Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem staroswiecka

25 letnia dziewica-wiem to moze was smieszyc

Polecane posty

Gość marychaaa
no tak, to nie sztuka puścić się z byle kim an pierwszym spotkaniu. ale trochę współczuję tej mojej 25 letniej koleżance, która nie wie co to seks i pewnie często mysli jak to jest kochać się z mężczyzną. żyć bez seksu można, no ale z seksem łatwiej ;)

zdaje sie, ze zycie bez czegos, czego sie nigdy nie zasmakowalo jest prostsze niz zycie bez czegos, czego sie zasmakowalo (i smakowalo:) wiec poza marzeniami nie meczy nic, co Houellebecq przewrotnie nazwal \"poczuciem pustki miedzy nogami\"

Gość marychaaa
w sumie masz rację, to jest tylko taka ciekawość pewnie u dziewicy. bo też mam kolezankę która miała sporą przerwę w seksie i ona to miała regularną chcicę ;).

Gość antekkk
a co dziewice to nie mają chcicy? jeszcze jaką :)

to nie śmieszy!! to pochlebia! też chciała bym byc dziewicą i była bym z tego dumna, że zrobilam to dopiero po ślubie!!

Gość antekkk
a masz handre ze to zrobilas?

Gość eciapecia
eee gadacie a ja jestem w sumie wiele młodsza od staroświeckiej, nigdy tego nie robilam a jednak chcica jest, szczegolnie jak slucham o podbojach kolezanek :0 gdybym miala chlopaka z ktorym bylabym juz jakis czas i cos by dla mnie znaczyl to bym miala to za soba ale tak to jest jak sie uroda nie grzeszy nie ma na to chetnych...nie liczac pijanych kolesi na imprezach tego pod uwage jednak nie biore ;)

Gość antekkk
nie przejmuj sie ecia chętny na pewno sie znajdzie ;)

Gość ja juz bym wolała
przestać być dziewica, ale narazie widoków nie ma ...

Gość ja juz bym wolała
przepraszam- "dziewicą"

Gość antekkk
to poderwij sobie jakiegos faceta

Gość ja juz bym wolała
no tak, może ciebie mądralo?

Gość polamonola
ja też jestem dziewicą, am 30 lat i nie potrafie iść do lozka z facetem tylko po to by to zmienić. niestety lubię niezależność i myśl o tym że bylejakibylekto miałby mnie dotykać mnie przerasta. musiałabym sie zaangażować a co najgorsze zaufania do facetów ie mam za grosz.

Gość polamonola
poderwać faceta można na pstryk, na darmowy seks załapać chciałby się prawie każdy, a prawie robi wielka różnicę!!!!!

Gość polamonola
pozdrawiam i życzę szczęscia

Gość JESTEM STAROSWIECKA
COZ ...mam pewne zasady i do tego jestem niesmiała a okazje zeby stracic dziewictwo miałam ...ale nie kochalam tego człowieka nawet do szczerze nie lubiłam wiec..mysle ze niektórzy mnie zrozumia i dodam ze to podobno dowiedzione ze bardziej sie teskni i pagnie czegos co juz sie sprobowało i wie jak to "smakuje" niz za czym czego sie nigdy nie robiło, probowało itd. Dobrze ze nie jestem na miejscu niektórych kobiet nawet tych znajomych ktore zaczeły wspołzycie z pierwszym partnerem a teraz juz od dłuzszego czasu sa same i chcica im doskwiera czasem okropnie!! nie tak jak mi... wiec mysle ze nie straciłam narazie zbyt wiele i mam nadzieje ze jeszcze duzo przede mna w sferze sexu bo przeciez nie umre dziewica :-) a ponoc kobieta po 30 seksualnie rozkwita wiec bedzie dobrze!!

Gość olacipano
dziewica nie dziewica co za roznica ;) teraz narzekasz jak stracisz dziewictwo z jakims dupkiem to bedziesz lamentowala, dlaczego to zrobilas i to akurat z takim idiota. Wiec wyluzuj, a jak chcesz stracic dziewictwo to sobie wloz wibrator i sie ciesz :P

Gość efgfrfg
ja straciłam dziewictwo w wieku 28 lat, dopiero wtedy dojrzałam, dopiero wtedy znalazłam tego idealnego mężczyznę, mam nadzieję że tego jedynego już na zawsze w moim przypadku warto było czekać :)

Gość Dziewczyno jak jestes
staroswiecka to po jaka cholere korzystasz z internetu???!!! poczytaj lepiej ksiazke o australopitkach moze tam siebie odnajdziesz:))) :///

a ty dziewczyno jak jesteś poczytaj troche o życiu i naucz sie tolerancji. świat choć na dupie sie zaczyna na dupie kończyć sie nie musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak naprawdę chyba lepiej być w tym wieku dziewicą niż zrobić to z byle dupkiem i żałować że się taki trafił, muszę przyznać, że zaczynam żałować bo był do rany przyłuż, i wogóle a teraz nie wiem co to jest szarość dnia codziennego czy już koniec naszej love story ale jedno Ci powiem sex jest niesamowity ;-)

Gość Ona moze miec staroswieckie
poglady na temat sexu ale w innych kwestiach moze byc nowoczesna wiec co dziwnego ze korzysta z internetu zwłaszca w XXI wieku?? Niektórzy ludzie ale wy jestescie ograniczeni ze kogos zaszufladkujecie po jego nicku l