Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam_sie

Czy rozpozna prawiczka?

Polecane posty

Gość Zastanawiam_sie

Wlasnie, zastanawiam sie nad tym. Jakos tak wyszlo, ze podczas naszej rozmowy nie przyznalem sie do tego, ze nie bylem jeszcze z kobieta. Ona jest mloda, lekko pod dwudziestce, ma niewielkie doswiadczenia seksualne, jest niesmiala, nawet bardzo, dotychczas miala tylko jednego faceta, a od dluzszego czasu nie uprawiala seksu. Czy pozna, ze jestem prawiczkiem? Nie chodzi juz nawet o przedwczesny wytrysk, bowiem chyba uwierzy, ze po mojej dlugiej przerwie, to raczej normalne, ale raczej o "technike". Jakie jest wasze zdanie

Gość java.........
Jasne, że tak Wstydzisz się tego???

Gość pozna pozna
napweno zauwazy strach w Twoich oczach :P

Gość llllllllllllla
jesli masz mniej niz 20 lat to nie masz czego sie wstydzic :p :p

Nawet jak jestes po 20 to tez nie szkodzi :) Mi by bylo milo wiedziec ze jestem pierwsza :)

Gość Zastanawiam_sie
A po czym ma rozpoznac?

Gość pozna pozna
bo braku zdecydowania, zdenerwowaniu ...

Gość java.........
Po niepewności ruchów.:

Gość Zastanawiam_sie
Nawet jesli ma male doswiadczenie? A czym rozni sie ktos, kto ma za soba powiedzmy kilka stosunkow od prawiczka? Az taka ogromna roznica?

Gość pozna pozna
jest roznica i koniec!!! bedziesz drazyc temat az uslyszysz to co chcesz uslyszec ? :O

Gość java.........
W ogóle to chcesz przed nią to ukryć, tak?

Gość Zastanawiam_sie
Skoro juz sie poszlo w wersje twierdzaca, ze sie nim nie jest, to troche bez logiki byloby ja nagle zmienic...

Gość Serafo
Chyba ze chlopak na talent do rzniecia:D

Gość java.........
Samorodny:classic_cool:

Gość I tyle
Nie ma pewnego sposobu, żeby to sprawdzić. Facet mógł mieć dziesiątki kobiet, ale jest nieśmiały i skończy zanim zdejmie gacie, albo nigdy tego nie robił, ale naoglądał się filmów i sobie poradzi.

Gość Dolaczam
do tematu. A jesli koles pomoze sobie sam jakis czas przed stosunkiem, to chyba nie dojdzie tak szybko?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A czemu jej nie powiesz? Mysle, ze docienilaby to i w niczym by to nie przeszkodzilo. Jesli nie ma doswiadczenie pewnie nie bedzie problemu z tym, ze ty tez nie masz :/ Po co ja oklamywac...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ojej, no to powiedz, ze wczesniej twierdziles ze nie jestes, bo sie wstydziles, nie znaliscie sie dobrze itp itd. :D

Gość Zastanawiam_sie
Oklamywac? Oklamalem ja juz, mowiac, ze mam doswiadczenie, a podobno raz nadwerezone zaufanie trudno odudowac, dlatego nie chce powiedziec prawdy. Zastanawiam sie, czy czasami nie isc do jakiejs "milej" pani, z ktora moglbym pocwiczyc w temacie. Zalezy mi na tym, zeby w razie czego sprawic jej przyjemnosc, zeby nie byla rozczarowana.

Gość krew mnie zalewa no
Ja jestem prawiczkiem i mam to gdzies co sobie inni pomysla, zreszta nie rozpowiadam tego bo po co to komu, ale swojej dziewczynie powiem, na razie jeszcze ona nie pytala sie o to, jak bedzie sie pytala to nie bede sciemnial, jak mnie naprawde kocha to to nie ma znaczenia. A talent do rzniecia czuje ze mam ;P

Gość cegła
a czy facet pozna ze kobieta jest dziewica??

Gość Zastanawiam_sie
Coz, postaram sie dac jej maksymalna przyjemnosc poprzez zaawansowane pieszczoty, petting nie jest mi w koncu obcy, penetracje pozostawie dopiero na punkt kulminacyjny, moze nie domysli sie, jesli pokaze, ze nie jestem zupelnie "ciemny". Zobaczymy.

Gość Rozprawiczyłam
.. i nie mialam o tym zielonego pojęcia!!!! Bylo super! Kochalismy sie bardzo dlugo ... az w koncu opadlam z sil, bo za nic w swiecie nie moglam go doprowadzic do konca :P Tlumaczyl sie, ze dawno nie mial kobiety i troche się zestresowal... nie wnikalam w szczegoly. Juz wtedy wydawal mi sie bardzo doswiadczony... O tym, ze byl prawiczkiem dowiedzialam sie po paru latach.. kiedy juz nie bylismy razem... Nasze drogi ponownie sie zeszly i tym razem bylo... hm... fakt, bardziej zdecydowanie, ale nie powiedzialabym, ze lepiej. Mial co prawda wiecej pomyslow, lubil kombinowac... wyprawialismy istne kombinacje alpeskie :), ale nie znaczy to wcale, ze bylo lepiej... Tym pierwszym razem bylo wyjatkowo !!! - to sie czuje i najbardziej ceni! Nie przejmuj sie i daj z siebie jak najwiecej uczucia... a technika ? no coz.. mamy to w genach.. jestesmy jak zwierzeta :D

Gość Szczery
Spoko, jesli peknie wam guma, to raczej bedzie miala inne problemy niz to, czy byles prawiczkiem czy nie:P

Gość facet powiedz jej prawde
zwłaszvczas jak masz tak do 22 lat :-)

Gość Zastanawiam_sie
Dlaczego "zwlaszcza" jak mam do 21 lat? Generalnie, moge jej powiedziec, tak, jak ktos tu sugeruje wyzej, z tym, ze nie wiem, czy ona wowczas nie bedzie inaczej na mnie patrzyla, w koncu to nie jest chyba powod do dumy byc prawiczkiem.

Gość gość
Szukam Pana na telefoniczny i może prawdziwy seksik. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://www.sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Nie wolno się łamać tylko szukać chętnej np na http://bzykacz.pl bo sama nie przyjdzie