Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytju

jaka macie opinie o kolorowych rajstopach?

Polecane posty

Gość tytju

np ciemna pomarancz, grafit lub kratka

Gość vintageshop.pl
ja uwielbiam.. ostatnio w lumpku kupiłam sobie fioletowe.. mocno fioletowe... i nosze je do krótkich lnianych spodenek i bardziej ekscentrycznych butków.. efekt super... mam kilka par żółtych - w różnych odcieniach - słonecznym, kanarkowym itd... uwielbiam

Gość gru...
ludzie z wioski bardzo je sobie cenia, wiec mozesz smialo isc i kupi je w \'Kop ciuszku\' albo Polo,na pewno wszystkie dzeiwczyny z twojej wioski beda ci zazdroscic.

Gość o zesz w mordeeeeeee
jak mozna nosci zółte kanarkowe rajty?? kobieto rzecyzwiscie efekt musi byc super, pewnie każdy ma z ciebie ubaw

Gość ja często noszę ale w bardziej
stonowanych kolorach. Ostatnio kupiłam sobie w Venezianie brązowe i takie ciemnobordowe. Mam też ciemnozielone, szare. Ale najczęsciej noszę brązowe rajstopy, tyle że we wzory.

kolorowe rajstopy są fajne jeżeli masz pięęęęękne długie szczupłe nogi :) i raczej ekstrawagancki styl ubierania dobrze dobranme do reszty moga być naprawdę ciekawe:) może nie kanarkowe ............ a co do kupienia sobie rajstop w lumpeksie..........matko, to jest chore ..........zemdliło mnie

Gość bambinek
kolorowe rajstopy są fajowe, ale TYLKO (jak ktoś słusznie zauważył) kiedy ma się zgrabne nóżki. no i w ogóle to musi ładnie się komponować z resztą i pasować do osoby, jej stylu bycia a rajstopy w lumpeksie są bleee nie jestem przeciwniczką lumpeksów, sama nie kupuje, ale rozumiem i wiem, że można tam cos fajnego znaleźć ale moim zdaniem buty, czapki, bieliznę i rajstopy czy skarpetki tzreba mieć własne ;)

Gość kik*
Racja, tylko na piękne długie nogi. Czarna sukienka, eleganckie czarne skórzane szpilki i żółte rajtuzy wyglądają rewelacyjnie na odnóżach modelowych, bo jeśli są to kaczkowate krótkie nóżki, to niepotrzebnie tylko przykuwają do nich uwagę.

Gość last resort
ja ostatnio wydałam niezłą sumkę na rajstopy. kupiłam śliwkowe, nosze je do krótkiej spódniczki dżinsowej i śliwkowej bluzki [dłuższa,a'la tunika]. i jeszcze czarne w podłużne paski. podobają mi się też koronkowe i kabaretki. rajstopy czesto dodają charakteru i orginalności strojowi.