Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elektryczny węgorz

Stracilem szacunek

Polecane posty

Gość gość
Jeeesu, to ze Wy czegos nie robicie, nie znaczy ze ktos tego nie robi...nie majac dowodow, nie zakladajcie, ze klamie! Zreszta, czy az tak gorszace rzeczy pisala? Dla mnie najbardziej gorszace jest chyba to, z ema kochankow, majac meza, a to co z nimi robi, to mnie nie dziwi....po prostu uprawia seks - nie ze zwierzetami, nie z dziecmi, nie z nieboszczykami, tylko z facetami...co w tym dziwnego?I juz sie zamykam, bo to nie moja sprawa....

juz kiedys mowila...nikt nie zarzuci mi ze sie puszczac z kazdym i wszedzie..o nie....i daje tylko z wlasnej przyjemnosci nie z wyrachowania...poza tym jak juz mozecie zauwazyc to jednak o wiele wiecej liczy sie dla mnie charakter niz wyglad..nie lubie ludzi ktorzy wyzej sraja niz d....maja..po prostu ...

Gość wez przestań
żebyś ty jeszcze wyglądała..kto w to uwierzy chyba tylko naiwna pozdro

dzieki Pozdro ..za wstawiennictwo...ale polowa z ludzi na forum chyba pomylila fora...oni nie powinni sie znalezc na erotycznym tylko na katolickim...

Gość wez przestań
a ty powinnaś zejść na ziemie..bo jeszcze jak tak będziesz marzyc na ulicy wypadek spowodujesz

wez przestan...z Ciebie to pewnie albo greta garbo albo belmondo.....juz w to wierze...moze masz kompleksy z tego powodu ze jedni sie bawia ...a Ty tu cale dnie na forum ...cio? oj pogadaj sobie....poublizaj ...tylko to Ci zostalo...

Gość wyrozumiala
Wy sie wogole nie znacie. Miauczydelko ma po prostu duze poczucie humoru i to wszystko.

Gość wez przestań
:D pewnie...nie lubię tylko takiego pieprzenia..pstryknij palcami i sie obudź..a ty męża jeszcze masz tak..i pieprzysz sie z innymi:p

Gość miauczydelko ruchadełko

Gość wiecie ze jest 20
a jak wyglada miauczydelko? gdzie jest zdjecie? :D

Gość 2 do zera no
gdzie????

Gość a tam purchawkę
chcesz oglądać

Gość jaki nick miauczydelko hahaha
buahaha

Gość 2 do zera no
hhhahaha, prosze prosze czy moge zobaczyc zdjecie osoby ktora uwaza ze ktos nie WYKAZUJE mozgu? ona jest slodka przeciez, co wy chcecie...

Gość słodka idiotka.......
:D

Gość no to pa bziachwo

Gość miauczydelko nie kazdy ma
takie podejscie do sexu jak Ty tutaj... ja np robilam to co robilam i dlatego nie chce pisac pod czrnym nickiem cxzasem cos naskrobie na pomaranczowo

Gość słuchaj koleżanki pozdro
na pomarańczowo i nie pieprz o wszystkim i wszystko-tym bardziej ze to nie prawda

Jestem za miauczydełkiem. A was gówno obchodzi co ona robi, pewnie niejeden jechał na ręcznym czytając jej post. Sam mógłbym napisać kilka historii z mojego życia. Wtedy byłbym pewnie spoko ziomem i wyluzowanym gościem. Zajebani obrońcy moralności.

Jak mozna stracic humor czytajac posty na tym forum ;-) chyba trzeba miec cos nie tak z glowa albo zbytnio utozsamiac sie z ta gromadka smiesznych ludzikow tutaj ...wypisujacych od rana bzdury.

Gość dollo
Dajcie jej spokój, ona po prostu zachowuje się jak wiekszość facetów, dlatego Was to razi?

Gość eeeee tammmmm
Faceci zwracają uwagę na biust, wypominają kobietom ich braki, więc czemu my mamy być gorsze? Są faceci, których fujary nie nadają się nawet do płodzenia dzieci, więc czemu mamy siedzieć cicho i o tym nie mówić? Hej! Węgorz, ściągnij spodnie, pokaż co tam masz:P

Gość czlowiekz pieknym penisem
no ja to juz bym ci dla zasady wytlumaczyl jaka jestes paskudna :) Tak bym cie zdolowal ze bys samobojstwo popoelnila ... Tylko na to zaslugujesz ..

Mialczydelko, chyba nie przejmujesz sie szczekaniem tych bezplciowych kundli? Mam nadzieje ze nie, szkoda, nawet nie nerwow ale kalorii. Chcialabym zobaczyc ktoregos z tych \"prawdziwych mezczyzn\" bez spodni... Ale chlopaki sie nie doluja, w koncu w wieku 13 lat mozna miec nadzieje ze fiutek chociaz do tych 8 cm urosnie. 3maj sie ;)