Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to juz było

nie moge zaakceptowac mojego małego biustu-rozmiarA mam straszny kompleks

Polecane posty

Gość wiem ze to juz było

mam teraz chłopaka ale on nie widział jeszcze mojego małego biustu i nie mam zamiaru narazie mu go pokazywac chyba bede zwlekac z pierwszym razem przez ten kompleks. To głupie ale wiem ze on moze byc rozczarowany gdy go zobaczy bo narazie nosze stanik troche powiekszajacy i on pewno mysli ze mam wieksze. Ech mam 20 lat a problem jak nastolatka ale nie znosze swojego biustu chyba go kiedys powieksze dla własnego lepszego samopoczucia. Pocieszcie mnie ale nie piszcie cały czas ze rozmiar nie ma znaczenia

Gość wiem ze to juz było
czyli rozmiar jednak ma dla nich znaczenie? mam głupi pomysł zmienie stanik na normalny nie push up i ciekawe czy zareaguje jakos jak mnie zmieni na lepszy model z wiekszym biustem to przynajmniej wiem co sie dla niego głównie liczy

jak kochają kobietę z którą są, to nie rzucą jej dla tej, która ma większe cycki:O a popatrzeć sobie lubią, ja sama jako kobieta lubię pogapić się na duże zgrabne piersi innych kobiet;)

Gość kuku
ja tez noszę rozmiar A i mojemu narzeczonemu bardzo sie moje piersi podobają :)

Gość ja na twoim miejscu zaczęłabyj
zbierać na operacje, jakoś te 6-8tys uzbierasz i pozbędziesz się tego ogromnego kompleksu :-)

Gość kobieto nie kompromituj sie
to uważasz, że twój facet jest takim łachem, ż ejak cię zobaczy, to od razu ucieknie????:o Dlaczego kobiety nie mają za grosz zaufania...:o

Gość bebet
tez sie tego balam..przestalam w ogole zakladac stanik gdy moj chlopak przyjezdzal..zeby wiedzial ze moj biust jest maly...nie zauwazylam zeby byl rozczarowany...nigdy nie powiedzial nic zlosliwego..ani chamskiego..

Gość bebet
i nie mam zamiaru zbierac na operacje...

Gość bebet
i niesluchaj tych imbecyli co kaza zbierac na implanty..bo oni mysla tylko fiutami

Gość zakręconanamaxa
to jest nieistotne!!!!!Jezeli Cie kocha,to Ciebie cała!!!!z Twoimi malymi piersiatkami!!!!Chyba ze chodzi mu o coc zupłnie innego,wtedy od razu sie zorientujesz,czy cche sie tylko dobrze zabawic czy rzeczywiscie kieruja nim głebsze uczucia.Ja akuratnie mam bardzo dorodne piersi,ale uwierz...były momenty kiedy byla to dla mnie zmora!!!!Jak np.jakies chłystki sliniły sie na mj widok..fuuu chciałam wtedy zniknac!!! Ponoc małe piersiatak sa bardziej wrazlwie od tych wiekszych,tak słyszałam od jednego takiego konesera małych piersi..SA TEZ TACY!!!GłOWA DO GóRY!!

Gość wiem ze to juz było
mam przez mały biust troche zanizone poczucie ze tak powiem własnej kobiecosci a i spotykalam sie krótko z facetem-pustakiem który gdy nieco wypilismy zrobił mi uwage przykra na temat biustu. Moze to stad te obawy.

Gość bebet
szkoda ze nie miwlas mozliwosci zrobienia mu uwagi na temat jego penisa...sprobuj zrobic tak jak...jak jestescie w domu nie ubieraj stanika..ale zakladaj bluzki w ktorych wyglada korzystnie..sa takie materialy...i kroje w ktorych lepiej sie prezentuje...

Gość bebet
na facetow bardzo dziala widok steczacych sutkow-to tak na marginesie;)

Gość gienka
kiedyś jak szłam z koleżanką to jakieś pustaki krzyknęli do niej płaska decha( ma mały biust) - tacy faceci to debile niedojrzali, ale zapewniam Cię że są normalni faceci dla których rozmiar nie ma znaczenia:)

Gość zakręconanamaxa
Widzisz przez tego pustaka masz taki zupełnie niepotrzebny kompleks na tym punkcie!!!!!Co za kretyn!!!Widzisz po pijaku wyszło na co zwraca uwagę...biust..brawo nie wiedzialam ze po wilkosci biustu ocenia sie kobietę...to podbnie jak my ocenialbysmy facetów po wielkosci penisa..co za absurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Muisz szybko wyleczyc sie z tego,na pewno jestes łada dziewczyną,podkresl w sobie to co masz najpiekniejsze,oczy,usta...to robi wrazenie ,uwierz,ja juz jestem leciutko po 30 i wiem cos na ten temat.do tego mila usmiechnieta buzia,sympatyczny spoób bycia..i nie ma goscia który nie uległby takiemu czarowi :))) POZDRAWIAM

d autorki -> jestem pewny ze pisalas to samo pod innym nikiem pare dni temu :) moze napisz nam dokladnie co chcesz uslyszec :) napewno nie uslyszysz ze WSZYSCY faceci lubia laski z malym biustem :)

Gość belfeger
Ja lubie dziewczyny z malym biustem ale ze zgrabna pupą. Aseksualne sa silikonowe podróby.

Jak masz ładną pupę to nie bedzie mu to przeszkadzało ;) Nie stresuj się ja tu mam według niektórych kobiet kurdupelka siurka (16,5) i jakos mnie to nie zraża ani nie mam z tego powodu stresów. Szkoda życia na takie głupoty jak przejmowanie się małym biustem:D

Gość fdser
no cóż..NIe jest wazna wielkosc czesci ciała tylko osoba..Mozesz byx fajna dziewczyna przeciez..Niektore maja duzy biust ,ale brak osobowosci..

Gość mamkaaaaaaaaaaa
dziewczyno wiesz co ja kiedys mialam jędrne "D" ,a po karmieniu piersią mam małe "B", czuje się strasznie z tymi guziczkami na klatce piersiowej,ale cóż trzeba się z tym pogodzić.

Gość a może ci powiem prawdę
przegrałaś życie :O

Gość ta z dużym biustem
A co powiesz na to jak na ulicy słyszysz komentarze: Ale balony, ale donice, ale zderzaki. Myślisz, że to takie przyjemne? Ja to często słyszałam. A ostatnio na jednym forum to nawet wyczytałam, że te z dużym biustem mają pusto w głowie. Fajne, co nie? Zawsze się znajdą idioci którzy Ci przypną łatę i będą usiłowali wpędzić Cię w kompleksy, niezależnie czy będziesz miała mały czy duży biust. Trzymaj się, pozdrawiam.

Gość ta z dużym biustem
a! i pomyśl że takie duże wcale nie są wygodne mi zwisają w dół, niemal do samego członka :-o

Gość ta z dużym biustem
Cytat: ta z dużym biustem a! i pomyśl że takie duże wcale nie są wygodne mi zwisają w dół, niemal do samego członka No właśnie takich idiotów miałam na myśli, jak na przykład ten podszywacz

Gość ta z dużym biustem
Mam odbyt o standaryzowanej średnicy fi 250, czyli przekraczający statystyczną średnią otworów studni cembrowanych na terenie gminy Łodygowice. :classic_cool:

Gość wiem ze to juz
pisałam cos kiedys ale zdjecia nie wklejałam zadnego jak inna dziewczyna przeciez byscie mnie od razu wysmiali ale coz tyłeczek mam zgrabny

Gość Wojtek k.
Wydaje mi się , ze mały biust to przede wszystkim urojony problem dziewczyn a nie facetów. 99% facetów nie sądzi , ze kobieta=cycki+dupa. Wierz mi , ze zazwyczaj ładny uśmiech , sposób poruszania się , gestykulacja jest o wiele ważniejsza niż rozmiar pewnych części ciała.