Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..niezdecydowana..

Boje się seXu

Polecane posty

Gość ..niezdecydowana..

Od jakiegos czasu zaczeliśmy z moim chłopakiem sie pieścić, jednak on nie widział jeszcze mojej malej... Piersi tak ale tego miejsca nie. Mało nie brakowało a doszło by do zbliżenia jednak ja zaprotestowałam. Chciałam tego jednak nie pozwoliłam mu na to.. Moj problem polega na tym że boje sie bólu jaki może nastąpić przy pierwszym razie i wydaje mi sie że jak on by miał patrzeć na moje nagie ciało to chyba spaliłabym sie ze wstydu. Nie wiem dlaczego tak jest... Wstydze sie mu dać TAM dotkać, a co dopiero jakby miał mi tam patrzeć.. Nie wiem czy chłopaki woglą wygolone muszelki czy nie.. nie wiem.. Nic nie wiem :( Czy coś jest ze mną nie tak??? Nie robie sobie żadnych jaj, prosze tylko o poważne wypowiedzi i waszą pomoc i wsparcie

Gość spoko....
Jeśli chodzi o golenie miejsc intymnych, to większość mężczyzn woli wygoloną pochwę, albo pozostawiony cienki paseczek. Bólu się nie obawiaj, jeśli będziesz podniecona, a Twój facet delikatny ból będzie minimalny, a wręcz niewyczuwalny. Poza tym znam kobiety, które sa tak zbudowane, że nie odczuwały żadnego bólu. Nie obawiaj się nagości, po pierwszym razie zapewne staniesz się bardziej otwarta i mniej wstydliwa. Poza tym nie musisz tego robić przy właczonym świetle, ale np. w blasku świec czy przy dyskretnej nocnej lampce.

Gość lkxhxeipr
hmmm ja mysle że kazda kobieta sie boi pierwszego razu. Ja np. kiedys sie umowilam z moim facetem na pierwszy raz... miało byc cudnie, ale w koncu nie zrobilismy tego, bo sie strasznie bałam... A jakis czas poźniej, kiedy najmniej sie tego spodziewalismy... ;) Bolało, ale nie jest aż tak źle, da sie przetrzymać :D Twoj partner powinien wiedziec że jestes dziewicą, to bedzie delikatniejszy dla ciebie :) to wazne A co do wstydu, to ja także bardzo sie wstydziłam, nie tylko cipki ale i piersi. Podczas pierwszego razu w pokoju bylo ciemno, wiec to dalo troche rozluźnienia. A jak juz bedziesz po, to wstyd minie :)

Gość xyzzyx
Ja osobiscie nie lubiłąm sie pokazywać mojemu chłopakowi w pełnym swietle bo uwazam, ze kobiece narzady rozrodcze nie wyglądają zbyt atrakcyjnie :P jakaś dziwna ciemnawa skóra, te włoski, no jak dla mnie nic specjalonego. i tez mialam dylemat czy sie golic i ile. zostawialam paseczek ale jak mi robil minetke to czulam dyskomfort, ze smyra sobie jezykiem i zebami po moich wlosach :/ teraz gole sie na zero i musze powiedziec ze tak czuje sie super. i uwazam ze moja muszelka calkiem ogolona wyglada duzo lepiej. a jak czasami odrosna to nie panikuje bo moj chlopak mowi ze mu to nie przeszkadza. poza tym prawi mi mnostwo komplementow na temat mojego ciala i to w duzej mierze pomoglo mi przelamac moj wstyd.

Gość a ciąża
Wejścia penisa do pochwy się boisz a niechcianej ciązy nie? Chcąc mieć komfort psycho-fizyczny musisz zadbać o dobrą antykoncepcję i to dla siebie, na chłopaka nie możesz liczyć, żaden kondom, żadne "wyskakiwanie " przed ejakulacją, nic z tych rzeczy!! Idź do ginakologa po poradę i stosowną do wieku antykoncepcję. Pobieżnie znajdziesz coś na temat seksu, antykocepcji na www.vademecum.zdrowia.prv.pl , więcej szukaj w Googlach

Gość aldiiiiiiii
jak na moje oko (jestem kobietą) to to miejsce musi byc wygolone i moj facet tez tak uwaza jakbym tam sie nie ogolila to z mojego pierwszego razu tez by nic nie wyszlo bo bym sie po prostu wstydzila a jezeli chodzi o bol to mnie bolalo cholernie ze az sie kurczylam jak chcial wejsc i bol taki odczuwam nadal bo robilam to dopiero 4 razy ale jest juz mniejszy nie wiem jak bedzie za piatym razem mam nadzieje ze juz samam przyjemnosc:)

Gość taaa jasne...
"większość mężczyzn woli wygoloną pochwę" :O

Gość proponuje jeszcze
macice wygolic :O

TEZ JESTEM DZIEWICA I TEZ MAM PODOBNE OBAWY bo np golilam sie \"na probe\" i wzgorek jescze ok ale potem tak calkiem miezy udami - horror dziwczyny jak wy sie golicie i czym? maszynka, krem do depilacji , wosk czy ta zachwalana pasta cukrowa? no i czy nie macie wrazenia ze ogolona na zero cipka wyglada jak u dziecka?

Gość ja wlasnie mam
takie wrazenie :O Dziwna ta moda dzisiejsza...

Gość apropos golenia
jak to robicie? Ja mam w planach pierwszy raz na pojutrze :D Mam nadzieje że wszystko wyjdzie hehe :P Ale mam problem z goleniem sie tam. Wczoraj delikatnie ogoliłam boki na próbe i dzisiaj swędzi, piecze ehh... co z tym zrobić? Jak zrobic nastepnym razem żeby nie było tego uczucia nieprzyjemnego gdy włoski odrastają? :(

Gość widocznie tego nie robią...
bo nikt nic nie mówi

Gość xyzzyx
Ja sie gole maszynką, zazwyczaj 1-2 razy w tyg. Mnie nie podraznia, ale staram sie to robic bardzo ostroznie. Pozniej na to pasta cynkowa i jakis krem lagodzacy. I jest git :) Moze i ogolona cipka wygląda jak u małego dziecka, ale ja sie z tym czuje lepiej, kiedy wiem ze mój chłopak sie nie zadławi włosem itp. Poza tym jak robi mi minetke to tez sie lepiej czuje majac swiadomosc ze nic mu tam nie smyra po twarzy itp.

Gość xyzzyx
nawet gdyby była to trudno było by do niej dotrzec i ja ogolic:P:D

Gość alez te kobiety
teraz owlosione :D moze to po czarnobylu

Gość nie zbaczaj z tematu
hej dzieciaki----> gdybyś była inteligentna to byś się domyśliła co się kryje pod pojęciem pochwy. Pochwa to nie tylko środek, ale też wargi sromowe, , wzgórek itp.

Gość hej dzieciaki
pochwa to pochwa, poucz się anatomii człowieka zanim zaczniesz się wymądrzać:D

Gość a to ciekawe
chyba musiales/as studiowac 6 lat medycyna zeby dojsc do takich wniosków :D

Gość hej dzieciaki
nie zbaczaj z tematu...>Pochwa (łac. vagina) to mięśniowo - błoniasty, silnie rozciągliwy i elastyczny przewód, długości 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm), stanowiący połączenie między macicą, a przedsionkiem pochwy stanowiącym część sromu kobiecego . Co najwyżej srom sobie golicie dzieciaczki!!!

Gość wygolona brożka
cyt.:taaa jasne... "większość mężczyzn woli wygoloną pochwę" Komentarz: Nie ośmiszaj się koleś, pochwa zbudowana jest ze śluzówki i tam nie ma zarostu! Twoja opinia to tak jakbym powiedział: większość kobiet woli wygoloną jamę ustną. Pewnie jesteś młodzieńcem, który jeszcze na kupę mówi papu. Przykre, ale kiedyś musiał Ci ktoś o tym dowiedzieć. Gorzej gdybyś "to" palnął w towarzystwie kobiet.

Gość ja proponuję wygoloną zoladz

Gość do hej dzieciaki
szkoda sobie klawiature zuzywac taki to i tak wie lepiej a pewnie "pochwy" w zyciu na oczy nie widzial

Gość fgtnagdan
A to wy zawsze pomagacie "wejść" chłopakowi czy on "to" wpycha?

wygolona czytaj ze zrozumieniem! bo ta osoba wlasnie z tego miala ubaw poniewaz ktos inny o tym tak napisał

Gość piekna suknia
pochwa to wewnetrzny narzad rozrodczy :o

i ta osoba cytowała cokolwiek to dla ciebie znaczy:P:P:P

Gość na kafe dowiedzialam sie
ze macica swedzi, a pochwe sie goli :D wygolona---> Zacytowalas moj cytat... Ale nie szkodzi. Tu na kafe wiekszosc osob czyta bez zrozumienia 🖐️