Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmm

dziwna wysypka

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm

po pachą (ale nie w miejscu gdzie rosną właosy tylko niżej) mam takie coś...skupione na powierzchni ok 5 cm....nie swędzi ani nie piecze a wygląda w sposób dośc nietypowy....plamki, większe i mniesze w kolorze ciemniejszym od skóry, lekko wypukłe...na pierwszy rzut oka wygladaja jak skóra poparzona od słońca gdy schodzi nie platami lecz robią się własnie takie plamki...i jakby ta skóra byla zabariwiona na brązowo. byłam u lekraza ale jak mnie wysłuchał to stwierdził że skoro nie swędzi i jst tylko w tym miejscu to nie nalezy się przejmowac bo pewnie samo zejdzie...nawet nie kazał mi pokazać.... zastanaiwma się co to może być.....

Gość hmmmmmmmmmmmm
idę do lekarza...jednak

Gość 38 letnia mama
i co powiedzial? bo ja mam to samo biore leki ale nic nie daja chyba pojde na testy

Gość hmmmmmmmmmmmm
powaznie masz to samo? myślałam że to łuszczyca ale ona stwierdziła że to mziany grzybiczne chyba(sama nie była pewna) i zapisała mi lek Triderm....na 22 listopada zapisałam się do deramtologa....a ty jak długo to masz? rozprzestrzenia się? swędzi? zdaje mi się że grzybica tak nie wygląda ale nie mam pewności....

Gość 38 letnia mama
ja mam to 2 miesiace nie mam nic jesc ani pic tzn zero owocow , sokow , warzyw

Gość hmmmmmmmmmmmm
zaraz idę do deramtologa więc jego opinia chyba bedzie bardziej pewna niż niezorientowanej pani doktor:o moja mam mówi że miała to na całej szyi i wyleczyła się mascią domowej roboty:o no ale zobaczymu...na razie mam tego mało wiec moze nie bedzie tak xle....