Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Usg 4D we Wrocławiu + badania--------gdzie?

Polecane posty

Gość anulka05
usg najlepiej na Ul Krzyckiej 94 w MEDICONCEPT.Kosztuje 150zł ale naprawde warto,lekarz wszystko opisuje i pokazuje,dostaniesz wszystkonagrane na płytke dvd.naprawde super.Nie wiem tylko czy i jakie robią tam badania.

Gość koobi
Dzięki :-) zalezy mi rówież na badaniach---zorientuję sie.

Gość upppa
mozesz napisac wiecej o samym badaniu?

Gość upppa
i dokładne namiary na placówkę :-)

Gość Onaaaaaaaaa
ul. Joannitów 10/12 przychodnia kolejowa - gabinet dr Herfurta, bada dr Marek Jaworowski rejestracja: 0 71 36 41 299 Takie badanie warto zrobić 11-14 tc, 20-24 tc i bodaj ok 33 tc.

Gość Onaaaaaaaaa
acha, lekarz bada ilość wód płodowych, przepływy w mózgu i sercu, lokalizację łożyska, wielkość płodu oraz budowę jego czaszki i mózgu, kręgosłupa, serca, żołądka, pęcherza moczowego, nerek, płuc i kończyn

Gość upppa
Dziękuję Ci bardzo :-)

Gość Onaaaaaaaaa
proszę bardzo - życzę miłych wrażeń!

Gość joannaa10
Pastylka ,please napisz mi uak dlugo czekalas na wizyte ,czy sa szybie terminy ,jaki koszt badania i czy dlugo trwalo !! bede ogromie wdzieczna!!!

Gość malllltusia
a kluczborskiej w corfamedzie!!! namiary i cennik w necie dostępny ja na 3d czekałam niecaly tydz:) ale z dnia na dzien te sie zdarzaja!!!

Witam! Ostatni post jest dość stary, czy ktoś ostatnio robił usg na joannitów? Czy tam jest 3d i 4d i doppler? Czy byłyście zadowolone z komentarzy lekarza i jakości obrazu podczas badania i na płycie? będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam!

Gość wlopps
wiem, że do prowadzenia ciąży na pewno będzie dobry ginekolog taki jak np dr Świdrak

Gość zenek13453245
4D ? Interesujące :D

Gość gość
Szczerze polecam dr.Marcina Zborowskiego, super lekarz, przyjmuje w Medfeminie na ul.Kukuczki. Koszt wizyty 150 zl.

Gość gość
Dr Michalik ginekolog-michalik.pl Polecam, chodzę do doktora już ponad 2 lata

Gość kruszeczka
Usg 4d robię na Jedności Narodowej u doktora Tomasza Michalika (ginekolog-michalik.pl). Polecam

Gość gość
kolejna reklama dr Michalika...

Gość gość
Ponawiam pytanie. Gdzie warto jest zrobić? I czy ejst mozliwość zapisania się na fundusz?

Gość ulkamanulka
Nie ma opcji zapisania się na takie usg na fundusz. Fundusz gwarantuje jedynie najbardizej potrzebne badania, a trzeba przyznać,że jednak usg 3/4 d takim badaniem nie jest. Nie oznacza to jenak,ze uważam,że nie warto jest się na cos takiego wybrać. Jak najbardziej warto poineważ zobaczenie swojego maluszka w trójwymiarze to coś cudownego. Zapisz się kochan do Proclinic: http://proclinic.pl/oferta/usg-3d-4d-badanie-ultrasonograficzne/ Mają tam bardzo dobry sprzęt .

Gość gość
Chodziłam lata całe do Michalika, bo miałam blisko i nie rozumiem zachwytów. Ten lekarz jest uprzejmy tylko jak idziesz prywatnie. Pacjentki na NFZ przyjmuje rzadko i traktuje per noga. Chodziłam do niego będąc tzw. "późną dziewicą" i szanowny pan doktor nie omieszkał przy każdej wizycie powiedzieć mi czegoś przykrego z tego tytułu, zdarzało mi się wyjść z gabinetu z płaczem (co innego jak zapłaciłam to zauważał nawet zmianę fryzury). Dziś jestem matką, lekarza zmieniłam dawno, powinnam wcześniej i do dr Michalika już nie wrócę. Samo usg 4D to takie bajery na wyciąganie kasy, wartości diagnostycznej to nie ma żadnej, nie mówiąc, że dziecko i tak wygląda inaczej. Mediconcept jest ok, Corfamedu nie polecam, wieczne opóźnienia i nawet przepraszam nie usłyszysz. Do tego drożej niż gdzie indziej za to samo.