Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdafgadgdafg

za 17 dni on sie żeni tylko dlatego ze musi i ze wpadł z laska

Polecane posty

Gość rozwalilas mnie kobieta
cos mi sie wydaje ze to jest jakis wiesniak pewnie chodzil sobie na dyski z kolegami i zrywali panienki, w koncu z jedna wpadl i zeby nie bylo wstydu to sie hajta, a iedna dziewczynka placze nad chamem

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
a chlopak ponoc nie ma kasy zeby z Toba byc..

Ty studiujesz medycyne buhahahahah "i dalej twierdzi ze nie wie jakim cudem jest w ciazy bo przeciez jak facet sie szybko spusci i wyciagnie penisa z pochwy to nie ma szans na cize" widze ze na wyklady czesto sie nie vhodzi raczej

Gość pinecha
moja sasiadka zaplacila lekarzowi za zaswiadczenie po czym wrobila "niewinnego" faceta. tzn przespala sie z nim jak juz byla w ciazy tylko zeby go zlapac bo byl bogaty i nadawal sie na "ojca". miesiac po slubie prawda wyszla na jaw bo w szpitalu facet zapytal lekarza czy taki wczesniak (jak sadzil 6 miesieczny) nie powiniem lezec w inkubatorze. lekarz powiedzial ze dziecko ma 9 m-cy i jest zdrowe jak ryba. facet jest juz po uniewaznieniu slubu....

Gość fdggfddfdfg
jak jest dziecko w skrajnie katolickich bogatych rodzinachto co za problem?

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
to moze złapała go na kase ?

Gość fdggfddfdfg
rozwalilas mnie kobieta co do tego to nie pisalam o sobie tylko o tej dziwewczynie ze jest na tyle glupia ze nawet jak wpadla to dalej uwaza że"i dalej twierdzi ze nie wie jakim cudem jest w ciazy bo przeciez jak facet sie szybko spusci i wyciagnie penisa z pochwy to nie ma szans na cize"

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
jesli to naprawde prawda to faktycznie strasznei wspolczuje :(

Gość pinecha
a ten jego brat co ci powiedzial? co sadzi na ten temat sam zainteresowany? kocha cie jeszcze?

Gość soooooryy
sory badanie w piwrwszym tygodniu ciąży??? ciąże mozna ledwo wykryć w pierwszym tygodniu, nawet nieznacznie wtedy podnoszą sie hormony ciążowe a już nie mówmy o badaniach dna... to po pierwsze.. a po drugie, jak można 21-letniego cżłowieka ubezwłasnowolnić? Co to za rodzice ktorzy zmuszają do ślubu? dla ich dobra powinni nie brac tego slubyu, dziecko to nie kontakt czy zobowiązanie do podpisania papierka, przeciez nikt by im nie zabronił wspolnego wychowywania maluszka! To rodzice są beznadziejni, potem sie ludzie dziwią że tyle rozwodów. Powinnas sie cieszyc ze ty sie nie wpakowałas do takiej pojebanej familii a swoją droga facet tez jest guzik warty skoro kochal i zdradził... picie alkoholu tutaj nie jest zadnym absolutnie zadnym usprawiedliwieniem! I jeszcze za niego decyzują rodzice.. tak jakby to oni włozycli jego fiuta do dziurki tej laski... chore to wszystko, facet daje sobą manipulowac bo zagrozili mu odcieciem płynnosci finansowej, jest dorosły moze isc do pracy!

Gość fdggfddfdfg
on tylko bratu zdazyl przekazac ze sprobuje sie wyrwac jakos ze da mi jakos znac ze mniemkocha i nie che slubu ale rodzice go zmuszaja:( skoro nie skontaktowal sie znaczy ze dalej jest pod "opieka rodziny"

Gość o jejciu ale problem
niech po prostu powie w kosciele ksiedzu ze nie chce siez nią ożenić i tyle wtedy ksiadz na pewno im slubu nie udzieli a poza tym mam wrazenie ze ktos tu sie pierwszej milosci za duzo naoglądał :P

Gość fdggfddfdfg
jesli ciaza jest potwierdzina (badanie krwi daje 100% pewnosci) od stosunku do zaplodnienia mija od 24-48 godzin , do testu ja ojcostw pobiera sie jedna z dfielacych sie 1 komorke z moruli ktora sie dzieli caly czas, ale ona mial badnie robione niecale 2 tygodnie temu juz dawno po implantacji zygoty w macicy

acha to przepraszam jezeli to byly slowa tamtej dziewczyny. ale to nie zmiania faktu ze tak mysle o Twoim chlopaku choc dla mnie to jest "chloptas" bez zdania po prostu NIKT wygodny synus ktory woli z rodzinka mieszkac niz podazac za "miloscia" chociaz tutaj tez jest dylemat bo narodzi sie dzieciaczek

Gość kokardka 25
jak tacy pijani byli to skad pewnosc ze to jego dziecko??? moze po drodze z kims innym sie puscila?? i jak go w ogole znalzla?? i jak mozna dac sie sterowac rodzicom...

Gość pinecha
odnosze wrazenie ze to ty sama wyszukujesz wiecej przeszkod niz juz istnieje. a swoja droga facet tez moglby sie wykazac czyms wiecej niz tylko narzekaniem ze rodzina go zmusza

Gość kokardka 25
jak tacy pijani byli to skad pewnosc ze to jego dziecko??? moze po drodze z kims innym sie puscila?? i jak go w ogole znalzla?? i jak mozna dac sie sterowac rodzicom...

Gość pinecha
odnosze wrazenie ze to ty sama wyszukujesz wiecej przeszkod niz juz istnieje. a swoja droga facet tez moglby sie wykazac czyms wiecej niz tylko narzekaniem ze rodzina go zmusza

Gość pinecha
za 17 dni on sie zeni.... jak szybko oni ten slub zmontowali? i co robilas do tej pory?

Gość pinecha
podnosze bo jestem ciekawa...

Gość autorka po francuskiemu
gada na ogólnym. Ręce opadają, na jakie majaki sie ludzie nabierają.

Gość karolus magnus
no i co chyba sobie mozezalozyc topik jak sie interesuje francuskim przeszkadza ci to?

Ale ściema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie, przecież tu nietoperzem śmierdzi na odległość!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, gratuluję wyobraźnii i z tą medycyną również!!!!!!!!!!!!!!!

Takie kity to ty możesz sobie na tej swojej wiosce opowiadać. Mamy 21 wiek, dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Badania, w pierwszym tygodniu ciąży.................... Koło medycyny to ty chyba stałaś, ale w drugim rzędzie!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobreeeeeeeeeeee, he, he. Na tym forum, nie wszyscy są tacy ciemni jak ci się wydaje!!!!!!! Jeszcze raz gratuluje odwagi i ciemnoty !!!!!!!!!!!!! Pa, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................