PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 jejku coraz bardziej mi ona dokucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 9, 2006 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ci dokucza ta piosenka Napisano Październik 9, 2006 ??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 hehe piosenka tez, pozatym nudnoo mi w pracy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie samotna Napisano Październik 9, 2006 Prowadz mnie nich cały swiat nam dzis zazdrości...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 ta... moze kiedys bedzie zazdroscił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie samotna Napisano Październik 9, 2006 nie martw sie kobieto głowa do gory milośc czyha za rogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 9, 2006 --> nie samotna Proszę o bliższe informacje. Ulica nr domu. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 Mervin ale o co chodzi, moze i czeka a moze nie... ale ja juz nie chce czekac!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 9, 2006 A ja juz niechce żeby na mnie coś czychało(brr). :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie samotna Napisano Październik 9, 2006 Myrevin prztańcz z nia te noc może akurat:P cos tego tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 9, 2006 Nie umiem i nie lubie tańczyć. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 eh jak mozna nie lubiec tanczyc ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 9, 2006 No... mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 9, 2006 wiem ze mozna zarty sobie robie jejku ale mi sie czas dluuuzyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach