Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden dobry uczynek*

Jak napisać ekspertyzę?

Polecane posty

Może powiecie mi jak napisac ekspertyzę ekonomiczną? Według jakiego szablonu? może macie jakieś przydatne stronki?za pomoc z góry dziękuje

Chcesz napisać ekspertyzę... jakiś szablon, stronki - hehe Dobre :) Powodzenia :) A tak na poważnie, ekspertyza finansowa to nie jest coś co możesz zrobić z szablonu nie mając o tym pojęcia. Nie wiem dokładnie o jaką ekspertyzę ci chodzi, ale to są takie nieco poważniejsze rzeczy i raczej jak tego niegdy nie robiłaś i nie miałaś styczności z ekonomią - niewiele zdziałasz. Kocham to forum - czekam na post w którym ktoś poprosi tu o pomoc, albo szablon do napisania studium wykonalności projektów infrastrukturalnych EOG hehehe

Może dla Ciebie wydaje się to śmieszne, ale ta ekspertyza jest na zaliczenie przedmiotu, a ja kompletnie niewiem jak ma wyglądać bo nigdy czegoś takiego nie pisałam i chciałam uzyskać jakieś wasze porady, przykłady i wzór szablonu według którego się pisze..bo niestety nasz wykładowca nie był tak miły żeby powiedziec co ma być zawarte w tej ekspertyzie, podał tylko tematy...wiec nie ejst proste napisac cos o czy nie ma sie zielonego pojecia...

no i co nikt nie ma dobrego serca żeby pomóc?szkodaaa:((