem młody teraz to zostały tylko wspomnienia :D

margo..wiec sie oddalam juz ..bys nie musiala sie rumienic :P myslalby kto,ze ty taka wstydliwa ..i juz zmykam naprawde ..trzymajcie sie baby :D i ty boroo rodzynie jeden ty :D:P🖐️

a ja Ci powiem ze na miłe wspomnienia zawsze jest odpowiedni czas :) właśnie nad tym pracuje :P bo jakoś jak dotąd nie bardzo mam co wspominac ;)

hejka salut 🖐️ polewam sobie rum do herbaty tylko cholera herbata mi się skończyła :D

dobra boroo....a był jakiś ...\"wypadek przy pracy\" ? zdarzyło się tak...że ktoś Cię nakrył na niecnych uczynkach w publicznym miejscu?

pogrzeszyc no własnie jak to zrobić ja do tej pory jakos nie moge tak grzesznie żyć jak to się robi powiedzicie mi proszę :D

oj boroo.....nie nalezy nasladować grzesznych uczynków :P a zresztą.....to pojecie względne...dla każdego oznacza co innego jak wiesz.

był :P las ,jesien złota nasza polska ja z panienka w samochodzie szyby zaparowane moment mocno pdniosly prawie szczytujemy nagle ktoś puka odkrecam szybę a tu chyba ze dziesieciu robotników leśnych stoi bo zatarasowlem przejazd do wycinki

pa gosiu milych snów niech Ci sie przyśnią siedmiu krasnoludków ale bez królewny a co bedą robic to tylko zależy od Ciebie

Gość przecież na czarno
to też anonimowo :(

Gość gość
Wiecie co? ?A mi to kompletnie wisi, czy ktos nadaje na czarno czy pomaranczowo, i tak WSZYSCY jestesmy tu anonimowymi postaciami, nie wazne pod jakim kolorem....Chyba troche zbyt serio traktujecie to forum...

Gość gość
Powiem wiecej, czasem tak przynudzaie na czarno, ze sie rzygac chce (siebie tez mam na mysli:))....pomyslcie, jak nudno by bylo, gdyby ludziom bez stalych nickow zakazanao wchodzic na to forum...caly dzien byscie pitolili o dupie maryni i flirtowali wirtualnie udajac, ze tak sie tu wszyscy dobrze znamy i lubimy..:oZauwazcie, ze jako czarne nicki bardzo malo z Was sie w ogole udziela na tematach zwiazanych z seksem, gdzie przychodzi ktos z Nas kafeteriuszy lub z zewnatrz i prosi o rade...zazwyczaj radza pomaranczowi wlasnie....czarnym szkoda czasu na takie bezdety, kiedy mozna caly dzien pitolic o niczym z niby przyjaciolmi....tak ja to widze.....

Gość adar ... czytaj
a ja dam radę wszystkim >> wybacz, ale pisac o WSZYSTKICH, ze sa banda nieudacznikow, o lizaniu dup itd. to tez ogromne przegiecie. To tylko net - kazdy moze tu wykreowac taka postac jaka tylko wyobraznia mu podsunie. Co absolutnie nie musi miec odbicia w realu. A jesli troche przynudze, to wybaczcie: nie wydaje mi sie wlasciwym wsadzanie do jednego worka wszystkich pomaranczowych, jak i wszystkich czarnych. Chodzi tylko o IGNOROWANIE chamstwa - o nic wiecej. Bo i wiele fajnych postow wychodzi spod 'pomaranczowego' piora, jak i wiele gnijstwa - spod niejednego 'czarnego'. Decyzja - czy odpowiadac na bzdety i chamstwo - nalezy tylko do was :)🖐️