Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..niezdecydowana..

Boje się seXu

Polecane posty

Gość tralalalalaaaaaaaaaaaa
Ja tez sie boje.. ale z innych powodow... Nie wyobrazam sobie jakbym miala sie jeszcze przy tym wstydzic.... Mialam chyba ze trzy proby podejscia.. na razie nadal jestem dziewica.. Ale nie wyobrazam sobie takich obaw, o ktorych ty piszesz... Nawet jesli jestes dorosla (nie podalas wieku) to uwazam,ze nie jestes na TO gotowa... Po ciemnku?? Zartujesz chyba!!! Przeciez to jedno z najpiekniejszych doswiadczen w zyciu!!! Ja bym za nic w swiecie nie chiclala po ciemku!!! Dla mnie niezbedny jest dlugotrwaly kontakt wzrokowy!!! To cos nieziemskiego w takiej chwili!! Czulam wtedy calkowite zespolenie dusz... Mimo iz , tak jak napisalam na poczatku, jeszcze sie nie kochalam,ale podczas tych prob, a zwlaszca ostatniej czulam ze mi skrzydelka urosly... i unosze sie gdzies nad chmurami... W tamtej chwili nawet nie pomyslalabym by jeszcze martwic sie swja nagoscią... Jak sie jest pewneym tej drugiej osoby i sie ja kocha i sie czuje,ze jest sie kochanym to NAGOSC nie stanowi problemu... I wierz mi,ze jesli to TEN, to taka swoboda przyjdzie z czasem:) Ja nie krempuje sie nawet pokazac mojemu menowi z bliska moja mała:):) Skoro tego pragnie:) I skoro go to podnieca:):):) Co do golenia... po prostu zapytaj sie swojego chlopaka... jakie kobiety lubi.. czy mu to bedzie przeszkadzalo,ze sie nie ogolisz itd... Osobiscie uwazam,ze to golenie to strata czasu... i tak golimy juz pol naszego ciala.. zeby jako tako wygladac np. gdy zakladamy spodniczke. Golenie sie "tam" to juz lekka przesada... To wymysl naszego wieku, kiedy to firmy kosmetyczne kreuja mode na gladkie cialo.. a kobiety daja sie zwiesc... Kiedys kobiety byly OSTRO owlosione i jakos ludzkosc sie rozwijala nadal :D Ale dlugi post mi wyszedl... Pozdrawiam zalozycielke topicu:) Glowa do gory!!

Gość fgtnagdan
Ktoś mi napisze jak u Was jest z pomocą "wchodzenia" ? On czy Ty ?

Gość aldiiiii
zalezy czasem ja czasem on

Gość ja proponuję wygoloną zoladz
chyba sie w takim razie podrapie i pojde pochwe ogolic:):):)

Gość fgtnagdan
Bo ja właśnie nie wiem, czy on powinien zacząc go wkładać, czy ja powinnam... i jak to zrobić :|

Gość ja proponuję wygoloną zoladz
a nie mozecie razem ????????:P

Gość xyzzyx
to zalzey. najczesciej to samo jakos wychodzi, ale czesto mu pomagam, bo biedak jeszcze nie wprawiony jest :P jak sie kochamy od tylu to ja go naprowadzam :P

Gość dzięki
dzieci ile macie lat?? dobranocka juz sie skonczyła:P

Gość fgtnagdan
A co, nie można pytać ? Chyba po to jest ten topik.

Gość dzięki
mozna pytac ale co ty? rad potrzebujesz? bedziesz sie wzorowac na innych? phiiiiii:P

Gość fgtnagdan
Boje sie sexu i chce wiedziec jak to było z Wami... Więc, może mi pomożesz ?

Gość ..niezdecydowana..
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi :) A lat mam 21 i ten chłopak to własnie TEN jestem z nim 2 lata ale jakos nadal sie krępuje....

Gość dzieki
w czym ci pomoc? we włozeniu? buahahaha

Gość fgtnagdan
Ale smieszne, naprawde. Hahaha

Gość Fajny chlopakl
w jakim wieku rosnie wacek ?

Gość Do taaa jasne
cyt. taaa jasne ... "większość mężczyzn woli wygoloną pochwę" Chłopie z jakiej choinki ty się zerwałeś? Od kiedy pochwa ma włosy?Włosy są wzgórku łonowym a pochwa jest gładką śluzówką i żadne badziweie tam nie rośnie, no chyba, że na Twojej durnej pale i tylko na Twojej żołądzi.

Gość gośćvacek
Po ssijcie mojego vacka to poprawi sie wam humor

hej wam ja mam 27l. i tez prubowalam byc zwiazku i tez mi cos kazalo sie wycofac tak naprawde boje sie nie chcianej ciazy