Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulinaG

Poszukuję bohaterek do artykułu

Polecane posty

Witam. Poszkuję do artykułu studentów i studentki, którzy oglądaj polskie seriale. Wypowiedź nie będzie anonimowa. Dlaczego studentów? Bo to czasopismo studenckie. Szczegóły przyślę na maila. Zainteresowanych odsyłam do swojego: palina@poczta.onet.pl pozdrawiam, Paulina

Gość np moje dzieci studenci
nie oglądaja zadnych seriali i zamykaja mi tv, jesli zobacze ze gapie sie w klan. Twierdza,ze to oglupia i zgadzam sie z nimi pokornie

Nie jest tak ciężko ich znaleźć. Polskie seriale są, jak wydaje mi się, bardzo różne. Niektóre są uznawane za bardziej powierzchownie odzwierciedlające polską rzeczywistość, inne sa bardziej ciekawe i bliższe realiom. Ale, myślę, że ciężej mi będzie znaleźć studenta oglądającego \"Plebanię\", niż \"Magdę M.\" czy \"Na dobre i na złe\"....

Fantagiiro...wyślę ci odpowiedź na maila...Nie chcę tak publicznie na forum ujawniać szczegółów dotyczących tekstu. Kto wie, ilu dziennikarzy się tu kręci w poszukiwaniu tematu.... A wierzcie mi, to forum to kopalnia tematów :)

ale ja muszę dodać, że jeśli chodzi o seriale byłabym pomocna, ale jeśli chodzi np. o: Alternatywy 4 Tygrysy Europy Czterej pancerni i pies Lalka Boża podszewka czterdziestolatek Zmiennicy Swieta wojna ... Tych- dzisiejszych- nie znam- bo i nie oglądam- jedyne co- to wiem jakie są- bo tv przez długo czas miałam non stop włączony.. wiem- nie ma się czym chwalić..

Jesli tylko jesteś studentką, to zapraszam... O starych serialach tez chciałabym wspomnieć. Są chyba nawet zwykle uznawane za bardziej wartościowe, niż te współczesne.