Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaeaa

Czy jesli sie uzywa antidral...

Polecane posty

Gość badaeaa

to zadnego innego antyperspirantu czy dezodorantu juz nie musze yzywac? czy antidral w zupełnosci wystarczy?

Gość Stosuję go na noc
i rano nie używam już żadnego, bo boję się podrażnień ale w kolejnych dniach oczywiście używam

Gość dodam że antidral
stosuję raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie to zależy jak zaczynam się pocić

Gość mari-onetka
polecam dodatkowo zwykly dezodorant.. poza tym ten shit straszliwie niszczy ubranka

ja uztwam co 2,3 dzien, gdyz u mnie pocenie to juz bylo na maksa, bluzki mokre az do pasa, problem znikl, ale jak dluzej nie uzywam, to powraca wiec musze o nim pamietac.dla zapaszku czasem uzywam innego i jest milej:-)

Gość nidjcvdsc
Antidral jest rewelacyjny. Stosuję kilka dni, a może życie uległo już zmianie. Rewolucja! Noszę wszystko co chcę, nie zakładam już ładnych ciuchów na specjalne okzję, noszę wszystko kiedy chcę, bo się nie niszczy, nie trzeba prac po jednym razie, nie ma brzydkiego zapachu, mam totalnie suche pachy! Nie szczypie mnie nic a nic, lekko swędzi. Jest pięknie :-) Zapłaciłam za niego niecałe 12zł w Bydgoszczy. Też używam na niego dezodorantu - tak na wszelki wypadek ;-) Choć raz nie użyłam i nic się nie działo.

Gość dodi222
A czy moge uzywc antidralu na twarz? poniewaz przy malym wysilku poci mi sie twarz... I czy na cale plecy tez moge posmarowac nim na noc?? prosze odpowiedzcie..

nieeeeeeeee!!!!!!!!!!! Broń Boże tego nie rób, często podrażnia skórę pod pachami a co dopiero twarz....

Gość dodi222
ok, dziekuje Ci bardzooooo

Gość dodi222
A na plecy moge? wysmarowac przez kilka kolejnych dni cale plecy antidralem na cala noc? a rano prysznic.

Gość dodi222
odpowie ktos? ....

Gość odpowiadam na temat
Antidral - skład: Chlorek glinowy 1,0 g, Gliceryna 1,0 g; ALKOHOL ETYLOWY 96% 5,0 g, Woda oczyszczona do 10,0 g; Wskazania do stosowania: Antidral jest środkiem leczniczym i profilaktycznym przeciw nadmiernemu poceniu, działającym przez zahamowanie czynności gruczołów potowych. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na którykolwiek składnik leku. Preparatu nie wolno stosować na uszkodzony naskórek (np. po goleniu i depilacji. Jak przyjrzeć się dokładnie proporcjom składników to jakby nie liczyć wychodzi, że głównym składnikiem jest alkohol ok. 40% (woda +gliceryna + spirytus = moc roztworu 43%) Ja bym uważała na chlorek glinu (który otrzymuje się w reakcji glinu, czyli aluminium, z chlorem lub gazowym chlorowodorem) - duże ilości aluminium znajdują w mózgu ludzi chorych na Alzheimera.

Gość Czyli zwykła wódka z gliceryną
plus Chlorek glinowy = Antidral :D :D :D

Gość gf
ja uzywam go codziennie na noc z poczatku raz na dwa dni ale od dluzszego czasu codziennie bo inaczej zas się pocę :/

Gość Antidral jest be

Gość Antidral+++++++++
Gazowy chlorowodór - to brzmi pięknie ;)