Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brit-ka

Jestem do niczego..brzydka, blada, gruba...nie podniecam go..

Polecane posty

Jestem zalamana..moj facet..ktoremu wyslalam kiedys nagie fotki usunal je tlumaczac ze mial lęk strach ze ktos moze zobaczyc..nie slyszalam jeszcze glupszego wytlumaczenia...powiedzial mi to dzisiaj...bo wiedzialam ze nie ma moich fotek tylko innych lasek....jestem zalamana..tak naprawde to moj byly facet..bo mielismy zaczac od nowa ale po tym co uslyszalam nie chce nic juz...potem ja mu powiedzialam cos co sprawilo ze tez juz mnie nie chce znac...i postanowlilismy nie odzywac sie juz nigdy do konca zycia...bo bylismy razem 4 lata temu....i potem przez te 4 lata kilka razy mielismy wracac potem znowu rozstanie i tak w kolko bo nigdy nie wytrzymywalismy bez siebie..ale teraz to juz koniec...wiem ze go nie podniecalam...wiem ze jestem brzydka i jednoczesnie wiem ze nigdy nikt nie da mi takiej rozkoszy jak on...nie umiem sobie z tym poradzic...to tylko szczypta...w ogole wyglada jakbym pisala od rzeczy...

jesi jestes kobieta i czujesz sie strasznie sama powinnas wiedziec jak o siebie zadbac! Nie mozna sobie wmawaic takich rzeczy tylko cos konkretnego robic. Uwazam ze 85% kobiet w Polsce sa obrzydliwie brzydkie i blade gdyby wszystko zmyly, wiec widzisz kobieta umie sie kamuflowac i byc przebiegla! Idz na jakis aerobik, solarium, wyddepiluj siebie, czy to tak duzo pracy? Nie chodzi tu nawet o tego twojego frajera ale o Ciebie! Poczuujesz sie pewniej, lepiej i przedewszystkim atrakcyjnie poniewaz kazda kobieta w sobie ma to cos!!

Gość czarnego nie ppodam
Pociesze Cie a ja jestem chudy , brzydki , mam duzy nos , jestem niesmiały i absolutnie nigdy zadnego powodzenia u dziewczyn mam 29 lat moge tylko poczytac o seksie tutaj na kafeterii pomalu przyzwyczajam sie do takiego stanu rzeczy.

Gość no moze ja ....
napisz wiecej a poza tym to mozesz : schudnac isc na solarke zrobic korzystnie wlosy tez nie jestem ladna, ale zrobie sie ladnie - ubiore gustownie i kazdy uwaza ze JESTEM ladna to kwestia samopoczucia i emanowania energia - seksualna i pozytywna :)

Gość no moze ja ....
eh, chudy --- to przytyj to prawa ze chudzi nie podniecaja kobiet, bo sie boja ze ich niekt nie przycisnie ajk trzeba mozesz byc chudy ale miec "gruba" dusze ... i rece jak zelazo kobieta pragnie wladczego faceta i musisz to wypracowac jednak nie brutala i zeby tej twardosci nie bylo widac ze jest sztuczna wiem -ciezkie do wykonania, ale nam tez sie stawia wymagania - schudniecie 20 kg tez nie jest latwe ... :D

Gość no moze ja ....
hardX - dzieki 🖐️ :)

ludzie dlaczego nie mozecie sie zabrac za siebie? Ja tez taki bylem kiedys, przedewszystkim balem sie nawiazac kontakt, unikałem jakis grupowych przemowien, jak widzialem jakas fajna laske wiedzialem ze nawet nie ma co zagadac, zreszta nie wiedzialem jak. Jednak stwierdzilem kiedys ze nie moze byc tak, ze warto za siebie sie brac, by w nie jednej zobaczyc ten malutki plomyczek w oczkach gdy na mnie patrzy! Przedewszystkim nalezy byc pewnym siebie, bo o wyglad duzo nie musisz walczyc! Czarnego nie...: co za problem isc na silownie (oczywiscie nie raz na tydzien a3 /4 i nie robic z tego na sile a rekreacje, relaks po pracy), niesmialosc jak mowilem jest, ale nalezy z tym walczyc i uwierz ze to dziala i idze sie tego pozbyc bardzo szybko tylko musi byc ta pewnosc siebie! Co do nosa nie martw sie, to nie powod do wstydy, pocwiczysz to wszystko sie unormuje w proporcjach :)

A ja jestem mo.że brzydka pryszczata i blada ale... Jak widzę jak mój facet na mnie patrzy i widzi to wszystko co we mnie jest najbardziej wartościowe i najpiękniejesze to chce być dla niego coraz pięknijesza, żeby on coraz częściej się mną zachwycał! Przyznam sama że czasem ciężko zabrać się za siebie samego ale zgodze się z jednym z przedmówców: pewność siebie przede wszystkim ( gdyby można ją było tak łatwo zdobyć)

co jest nie tak jak facet jest chudy?? mi sie nie podobalo jakby lezalo na mnie jakies 120kg :-P no ale co kto woli...:classic_cool: kazdy ma jakies niedoskonalosci-ja np na pierwszy rzut oka wygladam jak modelka ale mam na piersiach rozstepy-niby bylam na 2 mikrodermabrazjach ale i tak moge je tylko zmniejszyc...a ty zawsze mozesz schudnac........ LASKI SPALONE NA SOLARIUM SA OBRZYDLIWE!

wiesz co pewnosc siebie mogła by łątwiej przyjsc, ale gdy bedziemy dbac o siebie, robic cos dla zdrowia, dla tego by byc zadbanym ta pewnosc sama szybko przyjdzie! jeszcze gdy ktos ma pasje jakiegos sportu to wogole, bo w kazdym towarzystwie jak co ma zawsze jakis tam temat na ktorym zna sie na rzeczy! Tak apropo przedmowcow co za problem raz na tydzien solka (grosze) do tego silka zeby troszeczke miec tej masy i ladne cialo, reszta to juz po groszach bo mozna biegac (oczywiscie poznac kogos przy takim sporcie mozna wiec jest to plus :) jak bedziecie cwiczyc to mozna wyeliminowac słodkie wiec nastepny plus bo mamy dbanie o siebie i zdrowie! W domu mozna robic brzuszki itd itd. Mi niestety tez sie przytylo, nie cwicze 2 lata, mam siedzacy tryb pracy i od paru dni biore sie za siebie bo czuje sie ZLE! Chodze na basen, biegam i silka. Nie tyle co teraz czuje sie atrakcyjnie, ale dzieki temu rozluzniam siebie i traktuje to jako swietna zabawe., nie mowiac co na basenie czasem jest ;)

No tak.... większość kobiet tak mówi-jestem brzydka, gruba itp itd i niestety u większości tak jest! Co za kłopot zadbać o siebie?? Ja moge ćwiczyć 3x w tygodniu i dbać o siebie a Ty nie możesz?? Znając realia skończy się na gadaniu..... i tak nie zaczniesz ćwiczyć a jak już zaczniesz znudzi Ci się po tygodniu..... zjedz pączka, miej wyrzuty sumienia i bądź dalej załamana!! A jak chcesz zmian to skończ pisać i szukać pocieszenia i weź się za siebie-nikt za Ciebie nie schudnie! Pozdrawiam

dobra rada w wykonaiu debila: za gruby -schudnij za chudy -przytyj za biedny - zarób za brzydki- zrób operacje plastyczna itp. głupoty:-O

nocturne nymphe : widze ze nie znasz umiaru w niczym! Jak pisze o silce to uwazasz ze ktos musi miec 120kg? No to swietnie! Ja akurat chodzilem zeby wygladac ale nie jak kwadratowa głowa tylko by miec fajne cialko a nie brzuch wiekszy od klaty (waze 85kg)! Chyba na solarium nie bylas nigdy bo nie wiem czy wiesz ze mozna na 10 czy 15 minut sobie ustawic a nie na 50, bo cos widze ze tak wychodzisz z tego zalozenia! Jak bedzie wszystko z umiarem to jest wspaniale,hhm ale cos widoczenie sa to obce rzeczy dla Ciebie

Gość czarnego nie ppodam
juken , masz rację !!! co oni mogą wiedziec o niesmiałości jak podchodzi do ciebie dziewczyna a ty łapiesz buraka i nie wiesz co powiedziec jak w towarzystwie znajomi opowiadaja o seksie a Ty musisz nadrabiac miną i modlic sie w duchu aby nie zapytali cie o zdanie !!!!

Gość a gdzie tammm
juken to moze podaj swoja rade

jak rade??? ja sie tu podszywam i obrażam innych:-P nie jestem od rad:-O

chodzilo mi nie o silownie ale o faceta tzn jak dla mnie lepszy chudy niz gruby, a solarium i tak uwazam za beznadziejne i tego nie zmienisz-od razu widac czy solarium czy slonce-juz lepiej pij sok z marchwi, albo korzystaj z solarki dalej a za 10 lat bedziesz wygladala tragicznie-bo solarium nie upieksza ciala tylko je niszczy...... juken masz zarabiste teksty 😘

nocturne nymphe : zalezy jakie stosujesz kremy, jak uzywasz specjalne to ochroni twoja skore przed zmarszczkami i luszczeniem sie! Widzisz o to tez nalezy dbac, oczywiscie mowimy o rozsadnym korzystaniu czyli raz na tydzien, tez skora reaguje na rozne solaria w rozne sposoy, w poznaniu chodze tylko do jednego bo na innych mam wrazenie ze skora mnie piecze, na tym jednym jest wzor. Sok tez mozna pic, mozna łykac beta karoten (ma plus ze dla oczu to dobre tabsy) Od zwyklego slonca tez zobaczysz jaka bedziesz miala skore gdy nie bedziesz dbala, zmarszczki za 5 lat gwarantowane, lezenie plackiem nawet godzine na sloncu tez twoja buzke szybko zjedzie! Z dobrodziejst nalezy umiec korzystac a nie opalac sie bez oporu! \"jak kochac to ksiecia,jak krasc to miliony -- jak masz miliony mozesz sie bawic!\" po solce mowisz ze widac, jak z umiarem wierz ze nie, a nawet jak to napewno lepiej wyglada jak miala sciana