Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florentyna

oj moj miodziuś

Polecane posty

Gość florentyna

dziewczyny ejstem w szoku:)))))))))))))))))))))))))))))) ( kiss) jestem w parcy od 8 rano, a tu dzwoni moje kochnaie i mowi zebym szybko wpadla do niego do biura on ejst w tej firmie co ja kierownikiem;) wiec mam 200 m do przejscia do niego...poszlam w koncu polecienie od przełożonego:) a tu jego sekretarka mowi z enie moge wejsc jescze...a ja zła a to czemu?a zawsze taka milusia dla mnie;) a ona bo nie ze moj m nie ma czasu mam poczkeac..ale mija te 10 min i zostalam wpuszcona a tam róz erozsypane, w kolorze zcerwono-żółtym...a on wychodzi z a dzwi...i klęka...i czy zostane jego zona a ja powiedzialam ty głupku:) ale mnie przestaraszyles...a o chwili TAK;) A on łzy w oczkach....i nagle wchodzi sekertaka i przynosi szampana...i moje ulubione ciacha..tzn ruskawkowy torcik:) hmm? i powiedzial ze zamoil juz sale w dworku na kwiecien styczen 2007:) a ja w takim szoku:) jejku dziewczyny jak ja sie ciesze;)

Gość florentyna
i wlasnie nie wiem czy wybrac styczen czy kwiecien mamy dac znac do konca tygodnia? mysle ze kwiecien wiecej czasu? no nieZ?

Gość florentyna
dziewczyny ja nadal nie ochłonelam...jestem wtaki szoku:) a pierscionek sliczny taki naturalny, drobniutki:) ze praiwe nie widac:)ohh zna moj gust;)

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:o

Gość bardzo romantycznie
:O :O :O :O :O :O :O :O

Gość Krystyna z gazownii_
Gratuluje,ze upolowałas szefa.Pewnie inne ci oczy wydrapia z zazdrosci,ze to nie one złapaly go na haczyk:-)

Gość ile razy
ile razy dałaś mu dupy???????????? ale beznadzieja i żenada. Coza pajac w dodatku płacze a fe fleja - płaczek, cipek

Gość oijhgvfcv
super !i takze gratuluje ! powiedz tylko z jakiego miasta jestes jak mozesz!

Gość florentyna
dzikuje dziewczyny:) a jestem z olsztyna:) a ty?

Gość florentyna
a to twoj facet nawet w takich chwilach by sie nie rozpłakał? hmm? no to nie wiem;( ale tyle lat co my na siebie czekalismy to chyab nikt wiecej tyle nie trwał :( ale teraz jestemy arazem...juz tak na zawsze;)

Gość bolunia
piękniutke nigdy nie widzilam piekniejszych oswiadczyn;) napradwe tez mi sie takie maża;) hmmm?

Gość bolunia
piękniutke nigdy nie widzilam piekniejszych oswiadczyn;) napradwe tez mi sie takie maża;) hmmm?

Gość dziubcia20
super;) naprawde super;)

Gość Krystyna z gazownii_
płakac to on bedzie jak go oskubiesz ze wszystkiego przy ...rozwodzie.Oj,bedzie płakał rzewnymi łzami,biedaczek

Gość la ri tim ta tum
błahahhhaha ale laska hahahahhah autorka to jakas barbie a ten jej to niemęska cipciucha Ken hahahahaha

Gość marysue-*
jak to zamówił salę na kwiecień styczeń? Na 2 miesiące? Ps. Wszystko ładne ale ja bym nie chciała żeby mój narzeczony bez mojej zgody zamówił salę sam gdzie mu się podoba. My najpierw obgadaliśmy i dopiero zaczęło się załatwianie:-P

Gość marysue-*
acha. I jeszcze jedno. Skoro już przed zaręczynami zamówił salę to wiedział że za niego wyjdziesz:-P Pewniak:-D

Gość a tak naprawdę...
ja bym wolała kwiecień. W styczniu będzie ZIMNO! W kościele będziesz dzwonić zębami, suknia utytła Ci się w śniegu/błocie, a na zdjęciach będziecie mieć nosy czerwone z zimna! I się w tej sukni jeszcze przeziębisz! I po co? Kwiecień to piękny miesiąc. Pozdrawiam!

Gość florentyna
po pierwsze juz jakis zcas temu mowilismy ktore tam sie worki naj podobaja i nie chcileibysmy miec wesele;) a pewny do konca nie byl bo ...ja mialam wyjechac do usa na roczne stypendium...a tak w kwietniu piekniejsza pogoda;)