Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latka

prosze odpiście!!!!!!!

Polecane posty

Gość bronka32
nie patrze czy popelniam blede ort.jesli je robie to przepraszam ale nie mam zamiaru za kazdym razem zagladac do slownika.

Gość Bronka słoneczko ...
poprawnie trzeba pisać zawsze bo to swiadczy o nas (to tak na marginesie)

Gość bronka32
to zalozcie forum na temat poprawnej polszczyzny!!!!bo piszecie nie na temat.

Gość Szkoda bo jednak warto ...
zaglądac do słownika jak się ma problemy z ortografią inaczej nigdy nie nauczysz się poprawnie pisać :-D (to nie jest rada prosto z serca krowy :-D) PS Jak widzisz krowy tez mają serce, pa pa

Gość właśnie dlatego wytykamy
ci błędy , żebyś zaglądała do słownika. Po to są słowniki. Przecież to dla twojego dobra - chcesz, zeby sie potem z ciebie ludzie wysmiewali? A tu jesteś chociaż anonimowa.

Gość Urocza jesteś Broneczko

Gość bronka32
Zegnam milosnikow poprawnej polszczyzny!!!Jednak to prawda,kobiety sa okropne!!!!Aby sie z kogos posmiac i zdolowac!Mam nadzieje ze nie zrobilam zadnego bledu ort.Jesli tak to b.przepraszam milosniczki ortografii.

Gość właśnie dlatego wytykamy
Pozdrawiam inne życzliwe krowy :)

Gość no to jak
ortografia ortografią, ale błędy w stylu: ''rodzicą'' są raczej niedopuszczalne... co do tej ciąży...myślę że 17 latka wiedziała czym może skończyć sie pójście do łóżka z facetem...teraz musi zadbać o siebie, proste. Życzę jej wszystkiego dobrego!

Czy każdy temat na forum musi się kończyć wywodami na temat poprawnej polszczyzny? Czy za każdym razem, gdy ktoś prosi was o pomoc, bo ma jakiś problem musicie wyzywać go od nieuków? Jaki to ma sens? Nie zdarzyło się wam nigdy strzelić literówki, czy popełnić błąd ortograficzny, zwłaszcza, gdy jesteście pod wpływem emocji? Takie wszystkie \"dojrzałe\" i \"odpowiedzialne za siebie\" a nawet nie mają odwagi wypowiadać się pod własnym pseudonimem, tylko używają pomarańczowich nicków. Poza tym łatwo jest oceniać i wyzywać, prawda? Ile tak na prawdę rad udzieliłyście założycielce topiku? Dwóch? Trzech? Reszta wypowiedzi to obrażanie siebie i wywody ortograficzne... Żenada. Nie wiem, czy wam wiadomo, ale w dzisiejszych czasach młodzież dojrzewa szybciej, wiek inicjacji seksualnej się obniża. Dziś współżyjąca regularnie siedemnastolatka nikogo nie szokuje. Nie wiecie, czy ma chłopaka, czy nie, ale już ją osądziłyście, że puszczała sięz byle kim. Nie wiecie, czy stosowała jakiś środek anty i po prostu zawiódł, ale już stwierdziłyście, że jest na to za głupia... Chociaż powinnyście wiedzieć, jako kobiety mądre i wykształcone, że nie ma nigdy 100% środka. Zamiast jej pomóc tylko się pastwicie! To podnosi Waszą samoocenę, czy co? Do 17latki : Masz w kimś wsparcie? W chłopaku, rodzicach, przyjaciółce? Nawet jeśli okaże się, że jesteś w ciąży - nie denerwuj się(bo to zaszkodzi dziecku) , wszystko się ułoży. Nie ma teraz trudności, żeby skończyć szkołę (bo chyba jesteś jeszcze w liceum), iść na studia (mam koleżankę na roku - ma 23lata i pięcioletnią córeczkę - radzi sobie nieźle). Dziecko to nie koniec świata, wręcz przeciwnie - to początek czegoś wspaniałego... macierzyństwa:) Mam koleżankę, która \"wpadła\" i urodziła dziecko mając 17 lat. Pomogli jej rodzice, chłopak. Teraz Mateuszek ma 3,5 roczku i Marta świata poza nim nie widzi.

Gość no to jak
chciałam jeszcze zauważyć, że bronka najpierw uczy wszystkich grzeczności a potem sama wyzywa dziewczyny od krów...;)

A powiedzcie mi ile z was kochalo sie w wieku 17 lat. Kazdy teraz taki madry. Ja mialam 18 i tez mialam wtedy obaw- bo spoznial mi sie okres. naszczescie nic sie nie stalo;) nie wczesnego macierzynstwa- ale co wadm to da ze zdolujecie dziewczyne??? jezeli naprawde jest w ciazy to ona bedzie miec problem- powiedziec rodzicom, chlopakowi, znajomym- i to sam poczatek!!! Zycze autorce wszystkiego najlepszego!!! Jesli jestes w ciazy to czekaja cie schody ale ze wszystkim mozna sobie poradzic. jesli nie jestes w ciazy to nastepnym razem zastanow sie 100 razy nad tym co robisz i nad pozadnym zabezpieczeniem;) pozdrawiam a co do ortografi - nikt nie jest idealny- niektorzy robia bledy w pisowni a inni w zyciu- i ktore bledy sa gorsze???? ;)

\"nie wczesnego macierzynstwa-\" mialo byc- nie popieram ale tez nie bede negowac- a co wam da.................. zjadlam kilka slow:D

Gość 17latka
a jednak jestem w ciąży. dzisiaj byłam na usg. powiedziłam już mamie. ona cały czas płacze. mój chłopak ma 20lat

Gość ONaAaAaAaA
hmmmmmm... nie wiem co Ci napisać. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będziesz kochać swoje maleństwo. Trzymam kciuki!

Gość Jak mialam ...
17, 18 czy 20 lat to nie myslalam o kochaniu tylko o nauce, o tym żeby miec wyksztalcenie i zawód ... to dla mnie bylo najwazniejsze :-D

Gość Tubex
Dlaczego wpuściłaś penisa w siebie Od kiedy to robisz ?

Gość ONaAaAaAaA
no i co z tego wynika dla autorki topiku? Nie umiesz pomóc to przynajmniej jej nie dołuj.

Gość dokładnie...
ja tez jak mialam 17, 18 - nawet 20 kilka lat.. to tez myslalam o nauce i studiach a nie o tym zeby sie seksić z chlopakiem..!!! zgroza... gdzie te dzieci maja rozum... :/

Gość ONaAaAaAaA
jeszcze raz: TROCHĘ ZA PÓŹNO NA GADKI UMORALNIAJĄCE! Nie chcecie to nie pocieszajcie autorki topiku, ale dlaczego ją dodatkowo dołujecie? Ona już i tak ma za soje.

Gość ale kupa
dołować, pocieszac, jak sie myśli dupa a nie głową to dzieci rodzą dzieci, najbardziej mi żal tego nienarodzonego dziecka jaki ono bedzie miało start w życiu ??? co taka gówniara oprócz przyjmijmy że pokocha to dziecko dostanie niccccc, zaraz poleci do opieki po pieluchy, zaraz załozy topik o zbórce ciuchów a potem jak sie naparzy na mamusie to pewnie pójdzie w jej ślady jesli to bedzie dziewczynka czy jej za przeproszeniem chłopak sprawdzi sie w roli ojca KUPA żal mi takich ludzi

Dziewczyny trochę przyzowitości.Nie dołujcie dziewczyny.Nie ma co płakac nad rolznym mlekiem.Nie ocenicie dziewczyny i jej rodziny jak jej nie znacie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość noe
żal mi ludzi którzy siedza na tym forum i czekaja aby kogos zmieszac z błotem ......młoda jest to fakt ale to nie znaczy ze gnoic ja trzeba moze załozycie forum np:'tu sie wrzuca na innych" a jesli chodzi o ortografie to miło ze sie błedy poprawia ale bez nagonki jedna napisze a 50 powtórzy co za babay moze ores wam sie zbliza....

Gość OnAaAaAaAaAaA
no właśnie - wszystkie panny porządnickie, bułkę przez bibułkę Skąd wiecie czy rodzice autorki topiku jej nie pomogą? I może wcale nie będzie prosić o ubranka ani o zapomogę?

w końcu coś mądrego!Wszytkie takie mądre a trochę kultury dziewczyny szczególnie do ale kupa i Tubex jesteście bardzo nie miłe!!!

Gość Obrońcy sie znaleźli ...
a co ona jest uposledzona nie wie, ze dzieci nie przynoszą bociany, co za głupoty gadacie, po prostu nawarzyla piwa i musi je wypic i koniec kropka, nie mam zamiaru ubolewac ani współczuc jej, wiedziala co robi, a jak nie to teraz wie. Chciala byc dorosła to teraz będzie ...

Gość OnAaAaAaAaAaAa
ja jej nie bronię, uwazam tylko, że za póżno na gadki umoralniające. A to wynika chyba z charakteru człowieka, że nie pmoże tylko jeszcze dosra? A autorka nawarzyła sobie piwa, oj nawarzyła...

Gość przesadzacie
Ja mialam 17 jak zaszlam, moja mama tez na początku plakala teraz mam 25 i 7 letnią corke, wspanialego meza (ojca mojego dziecka) i wszystko jest super idealna rodzina bardzo sie kochamy tyle ze ja go kochalam i on mnie nie planowalismy ale tragedią dla nas ta ciąża nie byla, tez sie balam jak to bedzie czy sobie poradze itd. ale z czasem teraz jak poslucham kolezanek ktore od 2, 3 lat probują zajsc w ciąże a nie mogą to wiem ze nic lepszego nie moglo mnie spotkac, ja jestem mloda i mam fajną dużą core, a dziewczyny w moim wieku często nie mają nic!!!!

Gość przesadzacie
17-latko ja ci gratuluje z całego serca, dziecko to najwiekszy skarb!!!

Gość OnAaAaAaAaAaAa
do przesadzacie : no i super i gratulacje! Jednak można!