Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wierze juz w miłość

brak tematu poprostu chce sie wyzalic

Polecane posty

Gość Nie wierze juz w miłość

Ja juz nie wierze w miłosc , nie wierze ze kiedykolwiek jakiś facet mi powie "kocham Cię" a ja mu odpowiem "ja Ciebie tez" Był taki jeden kiedyś niby nic nie bylo spotykalismy sie , ja sie zakochałam , on mnie porobił kiedy usłyszał ze jestem dziewicą..... Miałam innego faceta przez rok myslalam wciaz o tamtym ... Pozniej po rozstaniu byla przez długi czas sama , widywałam tamtego czasami jak jechał samochodem , czasem bylo czesc , czesc ... No i teraz po 3 latach znow sie zaczelismy spotykac , on zmienił sie , spoważniał , bardzo mi sie to podobało jego zachowanie , troska o mnie czułam sie przy nim wspaniale .... mowil ze narazie nie chce dziewczyny ale moze cos miedzy nami zaiskrzyc ... Ja cały czas go kochałam , on pozniej zaczol mowic o seksie o tym jak bardzo by to chciał ze mna zrobic... Tak jakos wyszło zaczelismy sie całowac , on mnie przytulał , był taki kochany czuły , ale do niczego miedzy nami nie doszło , powiedzialam mu w koncu ze go kocham ze go zawsze kochałam .... I to było nasze ostatnie spotkanie , odzywał sie czasem ,ze sie musimy jakos postkac pogadac ... Ale d tego spotkania nie doszło dzis juz sie w ogole nie odzywa , dowiedziałam sie ze sie spotyka cały czas z innymi dziewczynami , i pewni wszytskim mowi to samo , wiem juz jaki on jest , jest babiarzem nigdy ne mowi prawdy , ale ja go i tak kocham , tak bardzo bym chciała z nim byc , tak bardzo bym chciała aby on sie zakochał....... Ale nie , ja za nim nie bede latac , wole cierpiec w samotnosci niz sie za nim uganiac nigdy go nie zapomne , bardzo go kocham za to jaki jest , czuje ze jest dobrym chłopakiem tylko za bardzo wykorzuystuje swoją powodzenie u dziewczyn ... Ktos by sobie mogł pomyslec ze chce byc jego jedna z wileu ale tak nie jest , ja nie bede walczyc nie zakochał sie teraz to juz sie nigdy nie zakocha!!! Bardzo to mnie boli , że poraz kolejny pozwoliłam mu na to zeby mnie skezywdził i boje sie ze znow mu na to pozwole przy najbliższej okazji ....Nie potrafie mu sie o przec!!!!

Nie potrafisz mu się oprzeć, bo boisz sie samotności, polub samotność i ceń siebie, a inni cię będą cenić. Jak nie wierzsz, to cię nikt nie pokocha. Wiara czyni cuda, pamiętaj i myśl pozytywnie.

Gość zapomniania jjjj
zapomnij o nim , poprostu :(

Gość łatwo powiedzieć
zapomnij to cholernie trudne

Gość gonzaleska
Kochana on jednak nie spoważniał jak pisałaś.Powiedział Ci że nie chce dziewczyny.Przykro mi,ale z tego nic nie będzie.Ja też nie potrafiłam zapomnieć,ale czas leczy rany.Jeszcze czasem pamiętam,ale już mniej.Zerwij z nim kontakt bedzie Ci łatwiej.

Gość nie wierze juz w miłość
Od 2 dni w ogle sie do niego nie odzywam , napisałam mu tylko smsa zw sie z nim jzu wiecej nie chce spotykac.... On cały czas dzwoni do mnie , niewiem czy mu zalezy ... :( Niewiem co robic

Gość nie wierze juz w miłosc
przestał dzwonic... ami jeste coraz cieżej ..... Czyli jednak mu nie zalezolo i nie zalezy!!!! :(

Gość kara81
Cześć!!Bardzo mi Ciebie żal bo to samo przeżyłam.Drugi raz a nawet trzeci uwierzyłam w jego słowa a on,gdy się dowiedział,ze ja go kocham nie odzywa się od 2 tygodni.Ale ja tez się nie odzywam.Juz tyle razy poniżyłam się dla tej miłości,że chyba wyczerpałam limit;-)!Ale jest mi b.b.b.ciężko tak jak Tobie.Staram się stworzyć nowy związek i pokochać innego ale...Ciągle myślę o tamtym i powoli przestaję wierzyć w kolejną miłość.Może kocha się tylko raz???Ale jednego jestem pewna,nie odezwę sie pierwsza i Tobie też tak radzę.Musimy miec swoją godność!Dlatego życzę Ci duuuuuuuuużzo wytrwałosci i sił!POZDRAWIAM

Gość Nie wierze juz w milosc
Masz racje mam swoja godnosc , nie ozywam sie do niego w ogole , ja wiem ze on sie odezwie jeszcze nie raz - nie zaliczył mnie- to mu pewnie nie daje spokoju , ale nigdy mnie nie zaliczy !!! Jestem silniejsza "co cie nie zabije to cie wzmocni" swiete słowa!!! Jest mi nawet lepiej kiedy sie nie odzywa , teraz nie martwie sie gdzie on jest , czy jest z inna itd mam to gdzies co robi....dzieki!!