Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka_komputerowa

Manager Haseł - Jak usunąć zapamiętane hasło? HELP

Polecane posty

Gość myszka_komputerowa

Proszę o pomoc. Korzystam w pracy ze wspólnego komputera. Kiedyś (przez przypadek) w gdy pojawiła sie w menegerze haseł opcja, czy zapamiętać hasło odruchowo dałam tak. I oczywiście chciałabym teraz to usunąć. Chciałabym także o ile to możliwe pousuwać loginy, bo jednym z nich jest między innymi numer klienta w banku. Zmieniam pracę. A nie mam pojęcia jak samemu to zrobić. Będę wdzięczna za pomoć!!!

Gość myszka_komputerowa
odświeżam

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Panel sterowania > konta użytkowników

Gość myszka_komputerowa
hmmm to chyba nie chodzi o to,sama na to wpadłam,że tam to moze być,ale nie znalazłam...Może źle szukam...Ja nie chce zmieniach hasła w koncie użytkownika komputera (w firmie jest zakaz tworzenia kont, co dla mnie i tak jest dziwne), tylko chce usunąć hasło zapamiętane w np. adresie e-mail, banku itd;)

Gość myszka_komputerowa
acha, to może być związane z przeglądarka stron www. Ja używam Mozilla Firefoxe.

Gość kkkkkkkkkkkkkkacha
Musisz wejsc w przegladarce w narzedza potem klikasz opcje, pojawi Ci sie okno , dajesz na zakladke hasła i odznaczasz hasła ,obok masz dane formularzy i odznaczasz : pamietaj dane...

Gość myszka_komputerowa
DZIĘKI!!!!!!!!!:):):) O to mi chodziło, bo usunęłam najbardziej ważne hasła. Ale jeśli możesz to powiedz mi, czy w ten sposów może usunąć także loginy. I co zrobić by komputer nie zapamiętywał W OGÓLE loginów.Wiem,ze można tak ustawić,bo w kafejkach tak jest... Ale tak, czy siak:BAAAARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!!11:):):)