Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłamie w żywe oczy

jak zestarzec sie o 15 lat w jeden dzień....

Polecane posty

Gość Kłamie w żywe oczy

bardzo proste. wziąść sobie młodszego o 10 lat faceta, sypiac znim , zaangażować sie uczuciowo, tesknic, nie słuchac głosu rozsadku, a potem juz tylko pozostaje usłyszeć: odchodzę, mam dopiero tyle a tyle lat, było pieknie, ale... Przybywa w ciągu sekundy 15 lat, i drugie tyle zmarszczek na gębie.. oj, tak!

Gość kfaśnaaa
jak się nie myśli to takie są skutki - wiadomo, że facet młodszy na 99% odejdzie.

Gość abecadlik
faceci nie zostają na stałe z kobietami dużo starszymi od siebie. Kiedy się nauczą się już co i jak zostawiają ją jak niepotrzebny worek treningowy.

Gość borowianka
nigdy nie należy wiązać się chłopaczkami młodszymi o więcej niż 2-3 lata. Inaczej katastrofa jest tylko kwestią czasu.

Gość OPITEK
feminizm wciska kobietom, że mogą żyć i wybierać jak faceci. To jedno wielkie kłamstwo - jesteśmy różni ! Tak chce natura. Dlategoi z faktu, że cz ęści mężczyzom udaje się zatrzymać przys sobie dużo młodsze kochanki nie wynika, że kobietom się to też uda. Jest odwrotnie - kobietom się to prawie nigdy nie udaje. Nawet kasa nie zatrzyma gościa. jedyne przypadki trwałych związków tego typu to z chłopcami opóżnionymi w rozwoju - starsze partnerki są dla nich mamusiami z dziurką.

Gość Kłamie w żywe oczy
Niemniej trudno błyszczeć rozsadkiem gdy facecik przez bite 8 miesięcy twierdzi i zaklina sie że kocha, a potem znika jak sen jaki złoty.. jest to albo wyjątkowe okrucieństwo albo niedorozwój.... Pewnie że moge sie winic za to że nie przewidziałam tej sytuacji, ale ktoz z nas potrafi racjonalnie myślec w chwilach wielkiego szczęścia..?

Gość kfaśnaaa
trzeba najpierw pomyśleć, a dopiero potem wskakiwać do łóżka. Seks po kobiecie nie spływa jak woda po gęsi, a po mężczyżnie tak.

Gość Kłamie w żywe oczy
Mysłałam prawie miesiąc zanim poszłam do łózka.. wiedziałam że to nie ma szans.. ale on sie uparł... Potem było tak pieknie że żal było sie zatruwac myślami o kóncu.. chociaz one zawsze drążyły w podświadomości.. Teraz koniec nastapił, boli jak ostatnie gówno, .....

Gość Kłamie w żywe oczy
Mysłałam prawie miesiąc zanim poszłam do łózka.. wiedziałam że to nie ma szans.. ale on sie uparł... Potem było tak pieknie że żal było sie zatruwac myślami o kóncu.. chociaz one zawsze drążyły w podświadomości.. Teraz koniec nastapił, boli jak ostatnie gówno, .....

Gość ku przestrodze.....