Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

praca a ciąża

Polecane posty

Gość
Robiłam staż z tzw. funduszu europejskiego, a że studiuję polonistykę zaocznie mogłam odbywać ten staż. No i przyjęli mnie do pracy, ale co roku (drugi raz) od 01 września do 30 czerwca. Przecież piszę, że jeszcze nie jestem nauczycielem. Dopiero jestem w trakcie robienia kursu pedagogicznego. Jestem \"podpięta\" pod administrację, a nie pod nauczycieli. Mimo iż chodzę na zajęcia:( Chore to jest, ale przynajmniej mam praktykę w uczeniu dzieciaków:) i tą pracę traktuję jako tzw przyuczenie. POza tym będę miała już zaliczoną szkołę podstawowa w papierach... No więc najprawdopodobniej nie mm szansy na macierzyńskie i tak się składa, że chyba pożegnam się z tą pracą po 30 czerwca... Ale nie przejmuję się, bo niedługo kończę studia (1,5) roku i wtedy będę mogła szukać już pracy jako nauczyciel a dziecko spokojnie będzie mogło pójść do żłobka. Wiem, że damy soie z mężem radę (on ma działalność gospodarczą - meble kuchenne i garderobiane pod wymiar), tylko tak chciałam się dowiedzieć jak to działa. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam:)