Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flame

Jak on mnie denerwuje!!

Polecane posty

Grr jak mozna sie domyslec chodzi o mojego faceta... Z kazdym dniem robi sie coraz bardziej wrdeny,chlodny i okropny...;/ DRAN...

bez kitu facet potrafi popsuc wszystko-nawet blogi niedzielny poranek!!!

Gość majacze
lepiej sie porzadnie zastanów!!!!!!

Taa ale ja bede pial w domu i nie bede miala okazji zrobic nic glupiego...

Gość sluchaj no kobieto
podobno lubicie wrednych facetow. Jezeli facet jest mily, to go zbywacie, bo wam slodzi. Wiec jak to jest?

Gość monker
Taa ale ja bede pial w domu i nie bede miala okazji zrobic nic glupiego... już samo pianie w domu mądre nie jest :-D:-P

jetsem z nim prawie rok i nienawidze chamstwa!! Chyba mam prawo wymagac od niego szacucku i choc ODROBINY czulosci??Nie uwazasz?? Zreszta niegdy nie bylam jak \"wszystkie baby\"...

No tak wybieracie typ mucho, bo wam odpowiada na początku a potem jak was zbywa to checie czułości... Niestety nie da się tego zrobić z mucho tj. kogoś kto będzi się wami intersował i dbał. No cóz kobiet nie da sie zrozumieć - niestety :O Facetów też ;)

Taa macho...On na poczatku byl taki delikatny i czuly ze myslalam ze to ideal...teraz jest soba i nie jest kobiecych marzen nawet rownina... ale ja go pokochalam tyle ze ta milosc z kazdym dniem przynosi mi wiece cierpienia niz radosci i szczescia...

Gość glupi topik bardzooo
jak Cie tak wkurza, to go olej, znajdziesz sobie innego. Jestescie razme "tyko" rok badz tez "az" rok, wiec moze pora to zmienic skoro Ci jest tak zle !! A po co od razu topik:) Co my Ci poradzimy na to ze nie tolerujesz chamstwa:) Masz 2 wyjscia: 1.albo zmienic faceta na mniej chamskiego 2.albo stac sie bardziej tolerancyjna Pozdrawiam:)

wiesz co?? nie jestes tu chyba od oceniania jaki topik jest glupi a jaki nie... wiec nie rob tego!! Kazdy ma prawo zalozyc temnat jaki tylko rzewnie mus ie podoba i tyle... Nie chcesz pomoc-nie wypowiadaj sie...

spoko:) Skoro wiec tak sie goraczkujes ze "oceniam" twoj topik:) W takim razie...napisz...o jakiej radzie z naszej strony chcialabys tutaj przeczytac?????? Nie sadzisz, ze sama powinnas rozwiazac taki problem?? Chyba ze zalezy Ci na radach typu: Porozmawiaj z nim... Powiedz ze jest Ci przykro... Zapytaj dlaczego sie tak zachowuje... Postaraj sie go zmienic... itd... Ale na to chyba topiku nie trzeba zakladac:) pozdroooo

Gość kejti meluła
to jest forum dyskusyjne, a nie poradnia psychologiczna. przyjmij do wiadomości że ludzie bedą sie wypowiadać na twoim topiku także nie po twojej myśli. nie każdy musi sie z tobą zgadzać. poza tym z tego co widziałem założyłaś już dzisiaj kilka topików o tej samej tematyce :-0

Taa ale wiecie co??Zakaldajc topik nie zawsze chce sie rady-czasem chce sie po prostu wygadac... Czy wy zawsze macie dobre dni?? Ja niestety nie,a nie mam nikogo z kim moglabym pogadac,chce sie wiec po prostu wygadac...;( PRZEPRASZAM...

Gość a teraz idź przez zboże

eno bez przesady:) NIe musisz od razu dzisiaj go zostawiac:)

Gość londynczyk 26
no pewnie, moze sie jeszcze troche z nim poszmacic i zostawic jak calkiem wysiadzie psychicznie i bedzie miala juz na boku nastepnego frajera :o:o