Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemo

dobry makijaz

Polecane posty

Gość niemo

jak wykonać dobry makijaż tzn.co nakładać po kolei,żeby nie wyszła maska i ładnie wyglądało,tak na codzień i od święta

Gość saffi
to zależy jaką masz cerę - ja mam cerę normalną ładną i w miarę jednolitego koloru więc stosuję tylko jak jest chłodno pudru transparentnego i odrobinę różu na policzki żeby ożywić twarz, błyszczyk na usta i jakiś brązowy cień na oko , rzęs nie maluję bo mam długie i ciemnne więc używam tylko odżywki bezbarwnej im mniej kosmetyków na twarzy tym lepiej ..:) pozdrawiam

Gość wiem co dobre
Grunt to dobre kosmetyki... naprawde czasem lepiej wiecej zainwestowac w porzadne kosmetyki. Ja od 2 lat stosuję wyłącznie kosmetyki różnych drogich firm. Spokojnie moge polecić Ci Lancome, bo kosmetyki są wydajne i bardzo trwałe. Ja używam np. tego samego pudru od roku, i jeszcze zostało mi pół opakowanie. Można kupić taniej niż w Sephorze, np. na Alegro. Dobrej jakości kosmetyki nie tworzą maski na twarzy, a nawet te L'oreala wyglądały na mojej twarzy nienaturalnie. Dllatego polecam zainwestować w kosmetyki.