Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Jenny*

Mleczko oczyszczające

Polecane posty

Gość *Jenny*

Polećcie prosze jakieś dobre mleczko do oczyszczające, które zmyje dobrze tusz i jednocześnie ozcyści twarz. Dodam, że mam skórę suchą, skłonną do naczynek

Gość *Jenny*
a w ogóle jest takie mleczko? czy należy osobno używać środka do demakijażu oczu i twarzy?

A ja proponuję piankę do zmywania twarzy Optimals Comfort Cleansing Mousse - Comfort Cleansing Mousse Pianka do mycia twarzy Comfort Nigdy więcej uczucia ściągnięcia twarzy po oczyszczaniu! Lekka pianka do cery normalnej i suchej usuwa zanieczyszczenia, nie narażając skóry na wysuszenie. Skóra jest gładka i miękka. 150 ml firmy Oriflame

Gość kruczens
Temat stary jak świat, ale chciałbym się z wami podzielić moim okryciem. Zobaczcie mleczko oczyszczające Hb jeunesse. Do delikatnej i wrażliwej skóry. Skóra staje się przyjemna w dotyku, a sam produkt nie zawiera alkoholu. Czysta przyjemność.

Gość basia-masna
Polecam mleczko oczyszczające HB kosmetik. Łagodne, do wrażliwej skóry, dobrze zmywa makijaż. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zamawiam go przez internet.

Gość spaaaaammmm
Żałosna jesteś z tym spamem :/ To naprawdę takie badziewie, że nikt nie chce tego kupować i musicie zasypywać fora durnymi postami?

Gość gość
Ta sama stajnia, ale Mleczko oczyszczające HB z serii Jeunesse. Moja skóra jest bardzo wrażliwa, a rzeczywiście udaje mi się zapewnić efekt skóry przyjemnej w dotyku - oczywiście nie od razu, duże zmiany przyszły dopiero po jakimś czasie.

Gość gość
Płyny micelarne są świetne. Używałam bardzo różne, np. firmy Bandi, potem miałam Arkany zwykły, a teraz mam Arkany z kwasem laktobinowym i ten jest najlepszy :)