Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiettkaa

Co lubią faceci?

Polecane posty

Właśnie tu bywa różnie pomniejsze demony kobiety tzw Succubus lampucerus lecą na pieniadzory potem wysysają siłe witalną. Są jednak gorsze monstra...tzw kobiety Succubus Orgazmicus te zaczynaja wszystko od seksu i do niego wszystko sprowadzaja......A kysz kobieto siło nieczysta :classic_cool:

Gość no własnie
ale czasem warto ulec, czyz nie?

Gość słodka istotka
Teraz to" a kysz kobieto , siło nie czysta " - ale jak budzicie się rano na wzwodzie to musimy się przez Was spóźniać do pracy :-) :-)

Gość FAJNA-AJ-
Faceci lubią jak zakłada się im homonto i ora nimi pole :-)

Hahahahha nie przez nas tylko przez ta waszą zachłanność na seks;p chłop rano to spac chce a nie seksić jak dziki zwierzak:P Nawet nie wiecie jak męczace jest picie piwka i ogladanie tv i do tego trzymanie łapy za paskiem spodni, a wy rano jeszcze chcecie seksu ...A KYSZ Siło nieczysta.......

Gość alegość
Zeby cicho była.

ja lubię jak mi moja do wyra poda gorąca golonę z chrzanem i piwsko i włączy canal sport:D:D

Gość nerwus9
Albin Kolano- ty to jesteś prawdziwa męska, szowinistyczna świnia. Nie każda kobieta jest taka jak opisałeś. A co z wami? Pytasz co z waszymi uczuciami? Jakimi uczuciami- pytam? To wy nie macie uczuć gwałcąc bezbronne dziewczyny. Nie które z nich to jeszcze dzieci a wy macie przyjemność z tego. Więc o jakich uczuciach ty mówisz. Albo poprostu kiedyś ktoś musiał cię bardzo skrzywdzić skoro tak bardzo nie lubisz płci przeciwnej.

Zalożycielko topicu - nie zwracaj uwagi na narzekające osobniki męskie:) Mój wcale nie chce rano spać, chce i moze zawsze i wszędzie, a lubi lizanie i przygryzanie uszu, pieszczoty szyi i karku, ma parę wrażliwych miejsc na placach, brzuchu, no i oczywiście niżej:P Ogólnie rzecz biorąc - to zależy od indywidualnych potrzeb, ogólne wytyczne to tylko połowa prawdy.

Gość justynka3333
ty albin kolano uwarzaj co ty mowisz bo tak jest tez z facetami czatuja na ladniusia panienke i mloda wkrecaja im ze bez gumki poczuja go lepiej i bedzie lepiej a potem w lasnie tak jak mowisz pieluchu i co najgorsze wypierdala se do innej panienki najebie dzieci my musimy bawic wychowac i zostajemy samotnie wychoujacymi matkami dziewczyny niedajcie sie wkrecac na chama wkladajcie gumke na penisa bo inaczej lipa chyba ze to jest naprawde milosc trwajaca pare lat nie dni ani miesiecy powodzenia i ty caly doswiatczony albin kolano huja jestes doswiadczony a jednym slowem to co oni lubia tylko to zeby kobieta niczemu sie im nie opierala robila wszystko to co chca!!!!!!!! czyli kuchta w kuchni dama w salonie i dziwka w sypialni i to jest wszystko tragiczne ale prawdzie nara przesyla justyna

Gość nerwus9
Justynka3333- masz świętą rację, mnie właśnie tak facet wykorzystał. A ja głupia zaufałm mu. Ale teraz już nie jestem taka jak kiedyś i tak naprawde to dzieki niemu wiem jakich błędów już nie popełniać! Co prawda teraz jestem matką samotnie wychowującą (dziecko na tym nie ucierpiało bo było za małe) ale mam teraz wspaniałego faceta z którym jest i mnie dobrze i mojemu dziecku. Ale mało jest na świecie takich facetów jak mój miś- ze świeczką takiego.......Trzymaj się

Gość Facet-jaszczomb
Kiełbase z musztardą. Mniam mniam I oczywiście zimny browarek do tego. Wy jesteście tylko po to, aby nas obsługiwac hihihi

Gość bvce
glebokie gardlo

Gość mnie bardzo kreci
slodka istotko-ty chyba kiedys bylas facetem-bo skad to wszystko wiesz?widzisz te podpisy rekoma i nogami pod twoim postem?a ja lubie jeszcze cos...a nie napisalas?...

Gość oryginalne oraz
nieodgrzewane tematy :)

Gość to wszystko zalezy
ja tam lubie cisze w domu i tak jak sie kolega wypowiedzial - golonke z chrzanem + piwenko do lozeczka . :P a co do seksu to lubie jak ona lubi zaspokajac moje zachcianki :)

Gość ja pierdziu
A ja się zgadzam z przedmówcami - wszystko to sprawa indywidualna. Jedno chyba lubią wszyscy: ROZMAWIAć O SWOICH POTRZEBACH. :)

Gość justynka3333
A dlaczego akurat jest co lubia faceci? oni wszystko lubia co najgorsze oczewiscie nie wszyscy faceci ale 70% poco wogule o tym pisac czy wy calkowicie zglupieliscie dziewczyny przeciesz tu leca same ponirzajace zalosne teksty wyluzujcie i nie czytajcie tych ich wielkich wymagan wy zacznijcie wymagac wrescie a nie jak psy zrub loda popiesc jaja wyluzujcie i pierdolcie ich wymagnia caly czas wymagaja pospszataj popierz ugotuj jak arabki i jeszcze tylko zawinac w chabit rzebyscie nigdzie nie wyszly z domu dajcie sobie spokuj ztym tematem zrombanym a same zobaczycie co lubia faceci zbiegiem czasu ale chyba ze jestescie slepe i naprawde potszebujecie tych psiarsko ponirzajacych tekstow stad to juz wasz interes ale pomyslcie nad tym a wasze zycie prywatne samo bedzie wiedzialo co zrobic i wluzku i wogule niemusicie wysluchiwac zrub mi loda bo ja tak chcem co to wogule ma znaczyc same bedziecie wiedziec czy zrobic czy nie poprostu musicie miec oczy mocno otwarte do facetow jacy sa awogule co to za facet ktory mowi co masz robic POMYSLCIE TROSZKE czesc!!!!!!!!!!!!!!JUSTYNA

Gość -olo-
faceci lubia strzelic sobie od czasu do czasu dobrej wodeczki, czy sie myle chlopaki?

Gość -olo-
pifko tys tylko pifko jest czesciej i nie ma takiej frajdy jak wodeczka.

Gość sie
wyspac rano

Gość justynka3333
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ A OTO GLUPI PRZYKLAD POWYRZEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madziolka8999
Wiem ze lubią loda...i jak się ich trzyma za ich ptaszka ...i no pieści....maca...i energicznie nim porusza...niektórzy lubią zrobić dobrze kobiecie...podnieca ich gdy ta jest zachwycona ...no nic nowego nie wiem niż napisaliście...jestem nie doświadczona;)

a w ogóle to uwielbiają jak przy lodziku liże się tyłeczek:P:);):P

Gość gumka1234
przy lodziku jak mozna jednoczesnie lizac tyleczek

Gość BEZ ORGAZMU
KURCZE I MOWIA ZE KOBIETY SA TRUDNA DO ZROZUMIENIA. JA OD PEWNEGO CZASU PROBUJE SIE DOWIEDZIEC CO LUBI MOJ FACET I NIC. ON CHYBA NIE POTRAFI O TYM ROZMAWIAC ALBO SIE WSTYDZI NO ALE MA 32 LATA WIEC JUZ SAMA NIE WIEM CO MAM ZROBIC ZEBY NIE BYLO MONOTONII. WIEM ZE BARDZO CHCIAL BY ANALU ALE JA SIE BOJE. PO ZA TYM LUBI JAK GO UJEZDZAM NO I OCZYWISCIE MOKRA CIPKE. DO TEGO OBOWIAZKOWY LODZIK NIE KONIECZNIE Z POLYKIEM I JEGO JADERKA TEZ SA BARDZO CZULE. WYSTARCZY ZE RAZ PRZEJADE TAM JEZYCZKIEM I ON JUZ SZALEJE. JESLI KTOS MOZE MI POWIEDZIEC JAK MAM OD NIEGO WYDUSIC TO CO LUBI CZEGO OCZEKUJE I PRAGNIE TO PROSZE SMIALO NIE CHCE ZEBY PRZEZ NIEZROZUMIENIE W LOZKU ZAKONCZYL SIE NASZ ZWIAZEK. POZDRO PA