Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kiedy do lekarza???

Polecane posty

Gość

Witam wszystkich!!! Pisałam już wcześniej, że nie miałam okresu, zrobiłam dwa testy dzień po dniu i były II kreseczki:) Moje pytanie brzmi: kiedy iść do lekarza? bo nie mam pojęcia. No i jakie badania robić??? Odpiszcie dziewczynki, bo jestem cholernie przejęta:) Aha, obliczyłam termin na 19 czerwca 07:)

Możesz od razu, lekarz zrobi wszystkie potrzebne badania lub da skierowanie.

ja od zrobienia testu poszłam do lekarza za dwa tygodnie. Więc mysle, że bez pośpiechu i paniki nie musisz wykonać żadnych badań lekarz wszystko Ci zleci. GRATULACJE 🌻🌻🌻

Gość
Dziękuję Wam:) Jestem taka szczęśliwa..

Gość ja poszlam dopiero
w 10 tygodniu gdyz wczesniej sie troche rozchorowalam i musialam siedziec w domu. ale ze wszystkim zdazylam i wszystko jest okey :-)

gratuluje:):):) Ja do lekarza poszlam na po dwóch dniach od pozytywnego testu-to był 5/6tydzien .Chciałam się upewnić ,żeby podczas świąt obwieścić rodzinie.

Gość sarita
ja jak zobaczyłam 2 kreseczki, i zrobiłam betę to zadzwoniłam do lekarki, a ona kazała mi przyjść 2 tyg. po dniu spodziewanej miesiączki. (acha, jak byś miała problem z rejestracją t- bo czasami są długie terminy, to zaznacz że jesteś w ciąży i nie będziesz musiała czekać) powodzenia!

Poszłam kilka dni po zrobieniu testu bo nie mogłam się doczekać.Test zrobiłam 3 dnie przed spodziewaną @.A lekarz kazał mi wrócić niestety po dwóch tygodniach.A co do tej rejestracji to nie do końca tak jest.U mnie w poradni państwowej bez wzgłędu na to czy jestem w ciąży dostałam termin wizyty po 26 dniach bo takie są zapisy nawet do państwowych poradnii.Zaznaczam że mieszkam w dużym mieście.

Gość sarita
e to wspólczuję z tym czekaniem. jak to mówią "co kraj to obyczaj". a jak to jest z ciężarnymi które pod koniec ciąży muszą przychodzić co 2 tyg. albo co tydzień? ( zaznaczam źy też chodzę do państwowego, a miasto takie sobie, jakieś 400tyś. osób)

Gość
ehh czyli trzeba czekać, a już myślałam, że pójdę i zobaczę moją małą kropeczkę:)

Gość ankakatanka
ja poszlam w 40 dniu cyklu , mialam usg-potwierdzil , dostalam skierowania na badania -bylam prywatnie panstwowo u nas nie robia szybciej usg niz 8-12 tydzien