Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z wacikiem

czy w czasie/ po ciazy czulyscie sie tak samo atrakcyjne jak przed nia?

Polecane posty

Gość dziewczyna z wacikiem

jak odbieralyscie waszych mezow? ze podobacie im sie tak samo? czy szybko zaakcepotowalyscie nowy wyglad?

Czułam sie tak samo, może dlatego ze zaraz po ciąży wróciłam do dawnej wagi, a że jestem szczuplutka to różnicy nie widziałam, na szczęście. A w ciąży czułam sie najbardziej atrakcyjna, no moze pomijając 8 i 9 miesiąc. :)

Gość ugu
Przed byłam b. atrakcyjną, b. szczupłą dziewczyną o raczej chłopięcej budowie ciała. W trakcie ciąży uważałam, że wyglądam strasznie. Otoczenie było przeciwnego zdania (przytyłam 7 kg.) Po urodzeniu dziecka właściwie od razu wróciłm do siebie. Dodam, ze całe życie ćwiczyłam. Jestem może o jakies kilo grubsza, ale wyglądam lepiej bo moje wąskie biodra nabrały krągłości, a piersi powiększyły sie o jeden rozmiar. Myslałam, ze jak urodzę dziecko to się rozlece. Nic podobnego, czyję się b. atrakcyjna niż kiedyś.

Gość wszystkie sa piekne i atrakcyj
to gdzie te wszystkie lekko tluste mamuski? nie ma juz takich??????????? teraz same lalki barbie z wiekimi brzuchami??

ja tragedii zadnej nie czulam ale nie przytylam w ciazy jakos wiele a po zaraz spowrotem wrocilam \"do sibie\".Moj maz nigdy nie dal mi odczuc ze przez moj \"beben\" to juz jeste be i fuj...kochalismy sie czesto podciaz ciazy a i po dosc szybko wrocilismy do bar bra:)-choc nie bylo to dla mnie bardzo latwe bo jak wiadomo ciaza obniza libido a zwlaszcza karmienie piersia...ale czas tak szybko leci ze raz dwa wszystko wraca do normy tak ze nie przejmuj sie.Swoj wyglad mozna naprawde wypracowac tylko odrobina dobrej woli.Ja wciaz slysze ze z wiekiem pieknieje hihihiih....(nie od meza bo jemu bym wcale a wcal;e nie wierzyla)Uszy do gory-wiara w swoja atrakcyjnosc to jest klucz do sukcesu:)

Ja na początku ciąży mam powodzenie jak nigdy :D W drugiej ciąży zaczęłam tyć tak jakoś od 5 miesiąca i później wyglądałam jak wieloryb :D Ale nie narzekałam bo miałam za to przepiekną cerę, włosy i piersi które budziły sensację ;)

Gość OnAaAaAaAaAaAa
jestem w ciąży, będę miała chłopaka i choć jestem duża to wszyscy wkoło mówią, że bardzo ładnie wygladam. Ja tam nie widzę różnicy, ale to chyba dlatego, że nie potrafimy ocenić sami siebie obiektywnie.

Gość no takkk
jedna inna opinia o "tłustych" mamuśkach i już nalot atrakcyjnych obrończyń - to fajnie, ze tu same atrakcyjne się odezwały, szkoda tylko, że wokół mnie same te tłuste :-o

Gość OnAaAaAaAaAaAa
przecież napisałam, że jestem duża (nie lubię stwierdzenia: tłusta) i że to otoczenie uważa mnie za atrakcyjną - ja się czuję normalnie

Jeśli chodzi o moją akceptacje swojego wyglądu było z tym róznie.Raz czułam się brzydka,gruba itd a za pięc minut latałam po domu z lusterkiem i mówiłam sobie jaka to jestem piękna ehehhehe -tak akurat było jak byłam w ciązy.Natomiast po porodzie gdzieś za miesiąc czy dwa czułam że wracam do normalności jeśli chodzi o wygląd akceptowalam siebie w 100 % mimo moich wałeczków

w czasie ciazy czulam sie tak kobieco jak nigdy (zreszta bardzo ladnie wygladalam bo mialam tylko pileczke i nigdzie indziej nie przytylam):) naprawde cudowne uczucie po ciazy czulam sie tez fajnie mialam wieksze piersi i tylko one sie powieszyly w porownaniu z okresem przed zajsciem.Poprostu promienialam dzis tak sie nie czuje jak w tamtym okresie:)a synek ma juz 14 miesecy

Gość zawsze
ha ha ja 20 przytyłam szał , ciał i uprzęży cud , miód , malina na szczęście szybko wróciłam no normalnego rozmiaru :)

to poradzcie co zrobic z obwislym brzuchem i rozstepami? tez przed ciaza bylam szczupla, po porodzie schudlam ale zostalo mi jeszzce 4 kg do dawnej wagi, ale to nic w porownaniu z brzuchem i rozstepami! jak sie tego pozbyc?