Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona11

do posiadaczy CHOMIKA.proszę o szybki odzew

Polecane posty

Gość zaniepokojona11

proszę napiszcze mi w jakiej pozycji śpi Wasz chomik??czy na brzuchu?? bo mi się wydawało że tak spał a dziś go widzę leżącego na boku jakby zdechł,ale żyje.prosze o odp

kiedyś miałam 4 chomiki i żaden nie spał na plecach :P tylko zwinięty w kłębek w trocinach jak żyje to ok i nie masz czym się martwić

Gość malagga
spał zakopany w trocinach, sprobuj dać mu wody

Mój zawsze spał zwiniety w kłębuszek, a czasami tak jakby siedział i sobie mielił cos w pyszczku. Az pewnego dnia usnął na boku, z łapkami w górze, chyba na zawsze. Tego juz nigdy sie nie dowiem, bo myślałam, że to był koniec jego żywota i wyniosłam go na cały dzień na balkon, było minus 15 stopni. Później dowiedziałam się, że chomiki lubią sie hibernować...

moj spi na pleckach, na boku,czasem sie zwija w kłębek. dziwne zwierzę,ale kochaaaneeee :)

Gość Hannnnnnnnia
moj spi zawsze zwiniety w klebek. jak bym go zobaczyla lezacego na grzbiecie to skojarzenie mialabym juz tylko jedno :O

Gość zaniepokojona11
chodzi o to że zawsze spał głównie w domku i głównie w pozycji"jakby siedział" a teraz jest chory.ma zapalenie oskrzeli.ale daje mu lek i jest ok.ale właśnie mnie zmartwiło jak przyszłam a on spał na boku,nigdy go tak wcześniej nie widziałam.dzis się czuje o niebo lepiej niż 3-4 dni wcześnij.mam nadzieje że wyzdrowieje do końca.dzięki za pomoc