Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalsd

MAM PYTANIE DO MĘŻCZYZN, czy seks z chudyni kobietami jest przyjemnny?

Polecane posty

Niestety nie jestem w stanie odpowiedziec gdyz bardzo chude kobiety najzwyczajniej w siwecie mnie brzydza.

Gość muszą być w sam raz
max 55 kg seks z grubaskami nie jest przyjemny

Gość Kalinka111
A mój facet od początku lubił moje krągłości - czyli te fałdki, których tak niektórzy się brzydzą - nie lubi się obijać o kości - wszystko kwestia gustu. NIe jestem moze jakoś suer gruba (180/75) ale do szczupłych stanowczo się nie zaliczam. Jesteśmy razem juz 6 lat i nawet jak wpólnie obgadujemy jakies babki, to widze, ze na kościste nie zwraca uwagi - wiem ze przede mną nie ściemnia, bo mamy serio bardzo dobre relacje partnerskie i przecież jak bym mu sie nie podobała, bo by sie raczej nie ozenił (bez wpadki). Jak mawia moja babcia "każda potwora znajdzie swogo amator" - chuda na pewno też :)

Gość NIEMORALNA PROPOZYCJA
eh..dziewczyna zadala pytanie, a tu prosze... od razu podzial na grubych i chudych...chodzilo tylko o to czy sex jest udany a nie czy sie komus to podoba czy nie......Sama jestem chuda 49 kg i chce przytyc..dla siebie...Wiem, ze kobiety, ktore maja wiecej krągłosci sa rowniez bardzo pociagającenini, jak i te szczuple...a facetom, ktorzy kochają sowje panie nie powinno przeszkadza c kilka kilo wiecej, czy to, ze gdy ona siedzi mu na kolanach to czuje kosci :D Żałosne......nie potrafimy w ogole ze soba rozmawiac bez wyzywaniaaaaa

Kobieta, któa jest wychudzone, że ma zanim mięśnie 9bo tylko wtedy można sie \"obijać o kości\") nie jest chyba juz zdolna do uprawiania sexu.

Kobieta, która jest wychudzona, tak, że ma zanik mięśni (bo tylko wtedy można sie \"obijać o kości\") nie jest chyba juz zdolna do uprawiania sexu.

Gość żabcie
jesteś głupia jak but

Tak się zlożylo,ze moja kuzynka była przerażliwie chuda( nie z jej winy), dziewczyna miala straszne kompleksy na tym tle, ale probowala jaloś sie z tym pogodzić, gdyż zaden lekarz nie potrafil jej pomoc.Wyobrazcie sobie ,ze jej zycie seksualne ukladalo się nad podziw dobrze.Jej partnerzy to chlopy na schwal, i w dodatku dośc przystojni ( czego do tej pory nie potrafię zrozumiec),Wyszła za mąż za chlopaka w miare przystojnego.Urodzila 3 dzieci i w dodatku ona w tym zwiazku dominuje.Sama do rej pory nie mogę zrozumieć, ze są meżczyżni ,ktorzy luia tak przerazliwie chude kobiety.

Gość ale wy jak zawsze macie spaczo
ne pojęcie:O Co innego same kości i anoreksja. Wiecie w ogóle, co to jest za stan??? To jest choroba psychiczna, na skutek któej organizm jest tak wyniszczony, że żółknie skóra, wypadają zeby, włosy garsciami, nie ma się miesiączki i jest się pomarszczoną, suchą, óżłta skórą:O W ogóle nie macie pojęcia, o czym mówicie i się wypowiadacie:O Żałosne! Wdodatku osoby cierpiące na anoreksję mają takie problemy z akceptacją siebie, że seks raczej nie uprawiają. A potem jeszcze zanika im nie tylko okres, ale w ogóle chęć do seksu. A bycie chudym, to zupełnie co innego. Ja sama mam 168cm wzrostu i 51 kg i jestem bardzo umięśniona. chociaz mam wcięćie w talii i okragłe posladki, nie jestem chuda. Kiedy się rozbiorę latem np. ludzie widzą, ze jestem umięśniona, mam mocne r ęce, widoczne mięśnie, dużo ćwiczę, gram w tenisa, chodzę na siłownię, wspinaczkę skałkową, mogę bez zająknięcia zrobić 40 normalnych pompek. Jeżdzę na nartach itd. I nawet mogłabym jeszcze trochę schudn,ąć. Wcale by mi to nie zaszkodziło. I z tego, co widze, jakoś nikt się ode mnie z wstrętem ie odwraca, wręcz przeciwnie. Mimo, ze mam mały biust, co jest powszechnie nie do zaakceptowania, jestem dla mężczyzn wyjątkowo atrakcyjna osobą. Szkoda tylko, zę oni dla mnie nie są atrakcyjni:P 🖐️

Mały biust nie jest do zaakceptowania? Według mnie, jest. :)

Gość ale wy jak zawsze macie spac
i' am gay :-P

Gość ale wy jak zawsze macie spaczo
No i od razu jakas gruba larwa się podszywa:O Same sie prosicie o inwektywy:O Dlatego właśnie nie lubię grubych ludzi. Niby tacy spoko i luźni, domagają się akceptacji, sami niby wszystkich lubią, a tak naprawdę są zakłamanymi i zakompleksionymi nieudacznikami, którzy nie potrafią się wziąć za siebie i jak tylko nadarzy się okazja żeby komus dosrać z ukrycia, to zawsze to robią:) Współczuję:) Na szczęście normalni ludzie, którzy nie muszą się przejmowac opinią innych, udawać, ze są super i żebrac o jakąkolwiek akceptację, mogą normalnie powiedzieć w twarz drugiemu człowiekowi, co o nim sądzą🖐️ Wam zostaje tylko net, gdzie nie widac waszch wielkich zadków i podszywanie się pod innych. Jak mówiłam, współczuję🖐️ I żegnam.

Gość darexxxx
autorko tematu-> kto ci powiedział, ze faceci lubią seks z grubszymi kobietami? większość mioch znajomych ma szczupłe dziewczyny; i chyba nie pociągają ich fałdki na brzuchu. zapewne znalazłyby sie wyjatki,ale to rzadkość. ciężko mi wyobrazić abym kochał sie z partnerka od tylu, al tu taki trzęsący się zad.....albo w misjonarskiej, gdy nawet nóg nie moż emi położyć na ramiona, bo brzuch jej przeszkadza a raczej fałdy. lubie szczupłe, zgrabne dziewczyny. gdybym mial wybierać między modelką a wielorybem, wybralabym to pierwsze....

Gość placek
seks z chudymi kobietami nie może i nie jest przyjemny no chyba że ktoś jest nekrofilem ;-))ale to sie da wyleczyć ;-))

Gość popieprzona kobieto
"ale wy macie spaczone bla bla bla"------ kobieto, jesteś popieprzona, skąd wiesz, że osoba, która się pod ciebie podszyła, jest gruba/chuda, czarna/biała, niska/wysoka?? Rzucasz tutaj inwektywami, nie zdając sobie sprawy, że znacznie bardziej żałosna i godna pożałowania od nadwagi, jest głupota... w takim razie czuję się w obowiązku aby cię o tym poinformować. chudzielec

wszyscy gadacie nie na temat. autorka nie pyta, czy fajnie jest uprawiac seks ze szczupla dziewczyna o figurze modelki, bo to sie rozumie chyba samo przez sie, tylko o dziewczyne wychudzona, koscista, bez miesnie, tak, ze facet sie praktycznie obija o kosci. ani ona nie najezdza na grubych, ani nie twierdzi, ze grube sa lepsze, tylko pyta o wychudzence bez tluszczu i miesa na kosciach. bo niektore dziewczyny tak wygladaja i z pewnoscia wiele z nich robi to celowo, by byc szczuple i sexy. nie cwicza, tylko sie glodza. no wiec faceci, czy uprawial ktos seks z dziewczyna bez tluszczu i miesa na kosciach i moze powiedziec jak to jest?

kiedys mialem kolezanke ktora mieszkala w jednym pokoju z przesadnie chuda dziewczyna bylo to w akademiku czesto z nimi przesiadywalem czasami cos wypilismy Widzialem ja w samych majtkach,gdy patrzylem jej miedzy nogi to odznaczala sie wielka przestrzen miedzy udami , jak sie przebierala... piersi ZADNE Zastanawialem sie jak jest z nia seks jak wyglada jej cipka bo buzie miala bardzo kobieca wiec wlasciwie nic nie stalo na przeszkodzie zeby sprobowac No i sprobowalem cipka byla dziwna bo te male wargi byly bardzo dlugie ale zupelnie nie zakrywaly wejscia do pochwy Jak rozszezyla nogi to byla widoczna w calej okazalosci dziurka.Czulem sie dosc dziwnie podczas seksu ,bo te piersi robily wrazenie meskich.Mialem z nia tylko raz stosunek i nie chcialem wiecej bo mnie ona nie rajcowala ale poza tym byla bardzo "potrzebujaca " i aktywna

Gość ... ... ... ...
to zależy co kto rozumie przez słowo chuda - jeśli nie jest skrajną anorektyczka to jest ok :) takie dziewczyny sa bardzo fajne i zgrabne ,choć na miejscu kobiet nie przywiązywał bym aż takiej wagi do "wagi" :D bo to nie w tym rzecz mam kolezanke ,kiedys była bardzo szczypła i byla piekna ,idealna sylwetka ,wszystko na niej swietnie lezało ,bardzo zgrabna az przyjemnie było popatrzeć po prostu sylwetka idealna - teraz troche zgrubła już nie jest chudzinka i tez jest bardzo ładna i zgrabna - mnie sie wydajeze to zalezy od budowy kosci - albo sie ma zgrabna proporcjonalna sylwetke albo nie ,a waga pomijajac skrajne przypadki anoreksji albo obzarstwa to juz niewiele moze pomoc

Gość odswiezam

Gość gość
Z doświadczenie wiem, że dziewczyny o pełniejszych kształtach są znacznie lepsze w łóżku i mają większy temperament.

Gość gość
Miałem wiele partnerek i grubszych i chudszych i wiem jedno chude są fajne w łozku tzn wyygimnastykowane ale na to co pozwalaja grubsze kobiety nigdy sie nie zgodza z nimi mozna robic wszystko a poza tym w zyciu codziennym sa z***biste jesli chodzi o zycie dalsze to tylko pulpasne chuda i tak zdradzi albo na kase poleci i to sa najlepsze matki

Gość gość
Jest bardzo przyjemny. Uprawiałem kiedyś seks z drobniutką (155 cm wzrostu, waga 42 kg) kobietą i było wspaniale, miała takie cudowne delikatne ciałko i naprawdę przyjemność była ogromna. Chciałbym mieć taką kobietę na stałe.

Gość gość
Z doświadczenia - chude mają ciaśniejsze okolice łona, także po porodzie, co - moim zdaniem - jest nie do przecenienia. Jeśli dziewczyna ma krągłości albo szerokie biodra, to powinna ćwiczyć mięśnie kegla - oczywiście, jeśli chce sprawiać swojemu mężczyźnie przyjemność.

Gość expedoradca66
Facet 66z dużym. ..doswiadczeniem,zdecydowanie uważam że z tak szczupłą kobietą seks nie należy do przyjemnych (miałem) a taka z krągłościami jest.....same ach och,nie będę pisać peronów bo to jest oczy.wiste! A z kobietą chudą miałem razy dni koszmarne,więc kobieto,dokarmiaj się bo zdrowie tracisz i chętnych na Cię.

Gość gość
Mam dziewczyne od bardzo długiego czasu warzy cos 58 kg dobrze mi sie uprawia z nią sex ale cały czas chciałem sprubowac to z grubszą bo zawsze jak miałem jakąś partnerkę seksualną to była szczupła no i się postarałem i zdobyłem taka ładna przy kosci duży biust nie była buk wie jaka gruba koło 70/75 tak mi sie wydaje ale nie jestem pewny po stosunku byłem zawiedziony szczupłą obracałem jak chciałem i w jaka pozycję sobie wymysliłem a tu jest za ciężka ciężko było ja przewracac i niektóre pozycje były nie do zrobienia niestety a tak bardzo ja lubię

Gość gość
Seks z każdą kobietą jest bardzo przyjemny o ile coś się do niej czuje i o ile ta kobieta jest dla nas ważna, bo seks to nie tylko fizyczność.

Gość gość
Jeśli jest za bardzo chuda to troszkę mi przeszkadza Można obić siebie Taka kobieta jak się za mocno po do ciała ;)

Gość gość
Poznałem chudą dziewczynę (34 lata, 161 cm wzrostu i 48 kg) i powiem tyle że seks z nią jest po prostu wspaniały i niesamowity tego się nie da opisać takie delikatne ma ciałko a niejedna kobieta w jej wieku jest sto razy grubsza od niej. Ale co najważniejsze jest bardzo skromna i można z nią naprawdę od serca porozmawiać.