Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karjalnicaaa

Czy jest tu taka co nie farbuje włosów wcale??i ma naturalne??

Polecane posty

Gość AnQa85
cześć:) jestem naturalna brunetką -mam czarniutkie włosy i powiem wam szczeze ze dopuki nic nie bedzie sie dzialo z ich kolorem to nie bede ich traktoważ zadnymi specyfikami.Mam nadzieje ze jak najdłuzej pozostaną czarne i lśniące:)pozdrawiam

ja tez nie farbowałam. i póki co nie zamierzam. podoba mi sie mój brązik. ....:D

ja jestem naturalna jasna blondynka.kiedys ufarbowalam na tycjan.wygladalam ....... mozecie sobie wyobrazic.okropnie,teraz nie farbuje polubulam swoj kolor.

a ja lubie swoj kolor wlosow-szatynka.. dbam o nie dzieki czemu maja blask..i sa miekkie....i nie rozumiem dlaczego dziewczyny wola je farbowac i niszczyc zarazem..prziecez to mord w bialy dzien

Gość Co za bzdury z tymi wlosami
Mam naturalne, nigdy nie farbowane, ciemny blond, ladny, czesto pytaja czy farbnelam je, zwlaszcza jak nosze teraz rozpuszczone, sa piekne

Gość Venice Venice
farbowałam włosy wiele lat, zawsze coś mi nie pasiło. W końcu zrozumiałam, że każdy chce wyglądać naturalnie, ja też, ale nie ma takich farb, które się nie wypłukują, odcień bugdy nie będzie wymarzony i naturalnie wyglądający. No i po 20 latach przestałam farbować moje wymęczone, zniszczone włosy w dziwnym kolorze. Obcięłam i nie mogę się nadziwić, że w tych włosach wszystkie ubrania mi pasują, a do innych, kiedyś ... matko, to była zgroza.

Gość ale w jaki sposob
wrocic do naturalnego koloru wlosow, nie obcinajac sie na zapalke??? bardzo bym chciala przestac farbowac wkosy ale krotkie absolutnie do mnie nie pasuja....:(

Gość ładne panie nie musza
poprawiać urody kolorem włosów nigdy nie farbujcie a na odrosty - przefarbować na swój zblizony naturaly i czekać

Gość naturallis
a ja jestem brunetka naturalna i nie mam zamiaru farbowac wlosow. podoba mi sie moj klor i nie moge patrzec na te farbowane na 15 kolorow barbie

ja mam brazowe wlosy, krecone, lekko za ramiona, szkoda mi ich niszczyc. Jedynie raz w miesiacu uzywam henny - podkresla kolor wlosow. Do tego uzywam jedwabiu do wlosow, pieknie nablyszcza, nie potrzebuje farby

Gość Kasia Włocławek
a ja mam baaardzo jasny skandynawski słoneczny blond czy jak to tam się inaczej nazywa:) tzn. mam białe brwi, dosłownie białe...;/(brwi muszę farbować:)) włosy mam bardzo jasne nie farbuję. lecz mam do pasa i dwa razy sprzedałam je na allegro poszły za 400- 500zł...