Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Cena za wizytę u ginekologa?

Polecane posty

Gość aliseeee

Ile płacicie za wizyte u ginekologa, oczywiście prywatnie. Bo ja 60 zł, i chyba się zapisze do przychodni,panstwowo, ale czy mogę sobie wybrać przychodnie w moim mieście? czy musze isć koniecznie do tej na moim osiedlu??

Gość helo
50zł, a jak bez badania same recepty na tabsy to tak 20zł ;P

mozesz sobie wybrać obojetnioe który gabinet w swoim mieście :) ja jeżdzę na drugi koniec miasta do swojego lekarza :) Do przychodni rejonowej na swoim osiedlu nie chodzę bo mi lekarze w niej nie odpowiadają...

ja płacę 40,z wymazem cytologicznym 50, a za receptę nic, tylko telefonicznie podaję swoje dane i przy czasie odbieram receptę (wielkopolska)

ja z USG , wykladem, badaniem i receptami ( jak trzeba) 50 zl... USG samo: 30 zl...... Sama recepta darmo

Gość jgftrjk
ludzie po co wy placicie za wizyty u lekarzy? Nie jestescie ubezpieczeni? Nigdy tego nie rozumialam. Jak mieszkalam w Polsce nigdy tak nie robilam, urodzilam dziecko za pomoca cc, kilkanascie lat temu, troche tak na zyczenie, nigdy zadnemu lekarzowi nie wreczylam koperty i zawsze mialam dobra opieke. Co wy myslicie, ze taki lekarz za pieniadze zrobi cuda? Jak sie da, pomoze za darmo, a jak sie nie da... pozygalabym sama siebie, jakbym miala isc do lekarza, do ktorego nie mam kompletnie zaufania, nie wierze, zeby mi pomogl bez zaplaty, ktorego musze kupic...

Gość jgftrjk
ale lekarzy rozumiem - jak daja trzeba brac, widocznie maja za duzo pieniedzy, skoro je rozdaja...

zaloze sie ze w temacie chodzi o lekarzy PRYWATNYCH a tacy kosztuja :o w przychodni standard leczenia mi nie odpowiadal :o

Gość jgftrjk
no i ostateczny wniosek: Placcie! Wszyscy beda zadowoleni - wy ze macie super opieke i lekarz, bo ma dobry zarobek, no i panstwo, bo nie musi dawac lekarzom podwyzek...

Gość jgftrjk
a sumienie lekarza pozostaje czyste, bo on wie, ze i tak zrobilby wszystko, co trzeba, za darmo tez...

jesli masz lekarza na umowie z NFZ i jest dobry to sie ciesz :o nie wszyscy maja takie szczescie - i nie wszyscy moga np korzystac z usług lekarzy nie prywatnych :o

Gość aliseeee
ehhh, dzis byłam u "mojego"lekarza , ostatni raz byłam z rok temu, i sie okazało,ze juz bierze 70 zł....

Mój lekarz bierze za wizytę 60zł ... a z racji tego że jestemw ciąży to za badanie usg bierze dodatkowe 40zł. Fakt...nie jest tanio ale nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

dziwne zeby przyjmowali za darmo, przeciez to praca jak kazda inna, wy w pracy nie bierzecie pensji, dodatkow, premii?????

A ja mam swietna lekarkę z umowa z NFZ :) Widocznie mam szczęscie ( ale to prawda ze poprzedni lekarze nie zajmowali sie mna jak nalezy :O )