Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlkaZ

Promocje w telefonach?

Polecane posty

Gość AlkaZ

nadążacie za promocjami w telefonach? Zawsze mi się wydaje, że przepłacam za dzwonienie z komórki bo nie czytam regulaminów i nie korzystam z nowych promocji, chyba, że do mnie zadzwonią z biura obsługi i coś zaproponują :/ Jakie są teraz najlepsze na przykład promocje?

Gość edek bez kredki
Rusz 4 litery i sprawdź na stronie swojego operatora :P

Gość natinka
w simplusie masz fajny pakiet, aktywacja jest do 15.11...masz polaczenia ze wszystkimi uzytkownikami plusa po 5 groszy/minute. fajniutkie promo, ale zdecydowanie powinnas sie upewnic do kogo najczesciej dzwonic, zeby realnie zaoszczedic na pakiecie :). pozdr;]

Gość mint mouth
promo bardzo polecam, co do uzytkownikow to zdaje mi sie, ze powinnas miec sporo plusiakow w ksiazce telefonicznej, bo w ogole uzytkownicy plusa stanowia mniej wiecej 1/3 wszystkich.

Gość Misia Rysia
Nadażam, jak nie to przegladam ofert np.mojego Plusa, który tak jak ostatnio ma w mix Plusie telefoniki z mp3

do mnie w kółko dzwoni pani z orange mimo ze już jej powiedziałam ze nie chcę z nią gadać uparta bestia

Gość jan123
Bo orinż dba o klienta :D Do mnie z MixPusa nie dzwonia, troche jestem zawiedziony :D:D:D

Gość Jamayca Man
jakby ciągle dzwonili, to by Cię pewnie doprowadzili do szewskiej pasji :) więc dobrze, że nie dzwonią non stop. ja zazwyczaj nadążam. wystarczy, że raz na dwa-trzy tygodnie zajrzę na stronę plusa i wiem co mi nowego szukuje. czy to lepszy net, czy wspomniane już telefony muzyczne.