Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozala

Sapka u noworodkow........ ?????

Polecane posty

Moje wczesniaki maja straszna sapke, nie wiem jak mam im pomoc, lekarze mowia,ze tak ma byc itd itd, a one oddychaja tak jakby byly strasznie zakatarzone, KIEDY TO MINIE???? juz nawilzam powietrze, wietrze, oklepuje, co jeszcze mam robic, zeby im pomoc

hej rozala moj syn miał sapke a nie był wczesniakiem ,i mi lekarz tez mowil ze to nic takiego,i zeczywiscie samo przeszło kolo 10 m a teraz ma 3 lata i wszystko ok .

Gość Ewkao
ja mojemu maluchowi, kiedy nie może oddychać bo ma nosek zapchany, podaję do noska sól morską w rozpylaczu. Dotychczas miałam merimar czy jakoś a teraz chyba kupię ten nowy otrivin extra dla niemowląt, z witaminą B który reklamują - ale zapytaj lekarza czy wcześniakowi możesz to podać do noska, niby nic to nie jest, sama sól naturalna, ale na wszelki wypadek zapytaj - mój ma 3 miesiące i urodził się po terminie więc to zupełnie inna historia

A ja kupiłam inhalator i zawsze się inhalujemy wieczorem przed spaniem. Bardzo pomaga. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.