Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantaaaa

Gdzie jest teraz mój facet???????????????????????

Polecane posty

Gość Samantaaaa

Kur...nie odbiera telefonu ,po pracy juz jest, niby z kolegami ,ale dlaczego nie odbiera telefonu?????????? :( :(

Gość piękna blondyna D
A siedzi tu....masuje mi stopy:classic_cool::P

napewno jest proste wytlumaczenie, moze cos sie z autem stało, albo z zasiegiem problem? na tyle napewno on jest wyczulony ze wie ze gdy nie bedzie odbieral to bedziesz rozpaczona. Moze komorke zostawil w samochodzie, grunt to ni schizowac, a zreszta co Tobie da takie martwienie?

Gość napisz mu
ze bardz sie zle czuejsz i jedziesz do szpiatala, jak wlaczy to sie przestraszy i bedzie mial nauczke, zeby nasteonym razem pilnowac.

Gość napisz mu
kurde jest godzina 22, dzieci ida spac, wiec dobranoc podszywaczu.

Gość napisz mu
no moderatorzy zadzialali, brawo

Gość pewnie jest u kochanki
nic sie o niego nie martw, na pewno jest w dobrych rekach :D

Gość Samantaaaa
Najgorsze ze wiem co sie stało,spotkał kolege i sie zapił po prostu.Nawet brat jego wysłaał mi teraz mmsa jak sobie spi ,cep jeden.Jak chce skonczyc jak chlor,to niech konczy ,ja na to nie bede patrzec...po 4 latach związku ,a myslałam ze to juz sie skonczyło.

wiesz co wydaje mi sie ze troszke przesadzasz, taki juz jest mezczyzna ze spotka kumpla i sobie zrobia co tygodniowy RESET :) moze nie jest to smieszne, ale czasami tak bywa, jakies tam odreagowanie pracy, stresu i zony

Gość M7
Gosciu ma dziewczyne, a woli isc i pic z kumplami :o Ale moze to jest sposob na poznanie kobiety. Moze was pociagaja takie typy :/

uwazacie ze mezczyzna czasami nie moze zrobic reseta? Na to wyglada ze mloda nie mieszka z nim, jak on gdzies spi z bratem wiec o co tyle krzyku

Gość M7
reset resetem, ale mogl chociaz zadzwonic i powiedziec jej, co sie z nim dzieje. A tak byc moze ma w dupie jej uczucia i nie liczy sie z ukochana.

no dobra, racja mogl zadzwonic, albo chociaz eske napisac, Samanta coz musisz cos na to zaradzic :)

Gość Samantaaaa
Nie no ,to ja dzwoniłam ,napewno ponoc wypił z 3 piwa ,ale na pusty zołądek to od razu pada,ale mi sie wydaje ze to nie było tylko piwo.A z naszym związkiem jest ok ,nawet pomieszkujemy razem a faceta mam fajnego i dobrego ale jak spotka kolege to jest zle,bo go zaraz namówią

to tak samo ze mna jest, przez co moja dama nei nawidzi moich kumpli, coz tak to w zyciu bywa, czasami ciezko odmowic :)

Gość Samantaaaa
Słuchaj,on robi całymi dnami w warsztacie ,wraca do domu i jest głodny ,spotka kolege i tak czxasem bywa ,Faceci jak mozecie tak namawiac na picie ,dziewczyny tego nie lubia ,kazda chce miec trzezwego faceta,ale ejstem zła

nie martw sie Mała, moze on proboje sie opedzic i narazie miernie mu idzie ale walczy z nimi jak moze :) jutro porozmawiajcie, jakos musi to pozytywnie sie zakonczyc

Gość kolosss
No coz, widac koledzy sa dla niego wazniejsi od Ciebie. Bywa :o

Gość Samantaaaa
To nie tak ,ze wazniejsi ,bo cały swój wolny czas zawsze spędza ze mna,naprawde jest dobrym ,spokojnym,chłopakiem ,nie jest szpanerem i wogle to pracowoty facet a,le czasem wypije a tego nie lubie.