Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curly

kobiety oszukane, porzucone przez młodszego..pocieszcie..

Polecane posty

Gość to ja pierwsza naiwna
mnie oszukal i rzucil, bez slowa, bez glupiego "sorry". po chamsku. moglby byc aktorem - oscar murowany, grac potrafi znakomicie. sama nie wiem jak to sie stalo, ze 3 lata mlodszy gnoj mnie tak omotal.. namieszal mi w glowie... a ja, taka niby madra kobieta, znajaca swoja wartosc, pewna siebie ... zachowalam sie jak glupia naiwna gowniara

jestem po prostu cholernie sfrustrowana i tyle. tym bardziej ze ja 24 lata z hakiem, a on obchodzil swoje 21 urodziny niedawno!!!!!!!!!!

wlasnie - dzieciak, i dlatego mnie to tak boli!!! w sumie jakby liczac miesiacami, to wyszlyby prawie 4 lata roznicy... ale bylam tak zaslepiona, ze nawet nie czulam sie glupio zyczac mu wszystkiego najlepszego w 21-sze urodziny:-////// a moje uzalanie jest dla autorki topicu pocieszeniem, ze jeszcze nie jest z nia tak zle, bo jest tu ktos tak glupi i naiwny jak ja...

Gość no takie zycie jest
zawsze ktos kogos rzuci pierwszy, zwlaszcza jak chloipak ma 21 lat to dopiero raczkuje w milosci, cwiczy sobie. Normalka.

Gość ja byłem
dosyć długo bo 7 lat z kobietą starszą o 9 Nie porzuciłem jej tylko odszedłem na jej własną prośbę wolała alkohol niż mnie

Gość u mnie było podobnie
z tą różnicą że to on wybrał alkohol.

Gość pocieszę was
nie macie tak źle, bo moja znajoma- swoją drogą emerytowana nauczycielka z powodu młodszego wyskoczyła 9-cy temu z 10 piętra we Wrocławiu :-(

Gość pocieszę was
i zostawiła syna 25 letniego samego, bo ojciec dawno umarł.

Gość jeszcze z nim
Przecież to nie zależy od wieku.Zdradzają równolatki,młodsi i starsi,na to nie ma reguły,to charakter nie wiek ma znaczenie w związku

Gość ja byłem
zdradziła mnie z wódą

Gość śledczy.
zdradzają niepewni siebie, z niska samooceną, śmierdząc przy tym nietoperzem, kurzem i starą pastą do podłóg.

Gość jeszcze z nim
do sledczy wyjałeś mi to z ust:)

Gość gość
Witam a ja zaufalam i sie nie doczekalam niewazne bede uwazac jak to sie mowi prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie najpierw chcial sie spotkac zapomnial pozniej nie odzywal sie trzy dni pozniej ja sie odezwalam zle jeszcze malo tego mialam sie zjawic tam gdzie on chce rozumiecie to spotkac sie na kawie ale nie odzywaj sie bez pozwolenia gnojek 28lat bogaty jak to czytasz grzesiu to od razu mowie wsadz sobie kase bbedziesz wyzszy idioto skonczony ty tak to jest jak ktos ci naobiecuje i robi w konia i jeszcze do widzenia mowi boze ale huj kto go wychowal naopowiadal mi ze go dziewczyna w tylek kopnela z dziecckiem ja ssie nie dziwie ze tak zrobila idiota skonczony jebniegy jeste wiesz jak to czytasz wynos sie do tej swojej wioski zadnej rozmowy nie bedzie jestem zbyt konkretna kobieta idioto ty bogaty nie zzdroszcze ci kasy bo kazda ktora bedziesz mial bedzie przez ciebie cierpiec bo albo bedziesz sie z inna bzyklalna jej oczach albo po cichu bedzie zdradzana. Idz w cholere i jeszcze jedno bez swojego gospodarstwa i rodzicow ktorzy ci pod nos podkladaja obiad bylbys niczym bogatym obsmarkanym chlopczykiem zegnam.