Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1234

bole jajnikow

Polecane posty

Gość zuza1234

Hej!! Mam pytanie od jakiegos czasu pobolewaja mnie jajniki, naprzemian raz prawy raz lewy.Nie sa to bole nie od wytrzymania jesli chodzi o intensywnosc boli.Bylam u lekarza powiedzial ze na jego ok wszystko jest w porzadku ale dal mi antybiotyki po ktorych nieprzeszlo. Dalej odczuwam bole. Ma ktos pomysl co to moze byc?

Gość mammmmmmmmmmmmm
to samo. podobno to normalne. mi powiedzial ze moge miec wrazliwe jakies tam nerwy no i boli. Ale po co ten antybiotyk?

Gość lusi 555
ja też tak mam wtedy kiedy mocno się zdenerwuje albo mam jakiś problem lekarz powiedział że wszystko jest o.k i zalecił spokój

Gość zuza1234
No mi tez zasugerowal jeden lekarz(z tym problemem bylam juz u dwoch) ze moze to miec podloze psychogenne... Antybiotyki byly po to ze jak mnie boli no to lekarz stwierdzil ze moze to byc zapalenie jakies mimo ze nic nie wychodzi na usg. Dawal mi chyba z 5 roznych antybiotykow po zadnym zero poprawy wiec stwierdzil ze jakby to zapalenie bylo to by przeszlo po takiej dawce. Kolejnego antybiotyku mi nie dal bo stwierdzil ze nei ma sesnu sie faszerowac jak mi nie pomagaja. Jakie badania mialyscie robione zeby stwierdzic czy z jajnikami wszystko ok i czy nie ma jakiegos zapalenia??

Gość lusi 555
cytologia..............

Gość zuza1234
mialam robiona.Ale mnie bola jajniki a cytologia nie wykaze czy nie ma stanu zapalnego w jajnikach.

Gość lusi 555
radzę ci zmienić klimat wyjedz gdzieś może powinnaś odpocząć

Gość mammmmmmmmmmmmm
zaobserwuj w której fazie cyklu masz te bóle. jak w fazie owulacji to normalne. ja czuje, kiedy jajeczkuje. I sie nie martw na zapas.

Gość zuza1234
biore tabsy wiec jako taakiego cyklu nie mam. Boli nie zaleznie od dnia. Raz mocniej raz slabiej albo wogole. co do klimatu jak bylam tydzien nad morzem w wakacje to nie bolalo po powrocie dalej boli. Przeprowadzic sie nad morze nie moge:)

Gość lusi 555
jak tylko będziesz mogła wyjedz na dłużej mi to pomogło .może te tabsy które bierzesz mają takie działanie uboczne przeczytaj ulotkę

To że cie nie bolało na wakacjach potwierdza tezę o podłużu psychologicznym tych bólów. Najlepiej się do tego zdystansuj, przede wszystkim przestań sądzić, ze ci coś jest. To nerwica, nic więcej. Poza tym może spróbować jakieś ziołowe tabletki na uspokojenie.

Gość ja teeeez
mam takie lekkie bole ,jutro ostatnia tabletka anty a mam takie lekkie pikanie od czasu do czasu,nie wiem co to jest :( mialam w poprzednim opakowaniu wzdecia,teraz przeszly ale te jajniki pikna od czasu do czasu

Gość gina66
a jesli sa połaczone zbolami miesiaczkowymi to co to znaczy?

Gość ja teeeez
jeszcze 1 tabl wiec na krwawienie z odstawienia jeszcze czas wiec nie wiem co to jest:(