Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martii II

kobiety

Polecane posty

Gość Martii II

Patrząc na wypowiedzi kobiet,dochodzę do wniosku,ze w ich oczach jesteśmy czymś zupełnie najgorszym co może być,jesteśmy draniami,samolubami, egoistami, chcących tylko sexu, lodów,itp.Jakich wy macie zyciu partnerów? przeciez są wśród nas normalni faceci potrafiący kochać , przytulić , być oparciem , szanować, itp. ......................, a przedewszystkim uwielbiać was

Gość f..acet
i jeszcze mamy wielkie brzuchy od piwa

Gość skwierk
mają takich jak piszesz, ponieważ są w stanie zrobić wszystko, by fajnego człowieka zgnoić na dno. Zauważ, że w porzo gość po ślubie staje się najgorszym padalcem. Coś tu nie gra, zgadza się? Przez te wszystkie krowy najwspanialsi ludzie dotykają dna. Mój przyjaciel do tej pory ma blizny po żyletce, ja uwiedziony i wykorzystany przez kobietę-psychologa na terapii antydepresyjnej po śmierci mojej rodziny, kolejny przyjaciel o włos nie przedawkował przez takie pewne śliczne gówno z pizdą między nogami... Szkoda mnożyć przykładów. Kobieta to żmija. Jeśli potrafisz manipulować lepiej niż ona jej własnym jadem, możesz się bawić lepiej niż ona...

Gość ta to mi
przypomina... kuźwa... nic... mi nie przypomina. Taka nijakość z niej wali. To głupie pozdro. Następna pusta pizda.

Gość Portugalilainen
Jak ja lubie takie generalizowanie typu, faceci sa dranie albo kobiety to suki. No po prostu miodzio. A nie przyszlo nikomu do glowy, ze ludzie po prostu bywaja zli albo dobrzy. Znam zarowno wsrod mezczyzn i kobiet wielu wspanialych i wielu okropnych ludzi. A to ze sie na swojej drodze spotkalo niewlasciwa osobe nie rzutuje jeszcze na caly rodzaj kobiecy lub meski. Oczywiscie najlatwiej plawic sie w nienawisci, to takie proste.

Gość czekaj ha ha
widziałeś te jej niby zdjęcia? Naklejam je na butelki z wódką. Nie uwierzysz, ale kolejnego kumpla wyciągnąłem w ten sposób z alkoholizmu. Na coś się wreszcie potwór przydał.

Gość no dobra a ja np.
ciągle słyszałam od swojego chłopaka same zapewnienia, że mnie kocha itd., szalał za mną, obiecywał że zawsze tak będzie. A ja mu nie wierzyłam... I jak mu w końcu uwierzyłam, to skończyło się tak, że jemu wisi, czy się do niego odzywam czy nie, wisi mu co robię, co yślę, jestem dla niego tylko taką przytulanką, nawet nie do seksu, nie wiem po co,a ja zaraz eksploduję po prstu:o Nie chcec mi się juz nic, po prostu mam dosc. Nie dość, że zawsze mam doła dwa razy do roku, jestem po kilku nawrotach depresji, po nerwicy, z patologicznej rodziny, to w życiu spotykają mnie tylko chujowe rzeczy, Jestem chyba nikim i nawet najlepszy mężczyzna mi nie pomoze:o Nie wystarczą dobre chęciu, widocznie takie ja jak trzeba gnoic...

Gość gość
wooow, jestem na naklejkach na wodce, dziekuje 👄! Mama nadzieje, ze na Wyborowej bo na Bolsie bym nie zniosla:o

Gość skwierk
masz, weź żyltkę mojego kolegi, alo te prochy od drugiego, weź też może sznurek i spróbuj, bo jakoś współczuć kobiecie nie potrafię

Gość gość
no dobra a ja np. --> ło matko, polowa tego sie mnie tyczy, serio:o

Gość ktoś tam taki
na papierosy też cię przykleje. Chłopaki nie tkną. Dziękować brzydactwu za przysługę, dziękować

Gość no dobra bo ja np.
Wiesz, to podobnie jak ja, bo ja facetom tez wspolczuć nie potrafie. ale ludziom tak. I dla mnie nikt, kogo zanm nie jhest ani baba ani facetem, tylko czlowiekim. A ja dla wszystkch jestem nikim, I bardzo dobrze. Żyletek juz na pewno nie bed brala tym raezm, wole cos innego

Gość sen o ...
ha, ha, ha fajnie miło usłyszeć

Gość sen o ...
trzymam kciuki, może ci się uda. Już mrożę szampana na twój pogrzeb. Nie zawiedź mnie maleńka.

Gość sen o ...
Może ktos odpowie w moim topiku o problemie małych jąder, przykurczonych???:O Proszę!!!! Mam już 32 lata i boje sie pokazac kobiecie, bo moje jądra wyglądaja jak rodzynki wokół rowu mariańskiego mojego taty, Mariana:o

Gość najeżona sexem
ach ja przyjmę twe orzechy Marianie i razem z pozdro ^wpizdu600 będziemy ci rolować wała w przydrożnym sanitariacie

no nie mogę - macie wielkie pretensje, że kobiety jadą na facetów, a wy na tym topiku to co robicie? - wychodzi na to, ze jesteśmy siebie warci - przykre, ale chyba prawdziwe .... Martii -----> co ty w ogóle chrzanisz, że kobiety widzą tylko te złe strony facetów, przecież jest tyle topików, na których was kochają, mają oparcie, szaleją za wami, tylko ty ich chyba nie czytasz, bo pewnie są za nudne, hehehe. Najłatwiej jest sie doszukiwać dziury w całym, pojechać po kimś i luz - gratuluję \"szerokich horyzontów\"

Gość boooooo
kobiety sa...gorrrrrace:P

Gość zakwasy w lewej wardze sromo-
-wej. Jak leczyć!?

Gość boooooo
zboksowac ja:P...pomaga bo sprawdzone:)

Gość ta to mi
jestem tepym dupomózgiem który nigdy nie widział kobiety nago,wychowywal mnie wuj i to on zdeflorował mój odbycik. :classic_cool:

Gość Wrom
---------->skwierk "w porzo gość po ślubie staje się najgorszym padalcem" Nikt nie jest bohaterem we własnym domu.

Gość Anita Capinorka
Jest nbowy temat. Dawać rozwiązania!!! Łeeeee!

Gość ktoś tam taki
moje zdjecia wiszą w męskich szaletach na dworcach,dzieki mnie wzrosla znaczie wydajnośc srania jak i zuzycie Dazety Polskiej do podcierania d..y.Dyrekcja stacji postanowiła zatrudnic mnie jako pojemnik na męskie nasienie:classic_cool:

Gość Anita Capinorka
pozdro600 prosimy zaprzestać samochwał na temat intensywnoiści odoru jaki wydziela twoja szpara. Inne kobiety są sabotowane w tym plebiscycie. Twoje zdjęcia, czy też ryj, który one tam pokazują zostana niebawem zgłoszone do moderacji a potem wykorzystane jako skuteczny sposób na odstraszanie szczurów, myszy, owadów i złodziei fiatów 126p.