Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovemo

gdzie kupic najtansze kosmetyki?

Polecane posty

Gość a to ja
wracając do tematu - najtańsze kosmetyki są w malych miastach w hurtowniach detalicznych ale tych przy ze sprzedaza rowniez hurtową.

Gość kosmetyki po atrakcyjnych
cenach często można kupić w Rossmanie czy Naturze ponieważ bardzo często są tam promocje:-)Czasmai nawet w marketach są fajne obniżki.np w kauflandzie osttanio ukpilam dwupak zel pod prysznic FA po ok.9 zł:-)

Gość gość
Ale widać marna, skoro musi spamować i okopywać wątek sprzed wielu lat.

Gość natka443
Osobiście to polecam ekologiczne kosmetyki zwłaszcza osobom ze skórą szczególnie wrażliwą. Ja mam cerę wybitnie przetłuszczającą się także, zwykłe kosmetyki nie dawały rady. Dopiero organiczne kosmetyki przyniosły mi ulgę i stały efekt. Co do sklepów, to ja najwięcej rzeczy kupiłam ze stronki www.naturadlapiekna.pl . Asortyment od A do Z, czyli olejki, maseczki, glinki, peelingi, woski..czego dusza zapragnie ;-)

Gość sylwiaLat
Jak chcesz kupić jakieś oryginalne kosmetyki, żeby sobie przetestować to warto sprawdzić ofertę na stronie www.beglossy.pl . Beglossy to jak dla mnie super połączenie niskiej ceny z wysoką klasą kosmetyków. Dostajesz w paczce takie miniaturki kosmetyków, później możesz napisać na ich stronie swoje wrażenia ze stosowania. Co miesiąc jest tworzona inna paczka dla Ciebie, zgodnie z Twoimi potrzebami. Dla mnie bomba!

Gość haniaklich
Jeśli mówimy o kosmetykach to trzeba jasno powiedzieć, że najlepsze są te które są naturalne! Ja używam takich od paru dobrych lat i jestem bardzo zadowolona z ich działania. Przez długi okres czasu używałam kosmetyków firmy Bilenda lecz dzięki mojej przyjaciółce przejrzałam na oczy. Poleciła mi ona świetną drogeria internetową www.topdrogeria.pl dostać tu można to czego potrzebuje nasza skóra w dość przystępnych cenach. Szkoda tylko, że muszę czekać na wysyłkę, ale obsługa wydaje się być profesjonalna więc robią wszystko by produkt doszedł do mnie jak najszybciej.

Gość beata44
Niezłe kremy do twarzy sprzedaje firma www.eleri.pl – nie wiem, czy kojarzycie taki sklep internetowy? Można obejrzeć asortyment na ich stronie, mają dobre podejście do klienta, bo możesz zapytać, czy krem będzie pasował do twojego typu skóry.

Gość Liliankaxx
W sumie nie wiem czy najtańsze, ale na pewno lecznicze i jako jedyne zdrojowe w Polsce. Zresztą tu masz link do strony i sama sprawdź ich ofertę http://sulphur.com.pl/produkty/dermokosmetyki-uzdrowiskowe/ przecież nie musisz od razu czegokolwiek zamawiać. Dla mojej wrażliwej i atopowej skóry ich kosmetyki okazały się rewelacją. Może warto najpierw jakieś próbki sprawdzić !

Gość beata44
Bardzo dobry krem wyszczuplający ze skondensowanym ekstraktem ziołowym kupiłam ostatnio ze sklepu na portalu www.beatwell.pl . Chodzę z tym kremem do znajomego masażysty, bo to jednak warto porządnie wmasować. Efekty mnie zaskakują. Raczej sądziłam, że te kremy to trochę naciągana historia, ale jak zmierzyłam się ostatnio w pasie i brakowało 6 cm...to powtórzyłam mierzenie z tego szoku...i co? Znowu wyszło 6 cm mniej a skóra jędrniejsza!

Gość renatka333
Najbardziej wydajne kosmetyki z jakimi się spotkałam ma sklep internetowy www.coletia.eu . Produkty wyraźnie luksusowe, rabaty od większych zamówień. Mam kilka kremów na dzień i na noc. Skóra jest faktycznie wygładzona, czuję odświeżenie na wiele godzin od nałożenia preparatu, do tego wydajne rozprowadzanie, piękny zapach.

Gość gość
Lidl i Aldi wszystkie kremy testowane(gut,sehr gut):)

Gość piterkad
jeśli chodzi o kosmetyki nie ma co kupować najtańszych, bo to przecież nasza skóra, a dobre. Ja uważam, że mam sklep, który ma niedrogie rzeczy, ale przede wszystkim stawia na jakość naturadlapiekna.pl

Gość orneochantui1971vasba
zmp dziękuję za miłe slowa jednak na allegro nie sprzedaję kosmetyków gdyż jest to wbrew zasadom Oriflame. Oczywiscie są osoby, które tak postępują lae działają nieetycznie. Poza tym ja nie chcę nikomu niczego sprzedać, tylko mówię o tym czago sama używam... Ale masz rację nie ma sensu zostawiać jakiejkolwiek wypowiedzi jeśli mam być narażona na takie traktowanie http://my.oriflame.pl/anda_ Jasne http://GET7.pw/fcrM

Gość gość
ja kupuje tutaj www.sklep.profarm.com.pl i wychodzi tanio i dobrze :) kosmetyki dobrej jakosci. polecam

Gość gość
Niezłe ceny za prawdziwe naturalne kosmetyki można złapać w sklepie na stronie www.e-naturalne.pl. Mają sprawnie zrobioną kwestię wysyłki, przy większych zakupach dostawa jest za darmo, bodajże od stówki

Teraz w drogeriach takie promocje, że tanio kupisz tam. Tylko trop te okazje, jak np. -50%.

Gość Makabranyta
Niedawno w drogeriach Natura była wyprzedaz -40%. Udalo mi sie uzupelnić wszystkie moje braki w kosmetykach ;) Ale maja co jakis czas promocje, więc warto sprawdzać. Na ich stronie często pojawiają się też fajne oferty http://www.drogerienatura.pl/. Teraz kupowałam mydło w płynie o zapachu zielonych oliwek za grosze.

Gość margarit
Ja lubię w Naturze kupować kosmetyki MySecret, nie ma ich nigdzie indziej, a są naprwdę dobre i tanie. Np. tusz do rzęs poniżej 10 zł, byłam w szoku jaki fajny :) Lakiery do paznokci też mają fajne, duży wybór, niedrogie i trwałe.

Gość LeonkaJot
Tanie? No co Wy! Trzeba dbać o siebie, a nie kupować najtańsze kosmetyki. Ja uważam, że najlepiej kupować online np. na stronie http://www.kosmetyki360.pl/ Mnóstwo kosmetyków w jednym miejscu. Także opinie sklepów także warto looknąć.

Gość gość
Co sądzicie o kosmetykach Natura Sibertica? Znalazłam ich bardzo atrakcyjną cenowo ofertę i nawet spory wybór w sklepie internetowym pod adresem www.nocanka.pl Oferta brzmi zachęcająco więc raczej się skuszę ale wcześniej chciałbym poznać wasze opinie.

Gość gość
w rossmannie jest dużo fajnych kosmetyków w dobrych cenach. Ja strasznie lubię miss sporty. Ostatnio odkryłam fajne pomadki wonder smooth - taniutkie, a odcień wonder plum wygląda po prostu genialnie na ustach, byłam zaskoczona pigmentacją. Do tego bardzo ładnie nawilżają. :)

Gość gość
Do skóry to proponuję Floslek. Dobre kosmetyki za dobrą cenę a jakość pozwala zachwycać.

Gość Side Arm
Jeśli chodzi o włosy to najlepszą rzecz za najlepszą cenę znalazłam u Chantal. Mam od nich teraz odżywkę ProSalon Intensis, która zmieniła moje włosy z siana w coś ludzkiego.

Gość Figght
Z czystym sumieniem mogę polecić całą serię Mama Care Efektimy, z na czele moją ukochaną kuracją do biustu.

Gość gość
Warto poszukać w Enaturalne. Parę razy u nich na stronie www.e-naturalne.pl robiłam zakupy i nie narzekam. Produkty mają oryginalne o naturalnym składzie, bez zapychaczy i wypełniaczy które mają tylko objętość zwiększyć a żadnej wartości dla skóry nie wnoszą. Fakt że takie naturalne eko kosmetyki bywają trochę droższe, ale z drugiej strony są rzeczywiście zdrowe, nawilżają, regenerują i to czuć i widać różnicę.

Gość gość
Dobre ceny można czasami ustrzelić na stronie www.nocanka.pl . Kosmetyki mają różne i te bardziej z wyższej półki i te dość przystępne cenowo. Najważniejsze, że handlują nowymi rzeczami, z ważną datą przydatności. U nich kupowałam swoją pierwszą hybrydę do paznokci od Semilac i fajnie się to sprawuje. Tania wysyłka, nie było problemów żeby się dodzwonić do sklepu.

Gość gość
Bezpieczniejsze są dermokosmetyki, to preparaty z pogranicza kosmetologii i medycyny a więc lecza i pielegnują. Zamawiam je w mojej ulubionej aptece internetowej eapteka https://eapteka.pl

Gość gość
Najtańsze to sperma . Dobrze działa na cerę .