Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe...

czy to mozliwe...

Polecane posty

Gość czy to mozliwe...

ze po bardzo drogim podkladzie (estee lauder double wear stay in place), ktory mial byc nie komedogenny, nie powodujacy tradziku i Bog wiec co tam jeszcze na tym opakowaniu bylo, po 5 dniach uzywania wyskoczyl mi okropny ropny tradzik (pelno takich malenkich bolacych krosteczek wypelnionych ropa). Normalnie powiedzcie mi czy to mozliwe i czy ktora tak miala?? Bo normalnie jestes wsciekla jak nie wiem co, wywalilam tyle kasy na NIC!!!Mial byc piekny i wspanialy, bardzi trwaly, matujacy i dobrze kryjacy. Oczywiscie obietnice wszystkie spelnione, ale kosztem zapryszczonej twarzy :o Dzis mam na buzce inny podklad i nic (narazie odpukac) mi nie wyskoczylo, a wczoraj do tej pory mialam juz 4 nowe pryszcze :o

Gość jasne że możliwe
widocznie masz uczulenie :(

Gość czy to mozliwe...
o zesz kurde mac no...a mial byc taki super fajne:o:o:o ktos tak moze mial po tym lub innym podkladzie jak ja po tym?

Gość czy to mozliwe...
ok, podam, ale wieczorkiem, bo teraz jestem w pracy, a te G***O zostalo w domu:o

Gość prawda niestety
A gdzie go kupiłaś? Może wróć do sklepu, powiedz, że jesteś uczulona i czy mogłabyś go wymienić na jakiś inny podkład. Poza tym drogie podkłady zawsze należy wcześniej testować, w Sephorze można poprosić o próbki.

Gość czy to mozliwe...
Kupilam go w Douglasie, ale teraz juz nie moge go zwrocic, bo po tygodniu (i 5 krotnym zuzyci) nikt go nie przyjmie. Pluje sobie w brode jak nie wiem, ze poprosilam o probke, ale w sumie skad moglam wiedziec...To nie jest moj pierwszy podkad, ale cos takiego zdarzylo sie po raz 1 :(

Gość czy to mozliwe...
ze NIE poprosilam o probke mialo byc oczywiscie...

Gość no kurka
a wiesz ze ja tez sie nacielam na kosmetyki estee lauder?!!!!!!!!!!!!! najgorszy kosmetyk z tej firmy jaki uzylam to Microdermabrasion..tragedia...pisali ze mozna uzyc dla odswiezenia cery tuz przed imprezą i dzieki bogu ze na impreze nie szlam jak go uzylam..wszystkie przebarwieniaktore w zyciu mialam wyszly na wierzch!!!!!!!!!!!!!