Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaciorek21

czy ktoś usuwał owłosienie laserem???

Polecane posty

Gość agaciorek21

Witam!! Czy któraś z Pań usuwała owłosienie z ciała laserem w gabinecie!! Bo znalazłąm na allegro laser do usuwania owłosienia http://allegro.pl/item131394690_laser_do_usuwania_owlosienia_z_ciala_zobacz_.html i zastanawiam się czy jest skuteczny???!!! czy opłaca się na niego wydawać pieniądze??? Bardzo prosze o opinie na ten temat. Pozdrawiam

Gość agaciorek21
Podnoszę :D

Gość agaciorek21
nie wierze, że nikt nie usuwał tym sposobem????????~!!!!!!!!!!!

Gość ludzie....
wierzysz w takie cuda?????:DNie działa, gwarantuje...

Gość bbbbb
Usuwałam w gabiniecie i jestem bardzo zadowolona. Poczytałam o tym urzadzeniu którym jestes zainteresowana. Byc moze i jest dobre. Ja napisze o swoich doswiadzceniach w gabinecie kosmetyki laserowej. W gabinecie przede wszystkim na pierwszej wizycie obejrzała mnie dokładnie pani doktor dermatolog i dopusciła do zabiegu, to tak zeby przy okazji sdobie nie zaszkodzic. Zabieg powtarzałam 4 razy, efekty naprwade dobre, ale wiem tez że sprzet w gabinecie był wysokiej jakości. Ceny jakie płaciłam były dwukrotnie niższe od podawanych przy reklamie urządzonka a jakosc wykonania ok. Oczywiscie trzewba poszukac takich miejsc gdzie wykonuja taniej a dobrze, ceny sa naprawde różne. Odstep pomiedzy zabiegiem to co najmniej 4-6 tygodni, bo taka jest faza wzrostu włosa, krótsze przerwy są bez sensu. Oczywiscie to dotyczy zabiegu na jednej partii ciała np.uda. Co do bólu to ja w niektórych miejscach czułam cos mocniejszego niz igiełki ale to zalezy od wrazliwosci indywidualnej. No i jesli zaczniesz takie sesje to trwa to kilka miesiecy więc najlepiej byłoby sobie podarowac cały sezon jesli chodzi o opalanie. Aha i jeszcze jedno, nie wyobrazam sobie samej depilowac laserem np bikini :D. No i nalezy miec na oczach specjalne okulary wiec trudnosc podwójna:) Przemysl co będzie lepsze dla ciebie Zycze powodzenia

Gość uuuuuuuuuupppppp
uuuppp

Gość coooo
bbbbb ile dałaś za jeden zabieg?

bbbbb a gdzie wykonywalas ten zabieg ? w jakim miescie i w jakim gabinecie, moze sie skusze:) cena zabiegu tez by mnie interesowala. Dzieki

Gość agaciorek21
a co myslicie o laserze domowym??

Gość ciorno
ale czy masz na cale zycie spokoj z owlosieniem?? ja bym chciala wydepilowac okolice bikini ale nie chce mi sie wierzyc ze to tak zawsze bedzie gladziusko??