Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

jakie mam wyksztalcenie? pomaturalne czy srednie?

Polecane posty

myslalam,ze srednie pelne po maturze a kolega mowi ze pomaturalne..jstem studentka 1-go roku..w maju zdalam mature..

Gość a jakie sie ma
jakskonczylo sie studia licencjackie tyle ze nie ma sie obrny licencjata???

Gość loreleil
wyższe niepełne

Jakbyś obroniła studia licencjackie to byś miała wykształcenie wyższe licencjackie, a jak nie obroniłaś to masz nadal średnie.

Gość ricottan
ja mam nawet doktorat, ale nie chwale sie wcale:). w necie znajdziecie duzo stron z czego robilem doktorat, bo trzeba sie publikowac, wiec wszystko jest. ciezko bylo, ale jestem juz doktorem. prosze do mnie mowic pan doktor ricottan:)

Gość loreleil
wyzsze zawodowe przepraszam:D

Gość a jakie sie ma
a..oki,no bo wlasnie se zastanawialam czy wyzsze niepelne (czy istnieje takie pojecie)czy wyzsze zawodowe...w koncu to studia zawodowe wiec byloby to nawet logiczene....ale...hmmmm,...wyzsze zawodowe to wlasnie myslalam ze po obronie

Gość a jak ktos jest w technikum
i zda mature i egzamin zawodowy to jakie to bedzie? srednie czy zawodowe?

Gość ustawa
Nie istnieje coś takiego jak wykształcenie wyższe niepełne. Jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem, niech przeczyta ustawę o szkolnictwie wyższym ( wystarczy wpisać w przeglądarkę "ustawa o szkolnictwie wyższym") i tam wszystko jest napisane :) Jest wykształcenie wyższe: I stopnia - licencjat lub inżynier II stopnia - magister III stopnia - doktor Do tego są studia nie dające tytułu naukowego jak studia podyplomowe czy MBA. Jest rzeczą przerażającą, że ludzie, którzy idą na studia lub je kończą - nie wiedzą jakie mają wykształcenie. Brak tak elementarnej wiedzy jest delikatnie mówiąc żenujący.

Gość gość
http://www.szkolnictwo.pl/szukaj,/szukaj,Wykszta%C5%82cenie pomaturalne maja osoby ktore zdaly matre a srednie jak sie np zda LO a nie podejdzie do matury

A propos wykształcenia: czy któraś z Was ukończyła MBA? Zastanawiam się nad podjęciem tych studiów, są drogie, ale podobno to zwraca się później w podwyżce wynagrodzenia/nowej pracy, bo na pracodawcach robi wrażenie taki tytuł, bo magister jest już oklepany... Na stronie wymienionych jest wiele korzyści: http://studiamba.wsb.pl/oferta-studiow/poznan/korzysci-emba A Wy co myślicie? Jakie macie doświadczenia?