Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdafgadgdafg

za 17 dni on sie żeni tylko dlatego ze musi i ze wpadł z laska

Polecane posty

Gość przykre to jest
Ja to między bajki włożę.

i w jaką rodzine ty sie chciałaś wpakować . wiem, rodzinka nie swiadczy o nim , ale to co piszesz to jak za Ćwieczka. albo zagrasz bardzo drastycznie albo będziesz czekać az oni sie rozejdą , a co on na to , co zamierza ,czy on wogóle walczy ?

Gość fdggfddfdfg
probuje sie skontaktowac ale tylko brat jest po jego stronie ale zadko sie widuja tyle co mogl brat to mi przekazal :(

Gość gff
to wszystko jakies chore, jak próbuje sie skontaktowac idz na zajecia, zapukaj i popros aby wyszedł przeciez kuzyni sie za nim nei rzucą. a najbardziej to skzoda tego malego babelka, a co ta dziewczyna na to nie zna goscia i od razu slub i to koscielny rany!

Gość przykre to jest
przecież to wymysły jakieś, bzdury i popucha.

Gość fdggfddfdfg
niestewty to nie podpucha:( chcialabym zeby tak bylo ale nietety to prawda a ja cierpie:(

myślę ,że to nie podpucha!, dziewczyno . albo czekasz aż tamto się rozpadnie :(( nie widzę sukcesów przeznajbliższe 5-6 lat conajmniej ,za względu na dziecko) albo zaczynasz od nowa , ale z ciężkim sercem , na siłę. zawsze baba dostaje po dupie nonie , a dlaczego to ci nikt nie odpowie . trzymaj sie mała . pozbieraj się , life is brutal and full off niespodziankas ,

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
Strasznie wspólczuje kurcze jak telenowela ale nei przejmuj sie on sie i tak rozwiedzie a jesli jestescie naprawde sobie przeznaczeni to nei ma bata musicie sie połączyc w przyszłości tak czy siak:) mocno pozdraw i zycze powodzonka i bedzie dobrze głowa do góry.

Gość pinecha
slub mozna uniewaznic nawet jesli pan mlody wiedzial o dziecku ( a moze wlasnie dlatego). ciaza jest notowana w papierach u ksiedza w podpunkcie o "przymusie" w zawieraniu zwiazku. nawet jesli slub byl ustalony 2 lata wczesniej i panna mloda w dniu slubu jest w 1 m-cu ciazy to i tak jest to wpisywane jako zwiazek "pod przymusem" malzenstwo mozna uniewaznic rowniez jesli dowiedzie sie ze sie bylo szantazowanym lub osoby trzecie (jak np rodzice) zmusily cie do zawarcia zwiazku

Gość rozwalilas mnie kobieta

Gość moniczkaaaaaa
przede wszystkim dla mnie jest bezsensem totalnym to że on się żeni TYLKO dlatego że wpadli... Przecież takie związki są bez sensu! Ja nie mówię ze ma nie wziąć odpowiedzialności za dziecko, ale od razu ślub?? Bez sensu...

Gość fdggfddfdfg
kocham go bede walczyc jesli sie nie uda bede czekac zawsze!!!

Gość pinecha
zaraz a jak oni ustalili ze to jego dziecko? to sie robi chyba po urodzeniu dziecka nie?

Gość gff
no ale skad ksiadz wie,ze ona w pierwszym miesiacu

No to czyli on Cię nie kocha bo gdyby kochał to dorosły mężczyzna nie da się pilnować rodzicom

Gość fdggfddfdfg
za zgoda matki mozna pobrac do badania komokri plodu i ustalic ojcostwo ona zie zgodzila

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
No własnie skad oni wiedza ze to jego dziecko w ciazu zadko sie robi badamia zawsze jest to po urodzeniu??????????????????????

Gość przykre to jest
przecież pisałam , że bzdury i podpucha

Gość moniczkaaaaaa
zgadzam się z Lizzzy... Przecież mimo wszystko to dorosły facet jest. I co, tak się poddaje rodzicom, daje sobą manipulować? Przecież to decyzja na całe życie jest!

"zdradzil mnie TYLKO raz" lol , tzn chyba o 1 raz za duzo rozumiem ze go nadal kochasz, ale powiedz mi szczerze bo widze ze go usprawiedliwiasz, jak czujesz sie ze swiadomoscia, ze on tamta calowal, skoro raz Cie zdradzil musial ja niezle pozadac dla mnie jestes po prostu glupia strasznie glupia! widac ze wsxzystko bys mu wybaczyla... prosze Cie te bajeczki ktorymi Cie karmil... ze byl az tak pijany ze nic nie pamieta. otoz to jest niemozliwe!!!! musial byc choc troche swiadomy tego co robi BO NIE MOZLIWE ZEBY SIE SPUSCIL inaczej by mu nie stanal!!

Gość pinecha
a) ksiadz zawsze zadaje pytanie b) idziesz do spowiedzi przed slubem c) jesli zataisz prawde mimo to a ktos to potem udowodni to malzenstwo jest niewazne

Gość przykre to jest
ewelina?

otoz to jak mozna ustalic ojcostwo przed narodzinami?

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
a w ktorym jest ona obecnie miesiacu ciaży?

Gość pinecha
to badanie z pobraniem komorek to chyba troche kosztuje co? i skad wiadomo ze nie dali lekarzowi lapowki zeby to potwierdzil?

Ja sobie nie wyobrażam żeby mój facet tak słuchał rodziców...Sory ale śmieszy mnie to to jakiś dzieciak a nie facet

Gość fdggfddfdfg
badanie takie mozna przeprowadzic za zgoda mtki juz w pierwszym tygodniu ciazy kosztuje okolo 3,500 zl a skad wiem studiuje medycyne

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
ale to tak czy siak nie mozliwe zeby sie sposcic bedac zalanym po alkocholu ciezko o orgazm;|

Gość pinecha
i mieli tyle kasy na badanie? tak im zalezalo?