Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalsd

MAM PYTANIE DO MĘŻCZYZN, czy seks z chudyni kobietami jest przyjemnny?

Polecane posty

Gość lalsd

MAM PYTANIE DO MĘŻCZYZN, TYLKO SZCZERZE JEŚLI KTÓRYŚ Z WAS MIAŁ KIEDYKOLWIEK BAAARDZO CHUDĄ DZIEWCZYNE, LUB MA, CZY Z TAKĄ PRZESADNIE CHUDĄ MOŻNA NORMALNIE UPRAWIAĆ SEKS ?? CZY JEJ UDA, MIEDNICA I CAŁA RESZTA NIE SĄ ZA CHUDE CO UIEMOŻLIWIAŁOBY CHOCIAŻBY SEKS KLASYCZNY ( TY NA GÓRZE ). CZY TAKA CHUDZINKA NIE MA JAKIEGOŚ LUZU W POCHWIE, SKORO NIE MA W OGÓLE MIĘŚNI, WSZYTKO TAKIE WIOTKIE. BO Z TEGO CO WIEM SEKS Z OSOBAMI GRUBSZYMI JEST BARDZO PRZYJEMNY, BO NIE OBIJASZ SIE O KOŚCI I JEST CIAŚNIEJ. ALE CHCIAŁABYM ZNAĆ OPINIE MĘŻCZYZN. DZIEKUJE ZA ODPWIEDŹ.

Gość lalsd
PS mam 186 cm wzrostu i waze 43 kg

Gość lalsd
PS mam ksywe "pudzian"

Gość lalsd
a która jest godzina?

Gość autorka tego postu
to pewnie jakaś gruba krowa, której tłuszcz wyciągnął juz nawet resztki glukozy z mózgu i nie może mysleć:o Przykre:o Niestety, musze cię zmartwić- szczupłe osoby to nie sa te bez mięśni:o Bez mięśni to są okropne, wielkie, rozlazłe, grube krowy, które myślą, że fałdy na dupsku są seksi:o Jakby facet chciał walić w sadło, to by mógł wytopić takie sadło z niedźwiedzia a potem wytopić w nim dziurę:o Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą, skoro wymyślasz takie brednie i piszesz o jakiejś luźnej pochwie:o Ciekawe odkąd umięśnienie ciałam ma wpływ na umięśnienie pochwy, o wadze nie wspominając... A może tobie tłuszcz wypełnia cipę i ledwo można się w nią wcisnąć, dlatego jesteś nieszczęśliwa i wymyślasz te brednie???:o

Gość autorka tego postu
dodam ze ja mam 170cm wzrostu i waze 30 kg

Gość lalsd
"uderz w stół a nożyce sie odezwa"!! Nie prosiłam pań o komentowanie, tylko facetow o odpowiedz!No chyba ze spałas kiedys z chuda kobieta! Podejrzewam, ze sama jestes chodzacymi koscmi, dlatego tak sie obruszyłas, nikogo innego by to nie poruszyło Nie dyskutuje wiecej z Toba bo pokazałąs jaki poziom soba reprezentujesz !!! Nawet jesli byłabym gruba, mam takie samo prawo jak Ty do zycia, a gruba nie jestem tylko "normalnej" budowy..szczupła, ale nie chuda!! Po prostu pytam z ciekawosci, bo naukowo rzecz biorac cipka takiegi szkieletorka jest nieciekawa pod wzgledem doznan seksulanych, bo nie ma miesni, nie ma tez tłuszczu nie ma nic tylko skora i kosci!Chciałam facetow zapytac jak to w praktyce jest, bo moze jest całkiem inaczej! Ty mi nie odpowiadaj , bo nie wiesz co czuje facet!!

O rany.Ile ważysz?Jesteś chora?Nie może być inaczej.Moja siostrzenica wazy więcej od ciebie a ma 15 lat.I wcale nie jest przy kości a dziewczynką o smukłej budowie ciała.

Wiem co czuję bo mój mąz jest ze mna szczery.Należe do kobiet o normalnej budowie ciała.Mówiąc o tłuszczyku tu i tam chodziło mi żeby miała zgrabny tyłek i ładny biust. Tak wogóle to nie wiem czemu na mnie najezdzasz,chciałam tylko pomóc bo jak do tej pory same zgrzędy ci odpowiadali.

Gość lalsd
na Ciebie nie najezdzam:)Bron Boze pisałam do Pani o ksywie"autorka tego postu" Tobie nie doswiadczona dzieki za opinie:)

Gość 05 litra
Glupie.Zadnego tluszczyku.Zgrabne piersi i zgrabna pupcia,zadnych fald.Strasznie to wygladalo,jak przy ostatniej partnerce robilem to od tylu i przy kazdym "ciosie" jej posladki sie ruszaly i widac cellulitis.A fe.Teraz mam szczuplutka i zgrabniutka kobiete,ktora ma wspaniale wycwiczone miesnie kegla i czasami tak scisnie ze nie moge w nia wejsc:P Wiec waga nie ma nic do rzeczy.I szczerze mowiac to wole jednak szczuplejsze niz grubsze,bo po paru(nastu) latach wylazi szydlo,a raczej sadlo z worka,bo panience nie chce sie cwiczyc,bo przeciez troszke tluszczyku nie zaszkodzi a potem to rozrasta sie ten tluszcz lawinowo...Ja preferuje seks z kobietami bez fald i boczkow.A szczuple przez sama swoja figure sa podniecajace,nie musza miec zawalonej tluszczem "dziurki".Bo moga ja cudnie wycwiczyc jak moja pani...:P:P:P

Gość 05 litra
spadaj czlowieku

Gość chude to syf
tatwoja pani ma wiadro napewno,bo chude maja tam tylko kosc co im wystaje i na niej wlosy,straszne,az mi sie zygac chce

Gość 05 litra
hehe,a zdziwilbys/zdziwilabys sie...moja pani ma sliczne cialko,to ze jest szczupla nie znaczy ze jest koscista.A szczuplejsze(nie kosciostrupy) sa po prostu seksownijesze,milsze w dotyku,gdy dotyka sie plaskiego,twardego brzuszka (a nie galaretowatej masy),zgrabnych wygietych plecow ( a nie boczkow i fald),szczuplych ramion(a nie poteznych obwislych lapsk),smuklej szyi( a nie braku szyi),smuklych nog ktore wpaniale obejmuja mnie obejmuja(a nie grubych golonek).No i mowcie co chcecie,ale szczuple-jeszcze raz podkreslam,nie kosciste!!! tylko szczuple,sa seksowne.I kazdy faacet o zdrowych zmyslach Wam to powie.Jasne,moze kochac taka przy kosci,ale i tak za plecami bedzie sie ogladal na szczuplutka i taka jest prawda,bo facet to swiania,hehe:P

Gość olok
Opis to nie wszystko potrzebna fotka.

Gość onan fdr
ja lubie kośćiste, są zajebis#%!! tylko wieszaki

Gość fanka..
norma te co najezdzaja tu na chude to jakies spasione krowy ktorym tłuszcz zwisa nawet na warach zreszta i jednych i drugich..bleee a co do autorki tekstu-sądzac po twoim opisie to mowisz dosłownie o anorektyczkach ..bo jest roznica miedzy chudsza kobietą a anorektyczka...a co do tych miesni to chudsza ma ich wiecej niz jakis chodzacy worek tłuszczu :| see ya!

kurwa, ale głupi jesteście, dziewczyna zadała tylko pytanie, nikt na nikogo nie najeżdza

Gość Powiem krotko
gdybym mial do wyboru kochac sie z dziewczyna chora na bulimie albo hipopotanikiem wybral bym ta pierwsza ....

Gość briggs
powiem tak-mam szczupłą dziewczynę (168cm/52kg, czasem waga jej do 50 zjeżdza) i jest doskonale, a takie szersze dupska to się ściska jak mopsowi-nic fajnego, seks ze szczuplutka jest fajowy, nie ma pulsujących fałdów

Gość wstęt
mam dziewczyne-należy do szczuplejszych, ma 172 cm. i waży 50 kg. MA MIĘŚNIE. smukła sylwetka i tyle. Przeseksowna; jędrny biust i pośladki, długie szcuplutkie nóźki mniam. a grubasów z dużym zadem nienawidzę. na siłę

Gość briggs
wielkie dupy sa koszmarne-poślady się miętoli jak jakiś kisiel, lepiej jędrny tyłek przeca to oczywiste jest, poza tym sadło na brzuchu i bokensy to jest nieziemska katastrofa

Wasze wypowiedzi są żenujące. Świat piękny, bo różny.Jeden lubi chude, drugi grube i to jest tylko kwestia gustu. Wasze wypowiedzi świadcza o niskiej samoocenie i niedowartościowaniu. Bo ty6lko czlowiek z kompleksami postrzego innych jako grube dupska albo kościste szkapy.Czy wy sami jesteście śliczni, piękni i bez skazy? Gówno prawda, wasze poglądy was oszpecają. Odpowiadając na twoje pytanie lalsd. Kwestia gustu.