Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After Eight

Sztuczne rzęsy

Polecane posty

Gość After Eight

Witam, Mam pytanie - czy wiecie może, które z rzęs są warte polecenia? Mimo instrukcji na opakowaniach, 2 znane mi firmy oferują badziewie. Doczepiane kępki, które miały się trzymac tydzień, odpadly przy próbie opłukania oczu, całe paski przyklejane odleciały mi w nocy, a klej był rzekomo na 3 tygodnie noszenia...do tego grudzi się i łamie, co wygląda na oczach jak ropki :o Mam już dosyc experymentów na moich powiekach i portfelu. Chętnie posłucham doświadczonych w tej dziedzinie. Dzięki.

Gość wysokie obcasy25
wybierz się do kosmetyczki, która może przykleić tobie takie rzęsy;)

Gość honey1
własnie tez jestem ciekawa czy sztyczne rzesy robione u kosmetyczki beda sie trzymały

Gość Irena Caspa
www.caspa-studiourody.pl Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena