Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toota

KOSMETYKI ŚLUBNE-nawet dla tych które NIE malują sie same..co poleciacie??

Polecane posty

Gość googa
nie powiedzialam, ze jestem samotna. To chyba zadzialala twoja potrzeba poznawczego domkniecia stereotypu samotnej wyksztalconej, ktora nie robi bledow ortograficznych.

Gość do googa
O prosze - bawimy się dalej w stereotypy :-p Więc jak nie jesteś sama, no to pewnie bardzo cierpisz, że jeszcze twój "najcudowniejszy ukochany" ci się nie oświadczył ?? Kolejny stereotyp, prawda ? Bo pewnie mi zaprzeczysz. Więc ogólnie nie generalizuj, czy ktoś robi błędy, czy jest wykształcony, czy chce ślubu czy nie, itd.

Gość googa
znasz tylko jedno slowo, stereotyp? a, jedna dwa slowa, bo i generalizacja. na twoim miejscu nie wdawalabym sie w dyskusje, bo polegniesz sromotnie i skomprosmitujesz sie swoja niewiedza. Narzeczony sie oswiadczyl, ale nie jest moim marzeniem malzenstwo. Za to widze, ze zalozycielka tematu, szczesliwa oblubienica, nie potrafi poslugiwac sie jezykiem ojczystym, wtraca obcojezyczne zapozyczenia, ktorych nie potrafi poprawnie sformulowac. Kiepsko to o niej swiadzcy. A ty tez masz problemy z ortografia? bo poczulas sie taka urazona wytknieciem jej bledu.

Gość do googa
A czy ja robię błędy ortograficzne ? Więc jak mam się poczuć urażona twoją uwagą ? Nigdy nie robiłam błędów. Więc jak nie chcesz ślubu, to na bank cię zostawi :-p Dawaj dalej :-p Takie masz "inne" życie, jak normalnie w telenoweli - takie - wyzwolone i nowoczesne.

Gość googa
o, widze, ze znasz przyszlosc, moze jestes jasnowidzka? proponuje otworzyc wlasna linie ezoteryczna, masz szanse sie dorobic. Niestety, nie wiem, jak wyglada zycie w telenoweli, bo ich nie ogladam. Moze mi opowiesz?

Gość do googa
To musisz być idealna - nie oglądasz telenowelii ?? Przecież cały świat to ogląda, są cudowne, romantyczne, o wyzwolonych kobietach szukających miłości - no jak o tobie. Tak, umiem przepowiadać przyszłość, i właśnie przepowiadam sobie wyjście z pracy. Miło było, ale się skończyło. Aha, i jeszcze jedno przepowiadam, że sobie nie darujesz, i tutaj coś napiszesz, jestem pewna :-p

Gość googa
tak, napisze, zes nudna pipka :P

Kiedyś dużo czasu spędzałam na tym forum, a teraz, jak widzę, że temat ma więcej niż jedną stronę, to wiem, że strona druga to są już same obelgi...

a ja rozmawiałam ostatnio ze znajomą wizażystką i zamiast bazy pod podkład poleciła mi \"maseczkę bankietową\" firmy Dermika - podobno rewelacja,pojawiła sie niedawno na rynku i można ją kupić w jednorazowych saszetkach, więc się nie wykosztujemy ;) Czekam na inne ciekawe pomysły

Gość Googa ty śmieszny trollu
W Twoich postach roi się od błędów ortograficznych, czepiasz się literówki (nawiasem mówiąc - zakres nauki pisowni w szkołach polskich nie obejmuje na ogół większości zwrotów obcojęzycznych), a sama pomijasz diakryty i wielkie litery - czyli robisz poważne, typowe dla nie dbających o język, błędy. Wcinasz się w temat, żeby popierdzieć cichutko. Żałosne.