Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubona

muszę kupic drukarkę

Polecane posty

Gość zagubona

Muszę kupić drukarkę.Mam w tej chwili HP i muszę i chcę ja wyrzucić .Mam z nią same problemy.Chciałabym kupic takie yrządzenie wielofunkcyjne faks,kopiarka,drukarka i skaner i nie wiem jaką.Boję się ,że w sklepie mogą wcisnąć mi jakiś kolejny szajs.A jest mi to urządzenie potrzebne w firmie.Doradżcie.

nie kupuj lexmarka , mam takie wielofunkcyjne urządzenie , i ma same wady.Głosne , drogi w eksploatacji, fax nawala...ale tanie było:D trzeba przyznac.Grunt to wspólnik sknera:P

nie polecałabym kombajnów zepsuje Ci się wałek w drukarce, oddasz do serwisu i zostaniesz bez faksu i xero

Gość zagubona
Faks mogłabym sobie darować bo mam.Ale co z resztą tj.drukarka,skaner i kopiarka.Wiem,że nie HP ale jaki?

Gość ja tam polecam
canon lub epson

Gość a ja mam HP 1410
ze skanerem i jestem zadowolona

HP. Ale wybierz model odpowiedni dla TWoich potrzeb. Bo co innego HP 1410 a co innego HP 9100. Epsony są bardzo dobre do foto (np tani model DX3800), jednak bardzo wolne. Canony są najtańsze w eksploatacji. Osobiście polecam HP.

Gość zagubona
Wystawiam ok.100 faktur m-cznie i mój hp.3820 jest straszny.Nigdy nie wiem czy będzie dobrze.Od listopada powiększam firmę nowe umowy itd.dlatego chciałabym kopiarkę no i skaner chyba też bedzie miał zastosowanie.

To tylko urządzenie laserowe z przedziału średnie przedsiębiorstwa. Zostają HP, Samsung, Kyocera. Ale do HP jet najlepszy dostęp z tonerami, itd. Poszukaj HP LaserJet.

Arava---> Ja mam Lexmarka! MA juz 9 lat i smiga swietnie. A kartridz stary (tez 9 letni), wciaz tylko nabijany :D Ale wielofunkcyjnego to bym nie kupila :O To co jest do wszystkiego jest do niczego :P

To moj 3 lexmark.Wczesniej same drukarki , a nabijac jeszcze nie próbowałam , burżuj jestem i kupuje nowe:P a chyba niepotrzebnie , jak widze:o

Ja bym zbankrutowala na nowych :D Nie liczylam ile razy nabijalam... ale troche tego bylo :D Doszlam do wprawy i juz nawet nie jestem ochlastana atramentem po akcji ;)

Gość zagubona
Mam drukarkę EPSON LX 300+ ze specjalnym tonerem do drukowania nalepek do naklejania na ubrania.Facet który montował i szkolił mnie mówił żeby raczej do niczego innego go nie używac.Dałam za niego łącznie z programem dużo pieniędzy i korzystam tylko do nalepek.A męczę się z hp.

Co do urządzeń wielofunkcyjnych: poglądy, jakoby były one gorsze od pojedyńczych urządzeń są conajmniej przestarzałe. Owszem, pierwsze modele tych urządzeń nie były najlepsze, ale pierwsze samochody też nie były super. Dziś nikt jednak nie jeździ bryczkami. Wracając do urządzeń wielofunkcyjnych - dzięki wszystko w jednym, mamy przede wszystkim łatwy sposób kopiowania, małą powierzchnię użytkowania. Jeśli zepsuje sięwałek w drukarce, to czy będzie to osobna drukarka, skaner czy urządzenie wielofunkcyjne i tak się nic nie wydrukuje. A w urządzeniach wielofunkcyjnych dziś nie psuje się nic więcej niż w drukarkach. Polecam urządzenie wielofunkcyjne.

Wiesz, na Twoim miejscu zajrzałabym na doktortusz.pl - oni tam mają spory wybór drukarek. Wiem, bo sama u nich kupowałam. A na dodatek możesz sobie dokupić od razu jakieś zamienniki. Ja tam kupiłam drukarkę, też hp i jestem bardzo zadowolona.

jeśli potrzebujesz dobrej jakości drukarki myślę, że najlepsza będzie drukarka HP, ja mam taką i jestem z niej bardzo zadowolona. Ale zakup samej drukarki to nie wszystko pamiętaj o tym, że jeszcze ważne jest to, żeby sprawdzić ile będą kosztować zamienniki. Ale jeśli chcesz kupić tanią drukarkę do biura możesz zajrzeć na stronę sklepu doktortusz.pl tam na pewno nie kupisz żadnego szajsu;)

Frutiss - przecież ona mówi, że nie chce HP! :-) Ależ Ty musisz być roztargniona. Wiesz, ja też uważam, że drukarki HP są niezłe, ale jeśli taka drukarka faktycznie Ci nie odpowiada, to może po prostu kup jakiegoś wielofunkcyjnego lexmarka?