Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadulinkaXXL

SUPER NIANIA się zaczęła

Polecane posty

Gość dziekiiii
o dzieki za przypomnienie, bo akurat nudzi mi sie:):)

Gość ja topierwszy raz widze
straszne, po co ta kobieta pracuje, ma kase na wszytko , niechby przystopowala i pomyslala lepiej nad soba i dziecmi.PZeby to choc byla jakas ambitna praca. To ją trzeba najpierw wychowac -takie moje pierwsze wrazenie

Gość fryzjerka
ambitna praca?? lepiej zobacz czego dzieki tej "mało ambitnej pracy"sie dorobiła!!!

Gość
to ją trzeba najpierw wychowac? bo co? Co ona robi zle?Nie sposób aby kobieta bedac SAMA mogła wszystko pogodzić!

Gość a na jakim
programie ??

Gość no przeciez ta kobieta
nie umie sie bawic z wlasnymi dzecmi. One sie nudza a ona im nie podsunie zadnego inteligentnej i rozwijajacej zabawy. Kobieta ma kase na dom a dopiero niania jej wyposazyklla plac zabaw. Te dzieciaki wyja, bo chca na siebnie zwrocic uwage, zeby ktos z nimi normalnie pogadal, pobawil sie. Ludzie nie dorastaja do maciezynstwa. No i co jej z takiej pracy - ze dom piekny? - przeciez ona nie chce w nim byc. Kobieta nie jest zla, tylko potwornie glupia . Kazdy rozsadny czloiwek powiedzial by, co powinna robic, nie trzeba byc super nianią.

wydaje mi się że w amerykańskiej wersi oraz holenderskiej dzieci były większymi urwisami.Tak czy siak że3 dzieci są takie paskudne jak w tym programie pokazują to nie ich winna lecz rodziców

Gość oczywiscieze rodzicow
jak sie ma dzieci to trzeba byc za nie odpowiedzialnym, A jak sie nie umie pogodzic pracy zawodowej z dziecmi to niestety trzeba poluzowac z praca. Bo dzieci sie nie ukatrupi przeciez.

Gość
a jak sie tatus \"ulotnił\" to co ona ma zrobic?